fbpx

Egy szép videó, amit a HangDala Klub tagjaival készítettünk

Szerző: | okt 31, 2023 | Hírek | 0 hozzászólás

Láttad már azt a szép videót, amit a HangDala Örömének Klub tagjaival együtt készítettünk? Elég hangulatos lett, remélem tetszik Neked is:

Mostantól kihirdetem, hogy az ÖRÖMÉNEK KLUB MINDENKI ELŐTT NYITVA ÁLL, még előtted is, függetlenül attól, hogy végeztél-e már HangDala Énektanfolyamot, vagy sem.

Ahhoz, hogy részt vegyél a foglalkozásainkon, amik nagyon lélekmelegítő hangulatúak, nem kell mást tenned, mint az időpontfoglalóban beírnod magadat a következő időpontra. Ha még nem voltál, az első próbaalkalom INGYEN VAN!


De most nem is erről akartam beszélni! Hanem arról, hogy egy másik, különleges és egyszeri lehetőség nyílt, amikor az Everness Alapítójával, és Programigazgatójával, Klein-Szőke Viktóriával meghirdettünk egy 6 részes sorozatot, aminek azt a címet adtuk, hogy:

Zenés stresszmentesítés Everness rajongóknak HangDala módra

Miért hoztuk létre ezt a programot? Mert mindketten láttuk, hogy nagyon sokan közülünk (akár saját magunkat is beleértve) sokat szenvedünk a megnövekedett stresszmennyiségtől, ami a rengeteg elszegényítő manővertől ér minket.

Gondolhatunk itt az állandó háborús hangulatkeltésre, az állítólagos energiaválságra, aminek a spekulatív húzásokon kívül semmilyen valós oka nincs, az állandó erőltetett "Zöld politikára", ami mindent megdrágít és ellehetetlenít, az ebből fakadó élelmiszerár robbanásra, előtte persze voltak a legendás lezárások, meg a többi cirkusz...

Szóval ember legyen a talpán aki a mai zúgó félelemzivatarban túl tud élni. Hát mi elhatároztuk, hogy nem csak túlélünk, de nagyon is élünk, és ehhez egy csodás fegyvert hoztunk létre: az éneklést kombinálva a közösség erejével. Hiszen nem erről szól az Everness, vagy a HangDala?

Ahogy Laár András mondaná: Há' nem? Há' de!

Jövő hétfőn indulunk, és aztán további még 5 hétfőn át választjuk az együtt létet, dalokkal, vicces énekgyakorlatokkal, és sok lélekerősítő jelenléttel. Minket aztán nem lehet legyőzni! Inkább mi győzünk.

Már vannak résztvevőink, akik már be is fizették az igencsak csekély részvételi díjat (egy alkalom kevesebbe kerül, mint egy Gyros tál).

Nemsoká lezárul a jelentkezési lehetőség, és megtelik a létszám. Te itt leszel velünk? Remélem, igen!

Ehhez kattints ide, és jelentkezz a 6 alkalmas hétfői zenés Stresszmentesítéseinkre!

Zárom soraimat, találkozunk a Holló utcában!

A zene legyen Veled!

Szőke-Klein Viktória (Everness) Fekete-Kiss Sándor (HangDala)

 

 

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

  Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!

  Ha még nem csináltad meg... A Kvíz kitöltésével ajándékba megkapod a hozzáférést az Ingyenes Minitanfolyamhoz is, ami lépésről lépésre végigvezet az első lépéseken. Ha már megvan az új Minitanfolyam akkor csak a tesztet töltöd ki, a hozzáférést már korábban megkaptad. Ebben az esetben nézd meg az Emailjeidet...

   

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá!

  s2Member®

  Pin It on Pinterest

  %d bloggers like this: