fbpx

Esti Online HangDalázások

Szerző: | máj 2, 2020 | HangDala Videók Audiók, Hírek, Livestreams | 0 hozzászólás

Amióta bejött a Kő Videó 19, azóta az életünk rengeteget változott, szinte egyik napról a másikra. Ezt sosem gondoltuk volna! Hogy a világ majd összes országa teljesen egyszerre ugyanazt tegye, mintegy láthatatlan karmester vezénypálcájának suhintására!

Nálunk még istenes a helyzet, de egy csomó hagyományosan demokratikus országban kifejezetten drákói intézkedéseket hoztak, és büntetnek mindent, ami normális, egészséges, például a természetben sétálást a gyönyörű tavaszi napfényben.

Pedig tudjuk, hogy a vírusfertőzésre a legjobb a D3 vitamin, együtt a C vitaminnal, Cinkkel, nem árt, ha nyomelemekkel is felszereljük testünket, és persze egyéb vitaminok is jól jönnek, ha vannak. A friss levegő, napfény, testmozgás a legjobb az atombiztos Immunrendszer felépítésére, és megőrzésére.

De ez az, amiben a világ hatalmai nem érdekeltek, inkább a vakcinát emlegetik, mint csodaszert mindent problémára.

Bár nálunk tényleg kevés atrocitás éri az állampolgárokat, ellentétben más országokkal, azért egy dologban minden ország egyetértett. És ez pedig a koncertek azonnali megszüntetése. A koncertek valószínűleg veszélyes vírusokat terjesztenek, persze leginkább szellemi értelemben. Úgy mint a Szabadság, az Érzés, az Emberség, a Lélek vírusát, amitől minden valamirevaló önkényuralom felszisszen a félelemtől. És a zenében megszűnik a Social Distancing, a társadalmi távolságtartás, hiszen tudjuk, hogy minden emberi betegségnek, bajnak forrása a distancing, a távolságtartás, a közösség hiánya.

Erre megoldásként, és az általános trenddel szembehelyezkedve először létrehoztunk egy HangDala Virtuális Flashmobot, ami Nagyhétre kész is lett, másrészt a mai napig írd és mondd 16 darab Élő Online HangDala Livestreamet adtunk! Az összeset megtekintheted a Facebook oldalamon, vagy a Youtube csatornám lejátszási listájában!

Különösen az utolsó három Livestream adás lett hangban és képben a legjobb, ezeket szeretettel ajánlom figyelmedbe!

Azt hiszem, ezzel nagyon sokat teszünk a szellemi, lelki, testi egészségünk és boldogságunk érdekében, ahogy egy régi HangDalásom mondta, ezekben a zavaros időkben!

Ezért nem hagyjuk abba ezt az esti Online együtt énekléseket, hanem folytatjuk. Figyeld a Hírlevelet, vagy a Facebook HangDala oldalát, és a híreinkben, az Eseményekben megtudod a következő Élő Online HangDala Együtt Éneklés időpontját, és helyét!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest