Szebb hangjaim vannak, mint valaha

Szerző: | aug 27, 2019 | HangDala Gyakorló Élménybeszámolók, HangDala Kezdő élmények | 0 hozzászólás

Diagnosztizált, igazi Autizmus Aszperger szindrómával élő lány vagyok. Jártam már több tanárhoz énekelni, de nem azt kaptam meg, amit akartam (hagyományos énekórák: “A hasüregbe vedd a levegőt! Miért nem figyeltél? Hányszor mondjam még? Nem haladok veled semmire”). Majd 2017 után el lettem tanácsolva olyan indokkal, már ő nem tud tanítani. Ráadásul környezetemben ki voltam téve mindenéle gúnyolódásnak, “semmi hangom, jobb, ha hallgatok, maradok szürke egér”. 

Önbizalmam megrendült, nem énekeltem, inkább visszaléptem. Próbáltam jelentkezni tehetségkutatókra (Megasztár, X Faktor, Táncdalverseny, Csillag születik), másságom miatt – gondolom – nem adtak esélyt. 

  1. októberében jelentkeztem Sándorhoz a Tanfolyamra, egyből megtetszett, és felpiszkálta a fantáziámat, hogy újra énekelhetek, magánórára járhassak, de nem mertem elmondani a vágyam, se szóba, se telefonba, csak segítséggel jutottam ide. 

Vágyam, hogy igazi énekesnővé váljak, ezzel keressem a pénzem, úgy érzem, több vagyok, mint egy varrodai kisegítő. Szebb hangjaim vannak, mint valaha.

Turba Gabriella

0

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!