fbpx

Manifesztáld vágyaidat Énekhangoddal!

Ints búcsút a stressznek, kiégésnek!

Elvesztetted az életöröm képességét?

Fásult, stresszes, agyonterhelt vagy? Esetleg a kiégés szélén állsz?

Nyomás

Mai világunkban egyre többen érezzük úgy, hogy a ránk nehezedő terhek megsokasodnak és egyre elviselhetetlenebb nyomást gyakorolnak ránk. Az ebből fakadó stressz állandósul, agyunk lázasan keresi a megoldást, és elménk fogaskerekei megállás nélkül kattognak, hiába. Egy idő után már aludni sem tudunk emiatt.

Kimerültség

Ennek következtében megjelenik a kimerültség, fásultság, reménytelenség, és az életöröm egyre távolabbra kerül tőlünk. Mivel a megoldást a folyamatos gondolkodással (bal agyféltekés módon) próbáljuk megtalálni, ettől csak még jobban kifáradunk, és semmivel sem jutunk közelebb az áhított biztonsághoz. 

Állandó stressz

Szervezetünkben mindeközben a stresszhormonok jelenléte egyre magasabb szintet ér el, és végül magas szinten állandósul. Ettől érrendszeri panaszok, és számos tünet, például fokozódott zsírlerakódás alakulhat ki, ami lehúzza az energiánkat. 

Elidegenedés

Az alváshiány miatt a munkateljesítményünk, pénzkereső képességünk, kedélyünk, kisugárzásunk is romlást szenved, és ezt a családtagjaink, szeretteink is megérzik. Ez az elhatalmasodó stressz az érzelmi kapcsolatainkban is egyre nagyobb károkat tud okozni, míg végül mindenkitől elidegenedhetünk, elmagányosodhatunk

Ha nem tudjuk ezt a fokozódó negatív spirált megfordítani, akkor nem nehéz kitalálni, hogy hova vezet mindez.

Még belegondolni is rossz. 

Sajnos egy biztos:

Negatív lelkiállapotban soha nem leszel képes vágyaidat manifesztálni!

Tehetünk valamit???

Igen. De ehhez jobban kell lennünk!

Szerencsére vannak eszközeink arra, hogy ezt a romlást megfordítsuk, és a javulás útjára lépjünk. 

Mit tehetünk?

Énekhipnózis: a legősibb gyógymód modern megvalósulása

A Zene, az Ének Örömből fakad, és pár perc alatt belevarázsol minket egy egyre kellemesebb, boldogabb, könnyedebb állapotba. 

Nem véletlenül emlegettem a Hipnózis szót, mivel a hipnotikus állapot az Emberiség egyik legősibb és legalapvetőbb gyógyító eszköze, ami minden javulás mögött ott rejtőzik, akár tudunk róla, akár nem.

Maga a zene, az éneklés, a ritmus, az ismétlődő impulzusok kellemes ringatása mind-mind hipnózis, még ha ez nincs is kimondva.

Az ismételgetve kántált szövegek maguk is hipnotikus mondatok, amik áthangolják a tudattalanunk működését. 

Ennek következtében kivédhetetlenül - és elég hamar - sokkal jobban leszünk! 😀 Így megnyitjuk az utat ezek felé:

Fiatalodás

A hipnózis tudatállapota azonnali sejtszintű regenerálódást indít el, fiatalít, fokozza az egészséget, gondtalanságot, és...

Ellazulás

...egyre boldogabb létállapotot hoz létre, mivel segít ellazulni, és így megszakítja a bal agyféltekés túlgondolkodás uralmát.

Probléma megoldás

Nem csak hogy ezt teszi, de a Jobb Agyféltekés állapotban (ez maga a hipnotikus transz) még az áhított Megoldást is könnyebben megtaláljuk.

Megkönyebbülés

A rengeteg gond, nyomasztó teher lehullik a válladról, az állandó gondolkodás, fogaskerekek csikorgása az agyban magától elcsitul, és végre érzed azt, hogy élsz!

Magasabb lelki szintek elérése

Ebben az állapotban megnyílnak bennünk a kapuk a magasabb dimenziónk felé is, és hozzáférünk olyan oldalunkhoz is, amihez a normál, hétköznapi módon nem találunk el. 

Hatékonyabb manifesztálás

A magas szintű boldogság, extázis és hála állapotában a teremtő, manifesztáló képességeink beindulnak, és minél többször megéled ezeket a magas rezgésű állapotokat, annál jobban tudod AZT teremteni, amire vágysz.

Amire a bal agyféltekés elménk nem képes, azt a kreatív jobb agyféltekés tudattalanunk könnyedén meg tudja oldani. 

Közösségben énekelni, táncolni

Nem kell hozzá mást tenni, mint énekelni, táncolni, tapsolni, és ha ráadásul mindezt társakkal, közösségben tesszük, a hatás ezerszeresen felerősödik, és elkezdjük úgy érezni, hogy egyre több értelmet nyer az életünk. Így számíthatunk arra, hogy az alvásunk is rendbe jöhet, az anyagcserénk rendeződhet, és rengeteg krónikus betegségtől menekülhetünk így meg. 

Ennek következtében egy pozitív, felfele tartó spirálba kerülünk, és ezt megérzi a munkánk, a pénztárcánk, a családi életünk, az érzelmi életünk, a kapcsolataink, és megszűnik a magányosságunk. Már nem egyedül nézünk szembe az élet farkastörvényeivel.

És akkor elkezdünk igazán manifesztálni!

Miután közérzetünket - rezgésszámunkat - drasztikusan megemeltük, most jön a Manifesztáció; azaz

ÁLMAINK MEGVALÓSÍTÁSA.

Ehhez saját szövegekre készített helyben komponált mantrákat használunk,
amiket hipnotikusan éneklünk, addig, amíg egy
valóságos extázisig el nem jutunk. 

Ezzel meghatványozzuk a Balogh Béla (A Tudatalatti Tízparancsolata) által ajánlott módszert, hogy vegyük fel saját vágyainkat, álmainkat és hallgassuk vissza minél többször. Képzeld el, milyen könnyen át tudjuk hangolni a Tudatalattit, ha nem csak száraz szövegeket adunk neki, hanem gyönyörű dalokat, amik érzelmileg megmozgatnak minket, egész a lényünk mélyéig!


Milyen javulást élnek meg az emberek a HangDalában?

Önbizalmad növekszik

Már kisgyermekként arra vagyunk késztetve, hogy ne használjuk a hangunkat. Most újra felszabadítjuk. Ez igazi gyógyulás!

Megtalálod a hangodat

A legtöbb ember utálja a hangját visszahallani. De foglalkozva vele jobban megszereted, és ezzel magadat is.

Rátalálsz az erődre

Az áramlásaid mély átélése, tested lendületes és kifejező használata ráébreszt valódi erőidre, így jobban szembenézel a kihívásokkal.

Jobban kapcsolódsz önmagadhoz

Sokan nem tudnak kapcsolódni testükhöz, érzéseikhez, így gátolva vannak az élet átélésében. Veled ez megfordul, és új emberré válsz.

Ki tudod fejezni érzéseidet

A legtöbben nem is tudják megtalálni és megnevezni érzéseiket, hát még kifejezni... Te még el is tudod énekelni!

Nő a vonzerőd

Önbizalmad, belső szépséged, kisugárzásod a külsődet is még vonzóbbá teszi. Ez a kapcsolataidat is magasabb szintre emeli.

És ami a legfontosabb: megvalósítod álmaidat!

Az Énekterápia pozitív következményei

1. következmény

A reménytelenséget felváltja a derű, a könnyedség. Az életünk küzdelem helyett egy kreatív tánccá válik. 

2. következmény

Újra megjelenik bennünk a gyermeki lét elfogulatlan boldogsága. 

