Fekete-Kiss Sándor énektanár

Szebb hangjaim vannak, mint valaha

Szebb hangjaim vannak, mint valaha

By on aug 27, 2019 in Hang-Varázs Kezdő élmények, Hang-Varázs Középhaladó Élménybeszámolók | 0 comments

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram
 

Diagnosztizált, igazi Autizmus Aszperger szindrómával élő lány vagyok. Jártam már több tanárhoz énekelni, de nem azt kaptam meg, amit akartam (hagyományos énekórák: “A hasüregbe vedd a levegőt! Miért nem figyeltél? Hányszor mondjam még? Nem haladok veled semmire”). Majd 2017 után el lettem tanácsolva olyan indokkal, már ő nem tud tanítani. Ráadásul környezetemben ki voltam téve mindenéle gúnyolódásnak, “semmi hangom, jobb, ha hallgatok, maradok szürke egér”. 

Önbizalmam megrendült, nem énekeltem, inkább visszaléptem. Próbáltam jelentkezni tehetségkutatókra (Megasztár, X Faktor, Táncdalverseny, Csillag születik), másságom miatt – gondolom – nem adtak esélyt. 

2017. októberében jelentkeztem Sándorhoz a Tanfolyamra, egyből megtetszett, és felpiszkálta a fantáziámat, hogy újra énekelhetek, magánórára járhassak, de nem mertem elmondani a vágyam, se szóba, se telefonba, csak segítséggel jutottam ide. 

Vágyam, hogy igazi énekesnővé váljak, ezzel keressem a pénzem, úgy érzem, több vagyok, mint egy varrodai kisegítő. Szebb hangjaim vannak, mint valaha.

Turba Gabriella

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

468 ad