fbpx

Teremtsünk egy jobb világot! 2021. December 12.

Szerző: | dec 9, 2021 | Featured | 0 hozzászólás

Megosztható linkek a felhíváshoz:

Az utóbbi időben sok világmeditációs kezdeményezés indult be, köztük mi is elkezdtük November 11-én a “Teremtsünk egy jobb világot - Meghackeljük a Great Resetet” akciónkat, amiben nagyon sokan részt vettek.

A világjobbító összefogást folytatnunk kell egészen addig, amíg veszélyben van az emberi élet, az emberi létezés, amíg a kapzsi központi bankárok, óriás tech vállalatok, óriás pharma, és az általuk irányított kormányok, akadémiák, sajtó, egészségügy megpróbálják lerombolni a társadalmat, a gazdaságot, ezzel lehetőséget teremtve arra, hogy mindent megszerezzenek maguknak, és az emberiség létszámát pedig drasztikusan lecsökkentsék.

Nagyon nagy veszélyben vagyunk, ha nem teszünk valamit, ha nem állunk ellen, ha nem tesszük lehetetlenné ezeknek a terveknek a megvalósulását. Amennyiben létrehozzák a tökéletes elnyomáson alapuló transzhumanista rendszerüket, akkor már nincs több remény. Most még van.

Ezt a háborút nem csak fizikai szinten vívjuk, hanem szellemi, spirituális szinten. A polgári engedetlenség és ellenállás mellett nagyon nagy szükség van arra, hogy lélekben egybekovácsolódjunk, és a magasabb teremtő erőket behívjuk az életünkbe. 

Együttesen sokkal nagyobb erőt képviselünk, mint az ellenségeink, és ők semmitől nem félnek annyira, mint a felébredésünktől és az összefogásunktól. Ha szándékainkat összeadjuk, a felébredés elkerülhetetlen lesz, és elsodorja a történelem színpadáról az ember és az Isten ellenségeit. Győzni fogunk! 

Mert nem csak egymással alkotunk legyőzhetetlen erőteret, hanem a Teremtővel kapcsolódva vele együtt hozunk létre ellenállhatatlan életenergia mezőt, amivel az élet ellenségei, a transzhumanista sátánimádók nem tudnak mit kezdeni, kénytelenek lesznek lelépni!

Folytassuk hát a november 11-én megkezdett Világteremtő meditációnkat! Minden hónapban kijelölünk egy napot, amikor tudatosan összekapcsolódva megváltoztatjuk a világot magunk körül. 

Hogyan tesszük ezt? Nagyon egyszerű! 

A világjobbító napon tudva, hogy milliónyi társaddal együtt teszed ezt, megállsz egy pár percre, és felidézed lelkedben azt a társadalmat, világot, amiben a kreativitás, az együttműködés, a szeretet az uralkodó, és ahol már nincs életellenes kontrollmánia, elnyomás, bűnözés, hanem ehelyett szabadság és virágzás van. 

Az emberek boldogok, és boldogan teremtenek tetteikkel nap mint nap egy egyre jobb és szebb világot. Gyönyörű művészetet, nagyszerű új tudományt és technológiát hoznak létre, a Földdel békében élnek olyan módon termelve az élethez szükséges dolgokat, ami egyszerre jó a földnek is, és az embereknek is. Megtisztítjuk a bolygót, és a leggyönyörűbb hellyé tesszük a világon. A gyerekek és felnőttek újra felszabadultan nevethetnek, és már soha többé nem fenyegeti őket háború, és pusztítás.

Most hatalmas esélyünk van arra, hogy ezt az új Aranykort behozzuk az életünkbe. A réginek el kellett múlnia, mert az a pénzügyi hamisságon, a természet és az élőlények folyamatos mérgezésén alapult, és minden tele volt hazugsággal, igazságtalansággal. Nyugodtan múljon el az a világ az elnyomó uraival együtt, mert most jön el a mi világunk!  

A “Great Reset” helyett jöjjön a “The Greater Reset”, azaz a sokkal nagyobb, és sokkal igazabb újraindítás, de most már isteni, szellemi alapokon, ahol a legfőbb törvény nem a Társadalmi Darwinizmus fasiszta elve lesz (ahol az erősebb lenyomja a többieket, hogy uralkodjon rajtuk), hanem a szeretet és együttműködés egyetemes elve, ahol minden résztvevő isteni harmóniában egymást emeli egyre magasabb létszintek felé. 

A következő Világjobbító nap: 2021. december 12. (és ha lehet, akkor 12:12 órakor)

Megígértük, hogy ez mostantól rendszeres lesz. De a megjegyezhetőség kedvéért a dátumokat a következő módon módosítjuk: 

  • 12. 12. December 12. 
  • 01. 01. Január 1.
  • 02. 02. Február 2. 
  • 03. 03. Március 3.
  • 04. 04. Április 4.

És így tovább, minden hónapban a dupla számokra játszunk. A dupla dátumokat nagyon könnyű megjegyezni, és minden hónapban könnyű emlékezni arra, hogy a mesterszám dátumokon összefogunk szellemileg, spirituálisan a Teremtővel, és 8 milliárd embertársunkkal együtt, és teremtünk egy jobb, egy szebb, igazabb világot! 

Ha játékosak akarunk lenni, akkor ezt további dupla számokkal megfejelhetjük, de ez nem kötelező. Akkor is végy részt a teremtő összefogásban, ha véletlenül elmulasztottad a pontos óra percet. Az időnek nincs akkora jelentősége.

De mindenképpen vonzó az a gondolat, hogy például 12. 12.-én 12:12 időpontban állj meg egy pillanatra (ezt előre beírhatod a naptáradba), vagy 01. 01-én 01:01 időpontban kapcsolódj össze az emberiséggel és Istennel. És így tovább, 02. 02-én 02:02 órakor, 03. 03.-kor 03:03 órakor, 04. 04.-kor pedig 04:04 órakor, stb.

A következő közös világjobbító egyetemes összekapcsolódás tehát

2021. 12. 12.-én lesz, és ha lehetséges, 12:12 órakor, ha nem lehetséges a 12-ei napon bármikor. 

És még valami: Ezt teheted minden nap, minden reggel, vagy minden este, délben, minden nap összekapcsolódhatsz embertársaiddal, a lelkeddel és az Istennel. Ám akkor is van egy súlya, és könnyű megjegyezhetősége a Mesterdátumoknak és mesterszám időpontoknak, tehát érdemes ezt hagyománnyá tennünk. 

Így a következő nagy erőegyesítés időpontja:

2021. december 12. (12:12, ha összejön, de ha nem, egész nap bármikor).

Teremtünk egy szebb, egy jobb világot, és elhozzuk az Aranykort Isten áldásával!

(Festmény: Pállay-Kovács Szilvia, Kapunyitás)

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This