3. következmény

Újra megéljük azt, akik valójában vagyunk, és a belső gyermekünk gyógyultan tudja élvezni a visszakapott életet.

VÉGSŐ KÖVETKEZMÉNY: Álom Manifesztáció

Az Álom Manifesztáló Dalainkkal áthangoljuk Tudatalattinkat, és hatalmas támogatást kapunk vágyaink megvalósításához. Ne felejtsd el, hogy minden a HITen múlik, és a beragadt, rossz hitrendszereket a legjobban a Hipnózis által lehet megváltoztatni, de ugyanez ÉNEKHIPNÓZISSAL még 10-szer jobban és könnyebben - és tegyük hozzá - élvezetesebben lehet megvalósítani!

Erre hívunk Téged most ezen az oldalon. 

Ha erre vágysz, akkor kezdd el velünk utazásodat most! 

Sokféle útvonal van a HangDalában.

Nyomd meg ezt a gombot, és a következő oldalon válaszd ki, hogy melyik HangDala tevékenység szolgál most Téged a legjobban!

Customers served! 1 Év
Customers served! 1 Tanítvány
Customers served! 1 Óra tanítás
Customers served! 1 % elégedettség

Fekete-Kiss Sándor és A HangDala 

Rólam

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Fekete-Kiss Sándor vagyok, a HangDala módszer, az Énekhipnózis, és az Újraegyesülés a lelkeddel trauma oldó pszichoterápiás módszer kifejlesztője, feltalálója. 

A HangDala 2004-ben indult, illetve a Gór Nagy Mária Színistúdióban már 2003-ban megtartottam az első HangDala énektanfolyamokat, és ehhez a több, mint egy évtizedes munka vezetett el, amit zongorakísérőként (korrepetitorként) végeztem énekesekkel és színészekkel, színiiskolásokkal. 

A Zeneakadémiát zeneszerzés szakon végeztem el kiváló minősítéssel, és utána zongorakísérőként először táncegyüttesekben, pl. az Operaház balettjánál dolgoztam, 90-ben, a lányom születésének évében kaptam egy 1 éves, ösztöndíjat zeneszerzőként Németországba, aztán itthon szabadúszó zeneszerzőként tevékenykedtem.

🎶 Olvass tovább...

Egy ideig nagy cégek számára készítettem kísérőzenéket a Corporate Image Filmjeikhez, vagy reklám szpotokhoz, de aztán az oktató tevékenység egyre fontosabb lett, így kerültem a Színművészeti Főiskolára (ma már egyetem), mint zongorakísérő, korrepetitor, ahol nagy rendezőkkel, színészekkel dolgoztam együtt, sőt, magával Kodály Zoltánnéval is tanítottam közösen a növendékeket. 

2002-től zeneiskolában és a Gór Nagy Mária Színitanodában, illetve Tinitanodában voltam igen népszerű zenetanár, és a tapasztalataimból született meg a HangDala módszer, amivel több, mint 2000 embernek segítettem megtalálni a saját hangját, és megszerettetni önmagukat a hangjuk szeretete által. 

Amint látszik, a terapeuta hozzáállás elejétől fogva a legfontosabb része volt a tevékenységemnek, így jutottam el mostanra ahhoz, hogy Énekterapeuta legyek, módszerem az Énekhipnózis, ami egy nagyon különleges, a világon eddig egyedülál kreatív terápia forma, zenével énekkel, improvizációval, saját dalok készítésével a csoportos vagy magán foglalkozásokon. 

A terapeuta szenvedélyem, és a terápia piacon található hatalmas hiány miatt - ami a megbízhatóan működő terápiás módszereket illeti - arra lettem késztetve, hogy a Covid lezárások alatt kifejlesszem a saját módszeremet, először önmagam számára, de aztán több, mint száz ülésben kipróbálhattam módszerem hatékonyságát valós páciensekkel. 

