fbpx

HangDala Karácsonyi Üzenet 2016

Szerző: | dec 25, 2016 | Hírek | 0 hozzászólás

2016 Karácsonya elérkezett, boldog Karácsonyt, és egy még annál is boldogabb Új Évet kívánok minden új és régi HangDalásnak, és nem HangDalásnak egyaránt! Ez az év tele volt csodákkal, és legyen a 2017 még inkább a Csodák Éve!

A világ nagy változásokat él át, ezek között rengeteg örvendetes változás is van, és a legnagyobb változás nap, mint nap bennünk megy végbe! Talán ennek is köszönhető, hogy a HangDala Énektanfolyamok és a magánórák is állandó telt házzal mennek! Olyannyira, hogy még el se ment a 2016-os év, de már a HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK!, a januárin már egy gombostűt sem lehet leejteni.

Jövőre új programokkal is jelentkezem, beindítok egy haladó csoportos előadói énektanfolyamot, már régebben volt rá példa, Énekstúdiónak neveztük, a lényege az volt, hogy szólóban énekeltek a résztvevők, megszokhatták, hogy figyelnek rájuk a többiek, így hamarosan elveszítették a lámpalázat, ha fellépést csináltunk, mindenki tök nyugis és derűs volt, mivel már rég megszokták a szituációt, hogy közönségnek énekelnek. Persze a kiválasztott számokat úgy tanultuk meg, hogy mindenki együtt éneklősen tanulta meg a résztvevő által kiválasztott számot, és aztán váltottunk át a szólóban való gyakorlásra. Egy másik nagy előnye ennek a tanfolyamnak az volt, hogy a tudás, az instruálás rész közkinccsé vált, mindenki tanult mindenki előadásából. A hangulat mindig nagyon baráti és támogató volt, remek önbizalom növelő alkalom! A felhalmozott műsort időről időre növendék koncerten is kipróbáljuk meghívott közönség előtt. Még nem hirdettem meg, talán sikerül a két ünnep között megírni a szöveget, és publikálni a weboldalon.

A másikfajta ilyen haladó tanfolyam a műhelytanfolyam lesz, hasonló lesz az Énekstúdióhoz, ezeket hétvégékre időzítjük (szombat vasárnap, vagy esetleg dupla hétvége, meglátjuk). Ez egy intenzív tanfolyam, a kiválasztott számokat történetként kezeljük, ami nagyban segít abban, hogy mélyebben megéljük a számok lelki tartalmát, ennek elősegítésére például színházi helyzetgyakorlatokat csinálunk a dalokból több szereplővel, így a dalok új tartalommal, mélységgel gazdagodnak, és számíthatunk erős előadói energiák felébredésére! Ezt mondjuk nevezhetjük HangDala Zenés Színházi Műhelytanfolyamoknak. Még ennek a szövegét is meg kell írnom, hogy meghirdethessem.

Persze továbbra is lesznek a Magánórák, ezek a haladó programok mind Okleveles HangDalásoknak szólnak, és természetesen folytatódnak a HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK! énektanfolyamok, amik segítségével Oklevelesekké válunk.

Az Év utolsó Hang-Varázsa is csodálatos volt, egy kis kép összeállítást csináltam a tanfolyam pillanataiból, képzeld, még a Mikulás is eljött a tanfolyamra!!!

Január 19. után szünetet rendeltem el a magam számára, de akár hiszed, akár nem, eddig a szünet nagyon kemény munkával telt, mert azt a karácsonyi ajándékot találtam ki a családtagjaim számára, hogy egy közös karácsonyi lemezt készítünk (már kész is van), amin MINDENKI szerepel, még a 11 éves Fruzsina Zoé lányom is több számban fuvolán működik közre, meg kell mondanom, hogy csodálatosan játszott, le a kalappal előtte!

Végül egy hangfelvétellel és egy fotó galériával búcsúzok, a karácsonyi dalt Galántai Melinda adja elő, aki ugyancsak ilyen ajándékkal lepte meg szeretteit, összesen 5 dalt vettünk fel. Ezek közül az egyiket halljátok most:

[ngg_images source="galleries" container_ids="3" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="0" thumbnail_width="240" thumbnail_height="160" thumbnail_crop="1" images_per_page="20" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="1" slideshow_link_text="[Diavetítés indítása]" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]Boldog Karácsonyt és Boldog Új éneklős évet kívánok!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala énekmestere

 

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This