fbpx

Hiszem, hogy az éneklés feszültséget old

Szerző: | febr 14, 2023 | HangDala Kezdő élmények | 2 hozzászólás

A 2023. februári tanfolyam után:

"Ajánlanád-e a HangDalát tanfolyami élményeid alapján, és ha igen, miért?"

Igen, ajánlanám. 🙂

Segít nem csak az éneklés technikáját elsajátítani, de oldani a gátlásokat is. Ez volt az elsődleges célom a tanfolyammal, és nagyon örülök, hogy a tanfolyam segített ebben.

Gyermekkorom óta nem éneklek egy rossz élmény miatt, és ez mindig is nagyon frusztrált. Remélem, mától már az éneklést élvezők táborában tudhatom magamat. 🙂

Hiszem, hogy az éneklés feszültséget old és segít megnyitni magunkat mások és saját magunk előtt is. Ezért megéri erre a tanfolyamra időt szánni és bátorságot gyűjteni hozzá.

Február 11. 2023. szombat  PÁ.

2 hozzászólás

 1. @gmail.com

  Szerintem a legjobb énektanár vagy aki a neten fellelhető..Te is tudod régóta követem munkásságodat,de isten engem úgy segéljen egyszer még,élőben is megoldhatjuk egy dal lelkét.Ha valaki nem értené ,nálam kishitűbb ember nincs a világon.De Sándor nem csak egy ének tanár .ő egy lélek feloldó.Ne habozz felvenni vele a kapcsolatot.Gondolkozz el te is egy kishitű félelmektől elnyomott hang vagy,mint én voltam és vagyok,vagy elém lépsz a színpadon.

  Válasz
  • Fekete-Kiss Sándor

   Kedves Béla, elképesztően jókat írsz, nagyon köszönöm, és alig várom, hogy ez a személyes, zenés találkozás létrejöjjön, akár Magánének órán, akár Énektanfolyamon. Ne izgulj, nálam a legfélénkebb ember is feloldódik, és énekelni kezd, mint az „állat”.

   Válasz

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest