május 2

Esti Online HangDalázások

Amióta bejött a Kő Videó 19, azóta az életünk rengeteget változott, szinte egyik napról a másikra. Ezt sosem gondoltuk volna! Hogy a világ majd összes országa teljesen egyszerre ugyanazt tegye, mintegy láthatatlan karmester vezénypálcájának suhintására!

Nálunk még istenes a helyzet, de egy csomó hagyományosan demokratikus országban kifejezetten drákói intézkedéseket hoztak, és büntetnek mindent, ami normális, egészséges, például a természetben sétálást a gyönyörű tavaszi napfényben.

Pedig tudjuk, hogy a vírusfertőzésre a legjobb a D3 vitamin, együtt a C vitaminnal, Cinkkel, nem árt, ha nyomelemekkel is felszereljük testünket, és persze egyéb vitaminok is jól jönnek, ha vannak. A friss levegő, napfény, testmozgás a legjobb az atombiztos Immunrendszer felépítésére, és megőrzésére.

De ez az, amiben a világ hatalmai nem érdekeltek, inkább a vakcinát emlegetik, mint csodaszert mindent problémára.

Bár nálunk tényleg kevés atrocitás éri az állampolgárokat, ellentétben más országokkal, azért egy dologban minden ország egyetértett. És ez pedig a koncertek azonnali megszüntetése. A koncertek valószínűleg veszélyes vírusokat terjesztenek, persze leginkább szellemi értelemben. Úgy mint a Szabadság, az Érzés, az Emberség, a Lélek vírusát, amitől minden valamirevaló önkényuralom felszisszen a félelemtől. És a zenében megszűnik a Social Distancing, a társadalmi távolságtartás, hiszen tudjuk, hogy minden emberi betegségnek, bajnak forrása a distancing, a távolságtartás, a közösség hiánya.

Erre megoldásként, és az általános trenddel szembehelyezkedve először létrehoztunk egy HangDala Virtuális Flashmobot, ami Nagyhétre kész is lett, másrészt a mai napig írd és mondd 16 darab Élő Online HangDala Livestreamet adtunk! Az összeset megtekintheted a Facebook oldalamon, vagy a Youtube csatornám lejátszási listájában!

Különösen az utolsó három Livestream adás lett hangban és képben a legjobb, ezeket szeretettel ajánlom figyelmedbe!

Azt hiszem, ezzel nagyon sokat teszünk a szellemi, lelki, testi egészségünk és boldogságunk érdekében, ahogy egy régi HangDalásom mondta, ezekben a zavaros időkben!

Ezért nem hagyjuk abba ezt az esti Online együtt énekléseket, hanem folytatjuk. Figyeld a Hírlevelet, vagy a Facebook HangDala oldalát, és a híreinkben, az Eseményekben megtudod a következő Élő Online HangDala Együtt Éneklés időpontját, és helyét!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}