Fekete-Kiss Sándor énektanár

Olyan volt mintha egy másik dimenzióba lettem volna

Olyan volt mintha egy másik dimenzióba lettem volna

By on ápr 10, 2014 in Hang-Varázs Kezdő élmények | 0 comments

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram
 

Mit kaptam a tanfolyamtól?

  • Feltétel nélküli szeretetet
  • Elfogadást
  • Jókedvet, bátorságot
  • rengeteg megértést, az énektechnikákkal kapcsolatban
  • Türelmet a kérdéseim megválaszolásában.

Összegezvén, azt gondolom, egy életreszóló élmény volt számomra. Nagyon köszönök mindent. Biztos vagyok benne, hogy soha nem felejtem el ezt a hétvégét, és abban is, hogy sok mindent alkalmazni tudok a fellépéseimen a tanultakból.

Örök hála é szeretet!

Andi

2014. 03. 30. Németh Andrea

Később 2014. 04. 09-én a facebookon

Nagyon megdícsértek a próbán! 🙂 Azt mondták tisztább lett a hangom és magabiztosabb lettem. A hangdala óta beénekelni is szeretek! Nem fáradok el. Ha tehetem fogok menni hozzád,nagyon szeretnék! 🙂 Pénteken fellépünk a zenekarral,remélem minden rendben lesz! Kicsit izgulok, de majd gondolok a hangdalán eltöltött hétvégére,és akkor biztos menni fog.

Mindenkinek ilyen tanítót kívánok,amilyen te vagy. 🙂 Nagyon érdekes,nekem elég régóta nincsenek szürke napjaim.Bármit szívesen teszek,ami nem kellemes, elfogadom. De a hangdala után nehéz volt visszatérni. Olyan volt mintha egy másik dimenzióba lettem volna.

Minden tanításod amik úgy tűntek, zárójelbe megemlíted, azok is belebújtak a lényembe. Mostanra a részemmé váltak. 🙂 Szerintem ez a természetes állapotunk, ide kéne eljutni. EGYSÉGÉLMÉNY! Mikor leomlik az ego korlátja,és egy vagyok mindennel és mindenkivel, a lényeg 1! 🙂 Tökéletes volt. 🙂

Németh Andrea Facebook

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

468 ad