Ez vezetett el az egyedülálló és rendkívül hatékony trauma oldó pszichoterápiás módszeremhez, amivel a legnehezebb diókat is fel lehet törni abszolút szelíd elfogadással, és elmondhatom, hogy egyetlen ülésem sem volt sikertelen, mindegyik pozitív eredménnyel zárult. A módszernek először a Tudatos Teremtő Terápia nevet adtam, de tavaly ez továbbfejlődött a ma is használt trauma oldó módszerré, aminek a neve az Újraegyesülés a Lelkeddel

Ennyit rólam, azt hiszem, az Újraegyesüléssel és az Énekhipnózissal (az egyik egy pszichoterápiás ülés, a másik pedig kreatív művészet terápia énekkel, kihasználva az általánosan vett hipnotikus gyógyító transz állapotok hatását) készen állok arra, hogy emberek százainak, ezreinek az életét tegyem jobbá, élhetőbbé, boldogabbá. 

Ebben tudok Neked is segíteni, kedves olvasó.

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekterapeutája

Tanítványaim, Ügyfeleim, Projektjeim, Megjelenéseim

Bolya Imre, Zentai Anna, Pikali Gerda, Brzik Klára, Tusnádi Roland, Ruttkay Laura, Bagdi Bella, Szegő Adrienn, Padmashri Shakti, Nagy Zsolt, Sarkadi Kriszta, és még sokan mások...

Akik már manifesztálnak a hangjukkal

Hangdala lélekstúdió… Aki eljön hozzád az énektanuláson keresztül annyit kap, amennyit képes befogadni abból, amire akkor szüksége van.

Nem számít, ha olyan valaki jön hozzád, aki soha nem foglalkozott zenével vagy énekléssel. És az sem, ha profi, aki már „mindent” megtanult. A türelmed és a tapasztalatod mindenkinek segít új erőket, új csodákat felfedezni önmagában.

Nagy Katalin

Test terápia

Szerettem volna megköszönni ezt a közös programot, szeánszot, hiszen több volt ez egy sima énektanfolyamnál.

Most, hogy visszakaptam a hangom, és azt az akaratot, hogy ha megparancsolom, hogy kijöjjön, akkor kijön, végre az élet más aspektusait is megtapasztalhatom, amik elől eddig félve elfordultam.

Huber-Nagy Aina

Bölcsész

Sándor nagy hittel, tele energiával, mágikus kepességekkel vezetett minlet a Dalok, hangképzés, és éneklés világába, ami nem a technikáról szólt, hanem az ÉRZÉSRŐL, SZÍVRŐL, és a művészet varázsáról!! 

Mert ez a tanfolyam megríkat, megnevettet, és Mindenkinek szól! Nagyon jól éreztem magam, köszönöm!!

Hartai Kati

Idegenvezető

Iszom Sándor minden szavát, nagyon nagyon jó tanár és egy humoros közvetlen, aranyos ember. Mindenkit bátorítani tudok, ne féljetek, mert nincs mitől! Itt csak jó dolgok történhetnek és a résztvevőket összeköti az éneklés szeretetének szenvedélye, ez pedig hatalmas energiákat mozgat meg! Gyertek, HangDalázzunk együtt minél többen!

Varga-Timár Melinda

Semmelweiss Egyetem

Hogy mit kaptam a tanfolyamtól, nem tudom szavakba önteni, de egy biztos: FANTASZTIKUS ÉRZÉS volt itt lenni. Boldogság járja át a szívem és a lelkem. Olyan itt lenni, mintha a sivatagban egy oázis kellős közepén lennék, és száraz ajkam vízhez jutan.

Ha tehetném, százszor is megismételném ezt az élményt. Sándor egyénisége, tehetsége, szellemisége páratlan.

Szikszai Anita

Gyógymasszőr

Sanyi empatikus személyisége, emberszeretete, kíváncsisága, kiváló humora , rendkívüli zenei talentuma mind-mind biztosítja, hogy rendkívüli módon jól érezd és ráadásul megismerd magad és a hangodat. A valódi hangodat.

Énekelsz. Igazán, szívből, hol könnyezve, hol nevetve… A ragyogó szempár az órák után valóság. A zene megszépít, visszavezet a Benned rejlő boldogsághoz, ha engeded. Sanyi segíthet Neked ebben. Hálás vagyok, hogy választottam.

Kertész Judit

Gimnáziumi Tanár

erre vágysz Te is?

Válaszd ki a Te HangDaládat egy kattintással!

Mit lehet tudni az Énekhipnózisról?

Hogyan zajlik az Énekterápia? 

Az énekterápia foglalkozásokon sok mindent csinálunk, de mindennek a közös nevezője az a gyógyító, hipnotikus hangulat, ahol mindannyian elengedhetjük és jól érezhetjük magunkat, és átengedhetjük az élet gondjait a Tudattalanunknak, ami sokkal jobban ért hozzájuk, mint a mentális elménk. 

Bármit csinálunk, akár hangképzés gyakorlatokat végzünk, akár Énekmeditációt végzünk, vagy írunk saját szövegre egy mantrát, amit aztán elkezdünk énekelgetni, ismételgetni, egészen az extázisig, minden ilyen dolgot úgy  teszünk, hogy a tudattalanunk gyógyuljon, a testünk, sejtjeink regenerálódjanak, lelkünk felüdüljön, elménk pedig végre pihenni tudjon, megszabadulva az állandó aggódástól.

Egy dologra fel szeretném hívni a figyelmedet: a HangDala Énekhipnózisban nincs olyan, hogy félned kell a hangod miatt, vagy amiatt, hogy hamis leszel. Érdekes módon ebben a légkörben olyan tudásra fogsz magadban és társaidban rábukkanni, amiről nem is tudtad, hogy ott van benned! Ez nem mese, ez TAPASZTALAT! 

🎶 Nem kell tudnod énekelni...

És ha csak dünnyögsz, látszólag értelmetlen hangokon? AKKOR IS GYÓGYULSZ, testileg, lelkileg, érzelmileg, blokkok oldódnak, és a belső atmoszférád megváltozik, könnyebb, fényesebb és egyre boldogabb lesz. 

A sima hipnózisnak is megvan ez a hatalma, de az ÉNEKHIPNÓZISNAK még inkább, mert a zene, a kreativitás hozzáadódik az egyébként is jelenlévő jótékony hatásokhoz. Ez pedig a jótékony hatásokat nem csak összeadja, de megszorozza. És ha mindehhez hozzávesszük a közösségben megélt gyógyító zenélést, akkor már egyenesen hatványozásról beszélhetünk. Együtt leereszkedik közénk még a Mennyország is!

Miből állnak az Énekhipnózis foglalkozások?

Az énekhipnózis lényege az átváltozás, transzformáció: az ellazult hipnotikus állapotban az öngyógyító folyamatok elindulnak, elméd lecsendesül, és tudatalattid átrendeződik, amitől egyre jobban leszel, megváltozik a belső világod, és egy új élet kezd kicsírázni benned. 

Ehhez sokféle eszközt fogunk használni. 

Milyen módon jönnek létre a transzformációnk?

Az énekhipnózis alkalmakon az alábbi gyakorlatokat végezzük, de kötött forgatókönyv nélkül.

Minden foglalkozás egyedi lesz, és minden a pillanatnyi igényeink szerint fog alakulni (amit a foglalkozás közben meg is beszélünk):

 • Énekmeditációk (Felkészülés) zongorakísérettel, gyönyörű harmóniákkal mély relaxációba kerülünk 
 • Énektanulás, hangképzés (a belső akadályok félresöpréseMindez a HangDala egyedülálló módszerével százszor könnyebb
 • Beéneklő gyakorlatok (új reflexek beépítése, régiek elengedése testi szinten) ezeket hipnotikus, gyógyító légkörben végezzük, ahol nem a teljesítmény, vagy a tökéletes megvalósítás számít, hanem a kialakuló jó érzések.
 • Ezeket a gyakorlatokat arra is használhatjuk, hogy a fájdalmas régi programokat energetikailag kiénekeljük magunkból. Ezzel helyet csinálunk az újnak, azaz vágyaink megvalósításának.
 • Saját szövegekre, vagy hozott ötletekre saját mantra-dalokat írunk (Éneklő Álom Manifesztáció) és aztán ezt elkezdjük ismételgetve, variálgatva énekelni, egészen addig, amíg a teljes extázist el nem érjük. Ezzel a lépéssel átírjuk a Tudatalattinkat; minél többet csináljuk ezt, annál mélyebben.
 • Belső rejtett tudás felbukkanása Egy-egy ilyen zenei szeánszon sokszor fogjuk megtapasztalni, hogy bár a résztvevők nem ismerik a zeneelméletet, nem tanultak harmóniatant, nem tudják a szolfézst, a hangközöket, a ritmusok fajtáit, nem tudnak kottát olvasni, vagy írni, mégis csodálatos kórusműveket fogunk megalkotni, mert az őstudásból felbukkan a benned rejtőző zeneszerző, előadó. 
 • Zenei szertartásainkon megtapasztalod a benned élő sámánt, gyógyító papnőt/papot; valami ilyesmi lehetett a Terápia Atlantiszban, vagy az ősi Egyiptomban. 
 • Közben beszélgetünk is, mivel a kétórás foglalkozásokon nem fogjuk egyfolytában használni a hangunkat, pihentetni is kell. Így alkalmunk van arra is, hogy megbeszéljük élményeinket, gondolatainkat, és felismeréseinket is megosztjuk egymással. Ez olyan, mint egy coaching.
 • Lehet, hogy egy váratlan pillanatban rögtönzök egy zenés vezetett meditációt
 • Az is lehet, hogy játszok neked egy Szférák Zenéje kompozíciót (ez egy kozmikus hangulatú zene), vagy egy lírai zongoradalt, amit persze felveszünk, és az is gazdagítani fogja zenei kincseidet, amiket otthon is tudsz hallgatni.

Egy igazi gazdagság vár ránk, és nem kell mást tenned, mint rákattintva a Feliratkozás Gombra elindulj a megvalósítás útján! 

Szeretnél belehallgatni a HangDala Énekhipnózis foglalkozásainkba?

A felvételeket sima diktafonnal vettük fel, ezek nem polírozott studió felvételek. Majd lehet, hogy ezt is kikísérletezzük, de egyenlőre ez a diktafonos felvétel is alkalmas arra, hogy a megszülető csodát visszahallgatva újraélhessük. 

 • Nincs más feladatom, csak amit Isten adott nekem

Lehet hallani, ahogy menet közben alakul ki a dallam, aztán elkezd egy spontán többszólamúság kialakulni. Ha értékeled a kialakulást, ami a szemed előtt születik, ez tetszeni fog neked.

 • Adjon az ég mindent, amit szeretnék

Az első percekben az alkotás nehézségeiből egyszer csak kipattan a zene, és aztán egész kozmikus utazásokat lehet átélni.

 • Ne keresd a csodát a szemeddel, érezd a szíveddel

Napsugár hozta ezt a szöveget, amit Kiss Balázs Kúnó "Létezz szabadon" c. könyvében talált. Egészen megragadó, ahogy az ismétlések során Napsugár hangja egyre jobban ragyog, és gyönyörű mellékszólamokat kezd alkotni velem együtt... Ezekért a csodákért és pillanatokért érdemes élni!

Csatlakozz az Új HangDalához, és valósítsd meg legmerészebb álmaidat is!

Ide kattintva kiválaszthatod, hogy melyik HangDala Énekterápiás megoldás érdekel Téged a legjobban. 

Kapcsolat

Helyszín: Holló utca 15. 2/8
Budapest
BP
1075
Magyarország

Email:  info@hangdala.hu

Telefon: +36707333170