október 31

Egy szép videó, amit a HangDala Klub tagjaival készítettünk

0  comments

Láttad már azt a szép videót, amit a HangDala Örömének Klub tagjaival együtt készítettünk? Elég hangulatos lett, remélem tetszik Neked is:

Mostantól kihirdetem, hogy az ÖRÖMÉNEK KLUB MINDENKI ELŐTT NYITVA ÁLL, még előtted is, függetlenül attól, hogy végeztél-e már HangDala Énektanfolyamot, vagy sem.

Ahhoz, hogy részt vegyél a foglalkozásainkon, amik nagyon lélekmelegítő hangulatúak, nem kell mást tenned, mint az időpontfoglalóban beírnod magadat a következő időpontra. Ha még nem voltál, az első próbaalkalom INGYEN VAN!


De most nem is erről akartam beszélni! Hanem arról, hogy egy másik, különleges és egyszeri lehetőség nyílt, amikor az Everness Alapítójával, és Programigazgatójával, Klein-Szőke Viktóriával meghirdettünk egy 6 részes sorozatot, aminek azt a címet adtuk, hogy:

Zenés stresszmentesítés Everness rajongóknak HangDala módra

Miért hoztuk létre ezt a programot? Mert mindketten láttuk, hogy nagyon sokan közülünk (akár saját magunkat is beleértve) sokat szenvedünk a megnövekedett stresszmennyiségtől, ami a rengeteg elszegényítő manővertől ér minket.

Gondolhatunk itt az állandó háborús hangulatkeltésre, az állítólagos energiaválságra, aminek a spekulatív húzásokon kívül semmilyen valós oka nincs, az állandó erőltetett „Zöld politikára”, ami mindent megdrágít és ellehetetlenít, az ebből fakadó élelmiszerár robbanásra, előtte persze voltak a legendás lezárások, meg a többi cirkusz…

Szóval ember legyen a talpán aki a mai zúgó félelemzivatarban túl tud élni. Hát mi elhatároztuk, hogy nem csak túlélünk, de nagyon is élünk, és ehhez egy csodás fegyvert hoztunk létre: az éneklést kombinálva a közösség erejével. Hiszen nem erről szól az Everness, vagy a HangDala?

Ahogy Laár András mondaná: Há’ nem? Há’ de!

Jövő hétfőn indulunk, és aztán további még 5 hétfőn át választjuk az együtt létet, dalokkal, vicces énekgyakorlatokkal, és sok lélekerősítő jelenléttel. Minket aztán nem lehet legyőzni! Inkább mi győzünk.

Már vannak résztvevőink, akik már be is fizették az igencsak csekély részvételi díjat (egy alkalom kevesebbe kerül, mint egy Gyros tál).

Nemsoká lezárul a jelentkezési lehetőség, és megtelik a létszám. Te itt leszel velünk? Remélem, igen!

Ehhez kattints ide, és jelentkezz a 6 alkalmas hétfői zenés Stresszmentesítéseinkre!

Zárom soraimat, találkozunk a Holló utcában!

A zene legyen Veled!

Szőke-Klein Viktória (Everness) Fekete-Kiss Sándor (HangDala)

 

 

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!

 

🎵A HangDala Énektanfolyam (Beavatás és Kezdetek) következő időpontja

  • 2023. május 27. szombat 10:00-16:00

Helyszín: 1075 Budapest Holló u. 15. 2/8 (23  🗝 0996)

🥳Okleveles HangDalások Klubjainak időpontjai

  • Minden kedden 18:00-20:00
  • Ezen kívül szombatokon:
  • 2023. április 15. szombat, 11:00-13:00
  • 2023. május 6 szombat 11:00-13:00
  • 2023. június 3. szombat 11:00-13:00

Helyszín: 1075 Budapest Holló u. 15. 2/8 (23  🗝 0996)


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}