fbpx

július 2

Szárnyra kapott a Szférák Zenéje!

0  comments

Ez nem szorosan vett „énektanulás” hír, hanem zenei. Megosztom Veled ezt a számomra fontos pillanatot, mert ahogy tanítok, abban vastagon benne van az, ahogy a zenélek, zenét szerzek, ahogy érzem a hangokat és a világot.

A Szférák Zenéje már 17 éve zeneszerzői munkám legfontosabb része, de mindeddig visszatartottam magam, hogy publikáljam – sajnos. Ilyen az ember! Ismerős?

De most nagyon felerősítettem magam, és elkezdtem publikálni ezeket a zenéimet, mégpedig nem csak, mint zenéket, hanem mint zenei videókat. A látványvilágot is saját magam készítem, és meg kell mondanom, hogy nagyon élvezem.

Miről szól ez a Szférák Zenéje? Ez egyfajta „Multidimenziós Zene”, a tudat mélységeibe és magasságaiba visz, belső utazásokhoz segít ismerős, és ismeretlen tájakra az Univerzumban, míg végül minden otthonunkká válik. A hozzá alkotott képi világ ugyanezt teszi, tökéletesen illeszkedik ehhez a zenéhez, és a gazdag színekben, formákban is megláthatod, hogyan működik a Világegyetem a csillagok, galaxisok, csillagködök, bolygók szintjén, de egyben az atomok, részecskék szintjén is, és az élővilágban, illetve a Lélek, a Tudat világában.

Pont most találkoztam László Ervin Új Paradigmát előkészítő írásával, ahol az Univerzumot, és benne minden élőt (újabb tudományos felfedezések szerint minden élő, és tudattal rendelkezik) a rezgések világaként láttatja, és benne minden megfigyelhető dolog a Rezgésfürtök (Clusters of Vibrations), önszerveződő rezgés csomópontok evolúciójából alakul ki, és ez mind a tudat megnyilvánulása. Ez a tudat voltaképpen oszthatatlan és egy, az csak egy illúzió, hogy több tudat is létezik, de egyszer erre rá fogunk mindannyian jönni. 

Ezt a tudati felébredést szolgálja az Awakening Music (A Felébredés Zenéje) Youtube csatornám, illetve Facebook oldalam, ahová szeretettel várlak. Látogasd meg, iratkozz fel, lájkold, és írj hozzászólásokat, ezt nagyon megköszönném. És persze ha tetszett valami, oszd meg a barátaiddal! Már most legalább 5 órányi zenével és kozmikus videóval várlak, és ezek száma nap, mint nap nő, ahogy megalkotom őket, máris megosztom Veled!

Ide is szívesen várom a hozzászólásodat. hozzászólásodban elmondod, milyen belső utazást éltél meg a zene hatására, elküldöm Neked a letölthető hanganyagot köszönetül! 

Szeretném megosztani az élményem, ami nem igazán képekkel teli, hanem inkább energetikai utazás volt. Először is az tűnt fel, hogy a kockákhoz a csakrák színeit választottad, amik igazából a szivárvány színei is ? Kb az 5. perc tájékán volt, amikor átváltoztak a kockák, és jégkristályszerűvé alakultak. Ez nagyon tetszett ? Aztán észrevettem, hogy megmozdultak bennem az energiák – hasonlóan, mint meditáció közben, de egy kicsit mégis másképp, mert nyitva voltak a szemeim, és a látvány vezetett. Ahogy néztem a színek változását, a formák alakulását, elindult egy „belső keringés”. Nem kellemetlen, nem túlpörgető, hanem a hullámok igazán mélyre hatoltak bennem, és felébresztették az energiarendszeremet. Ennél tökéletesebb reggeli ébresztést nem is kívánhattam volna magamnak ?
A csúcs a 19. perc környékén volt, amikor a kockákból mandalák lettek, és ahogy változott a formájuk-színük közelítettek. Nekem ez volt a kedvenc részem a videóban, ez igazán betalált, és még mélyebbre vitt az energiák érzékelésébe. Igazán erős forróság alakult ki a szívem táján, és amikor a háttér egy időre zölddé változott, az még inkább rátett erre az érzésre.
Aztán a végéig amolyan lezárás érzésem volt. Vagyis olyasmi, mint amikor elérsz változásokat vagy elindítasz valamilyen belső folyamatot, és az beépül az energetikai rendszeredbe. A felfokozott energiák szép fokozatos levezetése… Bár még sokáig bizsergett a korona csakrám a videó után is ?A videó nézése alatt esett az eső, és megjelent bennem az a gondolat, hogy kint állok az esőben, és megtisztít egészen mélyen, szinte áthaladnak a cseppek a testemen. Szóval nagyon találó a zene címe is Nagyon köszönöm, és folytasd amit elkezdtél! Nagyon tetszenek a zenék, és a videók is

Amint kész lesz az Awakeningmusic.net oldalam (ez lesz most a következő nagy feladat), hírt adok róla, remélem, pompás oldal lesz, és élvezni fogod! Kétnyelvű lesz, (vagy 3 nyelvű, angol magyar, német?)mint a Youtube csatornám és a Facebook oldalam is. Nehéz beleilleszteni a kétnyelvű leírásokat, de a videók alatt ha kinyitod a „description”-t, vagy a Facebookon olvasod a leírásomat, igyekszem mindig két nyelven kirakni. 

Iderakom a ma elkészült munkámat (jó sok munka volt, legalább 11 óra), aminek címe Journey Under And Above (Utazás A Mélységben És Magasságban), jó zenehallgatást, videónézést nyitott, vagy csukott szemes meditációt, és élményekben gazdag belső és külső utazást kívánok. 

Journey Under And Above 02 03 2017 (Utazás Mélységben És Magasságban) – deep journey into the sub and high consciousness

” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 


Tags

Awakening Music, Belső utazás, Meditációs zene, Multidimenziós zene, Szférák Zenéje


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}