fbpx

Turba Gabi új HangDala TV sorozata

Szerző: | dec 10, 2019 | HangDala Videók Audiók | 0 hozzászólás

Turba Gabi egy nagyon tehetséges és termékeny énekesnő. Ahonyszor nálam jár, 4-5 új dalt felveszünk. Mivel az új HangDala TV minőség sokkal jobb a régi iPhone mikrofonos felvételeknél, a régi videókat leszedtük, és most már csak az újakat lehet látni a Youtubeon.

Pillanatok alatt készítettünk 9 újat, és nemsoká ez a szám tovább nő. Gabinak egész repertoárja lesz a Youtubeon, a saját csatornáján is, és a HangDala csatornán is.

Érdekesség vele kapcsolatban, hogy Aszperger szindrómával diagnosztizálták, de hihetetlenül jól lehet vele dolgozni, és amióta a HangDalába jár, azóta egyedül kezdett közlekedni (Törökszentmiklósról vonattal, BKV-val, nem könnyű), és most már telefonál (előtte nem tette), illetve Social Media kommunikációt folytat, A marketinghez is egyre jobban ért. Lájkolhatod Gabi Facebook oldalát itt...

El lehet mondani, hogy a HangDala igencsak jót tesz a Gabinak, és ráadásul az általa nyújtott minőség alapján azt is el tudom képzelni, hogy profiként tevékenykedjen. A hangja és a repertoárja megvan hozzá.

Látogass el a HangDala Youtube csatornára, vagy a Gabi Youtube csatornájára, és hallgasd meg a dalait. Istenien énekel. Itt például egész Zalatnai Cilisen énekli a Hol jár az eszem dalt...

Tölcsért csinálok a kezemből Turba Gabriella
Találkozás egy régi szerelemmel Turba Gabriella
Ha én rózsa volnék Turba Gabriella
Nem vagyok én apáca Turba Gabriella
Valahol egy lany Turba Gabi
Hosszu Forro Nyar Turba Gabriella
Jamaikai Trombitás Turba Gabi
Ó Miszter Alkohol Turba Gabi

Szívesen ad interjúkat is. Az első Transzformáció a Hangodon Keresztül programjának végén (a HangDala prémium magánének szolgáltatása) ezt a visszajelzést adta:

Sok sikert kínáunk neked, Gabi! Elkötelezettséged győzelmet kell, hogy hozzon!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

 

 

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest