Töltsd fel akkumulátorodat énekléssel!

Szerző: | ápr 10, 2016 | Énektanulás | 0 hozzászólás

A minap láttam egy tudományos videót, a legújabb és eléggé szenzációs felfedezés, hogy az emberi (állati, növényi is) test egy ELEKTROMOS rendszer. Nagyon érdekes. Ideális esetben a testünk töltöttségi állapota -24mV, de ahhoz, hogy új sejtek szülessenek (és ez nagyon fontos, a testünk folyamatosan kicserélődik, és ehhez új sejteknek kell születni, hogy elfoglalják a helyüket a régiek helyett) -50mV szükségeltetik. A – mínusz jel – itt szabad elektronokat jelent, vagyis az élethez, az egészséghez szabad elektronok kellenek.

A betegségek oka az, hogy ez a feszültség lemegy -24 mV alá, -10 már nagyon rossz feltöltöttségi állapot, és ha nincs meg a szükséges elektrontöbblet, akkor betegségek alakulnak ki. 0mV esetén az élőlény már nem él. A + feszültségek proton többletet jelentenek, a szervezet számára nagyon káros, ha a + tartományba kerül a feszültség. Ilyenkor jelennek meg pl. a gyulladások, káros gombák, rákos sejtek.

Tehát nagyon fontos, hogy feltöltsük az elemeinket sok szabad elektronnal (negatív elektromossággal), mert csak így maradhatunk egészségesek, lesz jó immunrendszerünk, lesz elég energiánk. És milyen érdekes, hogy az energia szó szerint is értendő, elektromos energiaként is!

Vegyük sorra, hogyan töltődhetünk fel szabad elektronokkal?

  • Akár hiszed, akár nem, az izmoknak nem csak a mozgás a feladatuk, hanem minden izmunk egy kis elektromos töltőberendezés, és akkumulátor egyben. Mikor kezd energiát termelni? Hát ha mozgatjuk. A mozgás melléktermékeként szabad elektronokkal is gazdagodunk, amiket az izmok megtermelnek, és tárolnak. Ezért olyan jó a mozgás, séta, tánc, és különösen az éneklés! Az énekléssel egy sor belső izmunkat hozzuk mozgásba (gyűrűs izmok) a gáttól kezdve – legalábbis a HangDalában, mert itt tananyag ez is – a hasi izmokon át, a rekeszizmokon keresztül, tovább a gégén át a mimikai izmokig, lágyszájpadlás, stb. Normál esetben ezeket az izmokat eléggé kis mértékben használjuk ki, ez még egy jó edzésre is igaz, de az énekléssel ezeket a belső rendszereket is mozgásba lendítjük, így a belső szerveinket is átmozgatjuk, megmasszírozzuk, élettel telítjük, aminek eléggé jó élettani hatásai vannak. Gondoltad volna, hogy az éneklés szó szerint is feltölt energiával?
  • Napfény – ugye ezt nem is kell mondani?
  • Ha 20 percet mezítláb töltesz egy parkban (azért mezítláb, hogy ne szigeteld le a testedet a cipőtalppal) rengeteg szabad eletronnal telítődsz, ami nagyban növeli az egészségedet! Ilyenkor antennaként vagy jelen az égboltozat és a föld között. Működik!
  • Oxigén! Az oxigén maga is negatív elektromos töltéssel jár, míg a hidrogén pozitív töltést ad egy oldatnak. Az énekléssel nagyban optimalizáljuk a légzésünket, és így a szervezetünket is ellátjuk az egyik legjobb gyógyító dologgal: oxigénnel. Gyulladások, káros gombák, rák, stb, ezek mind oxigén hiányos szervezetben tudnak kifejlődni. A szabad oxigénnel teli víz negatív töltésű, tehát ideális a testednek. Nem véletlenül szereltem be a lakásba egy Eredeti Skandináv Víz Revitalizálót, mert az örvénylő mozgással a víz energetizált lesz, és sokkal több szabad oxigént tartalmaz, ugye mindkettő az életadó elektronokat jelenti a vízben! Nálam még a WC-ben is energetizált oxigénes víz folyik! Az örvénylő légzéssel, természetes hullámzású hangadással a HangDalában a testünket és s sejtjeinket is revitalizáljuk, és közben a hangunk is ideálissá válik! Tehát a HangDala énektechnikájának a lényege: vissza a természethez! A természetben pedig minden, de minden örvénylik, hullámzik, ezt látod a galaxisoktól kezdve az atomokig minden szinte. A legjobb példa arra, hogy hogyan érdemes énekelni, hangot adni, a víz természetes mozgásában keresendő. Erről többet, gyakorlati értelemben is a HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK! kapsz.

Nos, éneklés, énektechnika, költészet, zenei szépség, ihlet, természet, egészség, életerő, vitalitás, immunrendszer, regenerálódás, újjászületés: mindezek egyben vannak a Hang-Varázs énektanfolyamokon. És még sok minden más is, de erről majd legközelebb írok. Addig is keresd fel a HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK! énektanfolyam oldalát, és Te is megtanulhatod az éneklés titkait, magától a természettől!

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
énektanár

0

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!