fbpx

február 14

Hiszem, hogy az éneklés feszültséget old

A 2023. februári tanfolyam után:

„Ajánlanád-e a HangDalát tanfolyami élményeid alapján, és ha igen, miért?”

Igen, ajánlanám. 🙂

Segít nem csak az éneklés technikáját elsajátítani, de oldani a gátlásokat is. Ez volt az elsődleges célom a tanfolyammal, és nagyon örülök, hogy a tanfolyam segített ebben.

Gyermekkorom óta nem éneklek egy rossz élmény miatt, és ez mindig is nagyon frusztrált. Remélem, mától már az éneklést élvezők táborában tudhatom magamat. 🙂

Hiszem, hogy az éneklés feszültséget old és segít megnyitni magunkat mások és saját magunk előtt is. Ezért megéri erre a tanfolyamra időt szánni és bátorságot gyűjteni hozzá.

Február 11. 2023. szombat  PÁ.


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  1. Szerintem a legjobb énektanár vagy aki a neten fellelhető..Te is tudod régóta követem munkásságodat,de isten engem úgy segéljen egyszer még,élőben is megoldhatjuk egy dal lelkét.Ha valaki nem értené ,nálam kishitűbb ember nincs a világon.De Sándor nem csak egy ének tanár .ő egy lélek feloldó.Ne habozz felvenni vele a kapcsolatot.Gondolkozz el te is egy kishitű félelmektől elnyomott hang vagy,mint én voltam és vagyok,vagy elém lépsz a színpadon.

    1. Kedves Béla, elképesztően jókat írsz, nagyon köszönöm, és alig várom, hogy ez a személyes, zenés találkozás létrejöjjön, akár Magánének órán, akár Énektanfolyamon. Ne izgulj, nálam a legfélénkebb ember is feloldódik, és énekelni kezd, mint az „állat”.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}