fbpx

Tényleg megújult a HangDala, most már tapasztalatból mondom

Szerző: | dec 3, 2022 | Hírek | 0 hozzászólás

Az új HangDala felismerései

Megérte megcsinálni az új HangDalát (persze még folyamatosan finomítom, alakítom, és hamarosan az új szolgáltatások is elérhetőek lesznek), és megérte megtartani 2022. december 2-án (Beavatás) és 3-án (Kezdetek) a teljes HangDala Énektanfolyamot, a megújultat.

A létszám rekordot döntögetett, alulról 😀, egy (=1) fő jelentkezett, és ezért meghívtam egy kedves Okleveles HangDalást, hogy ne egyedül legyen a Molnár Kata.

Most jelentem be, hogy aki már Okleveles HangDalás, mindaddig, amíg az új HangDala felfutása tart, és sok üres hely van még, jöjjön bátran, mert Oklevelesként ingyenesen részt vehet rajta, egészen biztosan NEM FOGJA MEGBÁNNI, (ahogy most Nagy Katalin sem bánta meg).

Az üres helyeket a cal.idopontmester.hu oldalon tudod mindig leellenőrizni (ezen a linken kell egyben regisztrálni, hogy használni tudd ezt az okos és praktikus rendszert),

Tejesen új HangDala Énektanfolyam született, magam is meg voltam lepődve, nem tudtam előre, hogy ilyen lesz.

Mi az újdonság? A Flow élmény abszolút mértékű lett, most ár végképp semmilyen forgatókönyv, szabály, előre elhatározott programpont nem maradt a tanfolyamban, sokszor már nem is beszéltem, csak elkezdtem zenélni, és a résztvevők ebből értették meg, hogy mi a mit akarok érzékeltetni. Elkezdték velem csinálni, és ebből tapasztalásuk lett, egy belső tanulási folyamaton keresztül.

Megéri tehát eljönni, akár Okleveles vagy, akár nem, mert minden egyes Énektanfolyam abszolút személyre szabott, a résztvevők vágyaitól, szükségleteitől függ, hogy hogyan alakul, milyen gyakorlatok, történések lesznek, milyen dalokat fogunk elzengeni, milyen gyönyörű spontán zenéléseink lesznek.

Itt egy pár kép a tanfolyamról:

Várlak szeretettel az abszolút megújult HangDalában, a Zene legyen Veled!Fekete-Kis Sándor
A HangDala Énekmestere

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest