Zene nélkül is lehet élni, de borzasztó nehéz…

Szerző: | febr 2, 2009 | HangDala Kezdő élmények | 0 hozzászólás

Örülök, hogy rátaláltam a Hangdalára és hogy résztvehettem ebben a táborban. Különleges élmény volt mind a társas éneklés mind pedig az orientális zene ill. tánc. Utóbbi sikerélmény is számomra, hiszen beigazolódott, hogy képes vagyok még bizonyos mértékben táncolni és ez mindenképpen jó érzéssel tölt el, sőt új önbizalmat ad. Olyan emberekkel ismerkedhettem itt meg, akiknek más életfelfogásuk és értékrendjük van: ez is egy különleges élmény volt (annak ellenére, hogy én nem érzek ilyen mértékű vonzódást a misztikához ill. az ezoterikus dolgokhoz) Mindenesetre tényleg örülök annak, hogy megismerhettelek benneteket Sándor, Beáta, Évi (és az egész csapat) és kívánom, hogy az elkövetkező hetek is ilyen jó hangulatban, énekléssel és táncolással teljenek és sok szép közös élményetek legyen!

Noémi

Vonyarcvashegy, 2005. Július 15.

(Uő. Folytatja)
Lelkileg is nagyon sokat segített nekem ez a tábor. Az éneklés és a tánc segített az ellazulásban és abban, hogy új életerőt merítsek és pozitívan gondolkozzak.
A pozitív energiák, amik zenélés közben felszabadulnak segítenek továbbgördülni és enyhítik a fájdalmat. Zene nélkül is lehet élni, de borzasztó nehéz…

0

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!