március 20

Miben tudok segíten? Az életünk a Felemelkedés jegyében

0  comments

A HangDala 20 évében kezdettől fogva volt egy egyetlen és legfontosabb célom, motivációm, vágyam: hogy az emberek felemelkedését szolgáljam a rezgésük emelése által.

Mit jelent ez? Egy óriási átalakulásban van a világ, ami csodálatos, nagyon drámai, egyszerre van okunk bizakodni, és ugyanakkor nem elbízni magunkat. Ha felemeljük a rezgésállapotunkat, akkor kollektívan és egyénileg egy magasabb világba emeljük magunkat, ezt hívjuk FELEMELKEDÉSNEK (Ascension).

Hiszek benne, hogy most ez a dolgunk, és ez fontosabb mindennél, hiszen az öröklétünket érintő kérdés. Az énektanulás, énekgyakorlás, a hangunk fejlődése nem a cél, hanem ennek a rezgésemelkedésnek az útja, eszköze. Ezen keresztül tudjuk magunkat egy őszintébb, tisztább, ős-eredetibb állapotba hozni, ami a kulcsa és előfeltétele ennek a Felemelkedésnek.

Ennek a módjáról beszéltem a 2024. március 18-án készített videóüzenetemben, amit most szeretettel átnyújtok Neked. Haladjunk együtt ezen az úton, és ünnepeljük együtt a Felemelkedésünket! Csatlakozz hozzánk ezen az úton. Győzni fogunk!

 

 

FIGYELEM! Különleges bevezető akció március 31-ig!


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Use this Bottom Section to Promote Your Offer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim 

>