fbpx

augusztus 1

Vége a HangDala Énektanfolyamnak?

0  comments

Sajnos a Kovid politika hatására 2021. március 8. után a csoportos tanfolyama a HangDalának 17 év diadalmenet után, színvonalának csúcspontján elnéptelenedett. Úgy éreztem, hogy egy ilyen érték, ami számtalan embernek okozott boldogságot, életmegváltoztató, sorsfordító önfelismerést jobbat érdemel, minthogy 1-2 ember látogassa csak.

Így egyértelmű lett, hogy ennek a csodálatos tanfolyamnak most nincs helye a bolygón.

De ne aggódj! A Magánének továbbra is diadalmasan működik, és hamarosan újfajta HangDala Énektanfolyamokkal jelentkezem. Az alacsony létszámú énektanfolyamokon ugyanis alkalmat adott arra, hogy az újfajta HangDalát közben titokban kikísérletezzem.

A Magánének 100% működik, és várlak szeretettel az órákon, amik zseniálisak, és mindenkinek maximális örömet és fejlődést adnak.

A csoportos Új HangDalákra nemsoká jelentkezhetsz! Kiscsoportos, műhelytanfoylam jellegű interaktív tanfolyamokra számíthatsz, külön a Kezdőknek, és külön az Okleveles HangDalásoknak. Okleveles HangDalások azok, akik legalább egy Kezdőt elvégeztek.

Annyi biztos, hogy a Kezdő neve az lesz, hogy „HangDala Hangépítő tanfolyam”, az Okleveleseknek pedig „HangDala Énekkalandok Okleveles HangDalásoknak” néven fogok izgalmas tanfolyamokat tartani, ha az érdeklődés meglesz hozzá! Annyi biztos, hogy a HangDala minden eddiginél interaktívabb lett, és sosem tudhatjuk előre, milyen irányt vesz egy foglalkozás, mikor fogunk improvizálni, vagy énekelni, vagy mikor jön elő egy olyan gyakorlat, ami új megvilágításba helyezi az éneklést, a hangadást, a zenét… Szó szerint kalandok várnak Rád.

Tehát Magánének folyamatosan működik, a csoportosak pedig nemsoká megjelennek. Most pedig jöjjön a videó beszámoló az utolsó HangDala Énektanfolyamról 17 évnyi sikersorozat után:

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}