fbpx

február 23

Miben tud segíteni a terápia és miben az Énekterápia?

0  comments

A megértéshez fontos rövid videót abban a témában készítettem, hogy miben tud segíteni az Újraegyesülés a lelkeddel ülés, és mire való az Énekterápia?

A repüléshez, a sikerhez mindig két szárny kell. Az egyik szárny a tanulás, gyakorlás, cselekvés, alkotás, ami a HangDalában az Énekterápiában valósul meg.

A másik szárny pedig a háttérben megbúvó, minden jobbító szándékot makacsul meghiúsító, rejtett visszahúzó erők megszüntetésének eszköze, az „Újraegyesülés a lelkeddel” módszer alkalmazása, amikor is ezeket a rejtett erőket célozzuk, és semlegesítjük minden esetben sikerrel, és nagyon gyorsan.

Az életben mindkét szárnyra, mindkét erőre szükség van. Kell a stratégia, a tanfolyam, az értelmezés, a megértés, a cselekvés, az alkotás, ami azonban csak akkor érhet célt, ha a rejtett és alattomosan támadó visszahúzó erőket el tudjuk mozdítani a tudatalattiból. A két szárny együttesen hatalmas sikert mozdít elő, egyik, vagy másik magában csak nagyon korlátozott eredményt tud elérni, azt sem tartósan, és közben rengeteg szenvedést kell fölöslegesen végigélnünk.

Hallgasd meg a videót, ahol ezt a témát fejtem ki, viszonylag rövid idő alatt!

FIGYELEM! Különleges bevezető akció március 31-ig!


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Use this Bottom Section to Promote Your Offer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim