Tudatos Teremtő Terápia TTT

Szerző: | ápr 16, 2021 | 4 hozzászólás

Világéletemben mindig érdekelt az emberi állapotok javítása, a szenvedések okának feltárása, az egészség és a betegség kérdése, és összefüggése lelkiállapotainkkal.

Ennek az egyik legfontosabb oka az volt még, hogy szerettem volna megtalálni kezdő zeneszerzőként az ihlet forrását, azaz azt a "titkos elixírt", amitől a megszólaló zene a lelkünkben zeng tovább, túllép a puszta anyagon, és felébreszti bennünk a szellemi mivoltunk tudatát.

Később, amikor már vallásokkal és a világ szinte minden ezoterikus tanításával és technikáival is foglalkoztam, érdekelni kezdett az, hogy hogyan lehetne azt a bizonyos "isteni teremtő képességünket" felébreszteni, birtokba venni, és magasabb emberi képességekhez hozzájutni.

A keresést még gimnazista koromban először a könyvtár pszichológia polcán kerestem, de az ott látható anyagok rendkívül gyengék voltak, és alkalmatlanok a kérdéseim megválaszolására. Ezért az eggyel lejjebb lévő Világvallások polchoz fordultam, és elkezdtem tanulmányozni a szellemi tanításokat, a szocializmus idején a vallások segítségével, mert csak ezekhez lehetett hozzájutni. Később már megismerkedtem különböző vallásfilozófiákkal is, és a kilencvenes évek elejétől pedig Magyarországra is bejöttek a különböző szellemi technikák, rendszerek, módszerek.

A HangDala maga is egy szellemi technológia, amiben az énekhangon keresztül találod meg a magasabb képességeidet, abszolút gyakorlati módon, és nagyon hatékonyan.

A hipnózissal viszonylag későn kezdtem el foglalkozni, de mostanra lelkes érdeklődővé, sőt gyakorlóvá váltam. Ennek az oka az, hogy a rengeteg tanulás és gyakorlás által felismertem, hogy a teremtő képességünk a nap 24 órájában működik, csak sajnos a legtöbb esetben fogalmunk sincs, hogy teremtünk, és hogy mit, így gyakran olyan valóságokat teremtünk, ami nincs az ínyünkre. De minden jó szándék ellenére miért van bennünk az a rengeteg negatív gondolat, érzés, amik elferdítik a teremtő szándékainkat, és más lesz a végeredmény, mint amire vágyunk?

Nos, felismertem, hogy hiába korholjuk az embereket, vagy magunkat a nap 24 órájában, hogy "már megint nem jót gondoltál, és ezzel megint korlátozod magadat", ha ezen nem tudunk változtatni.

Miért nem? Hiába vagyunk okosak, értelmesek, végzünk el rengeteg tanfolyamot, olvasunk el rengeteg könyvet, a probléma gyökeréhez a legtöbb esetben nem jutunk el, és így csak a felszínt kapirgáljuk. Valami előrehaladás van, de aztán visszaesünk hamar, mert gyökeresen nem történt változás. Igazából azt se tudjuk, hogy minek kéne változnia, mert ha tudnánk, akkor már rég megváltoztattuk volna. Bizony az igazi változásnak olyan szinten kell bekövetkeznie, ahová a normál nappali éber tudatunk NEM TUD LEJUTNI.

Itt jön képbe a hipnózis módszere, mint kiváló eszköz arra, hogy ezekre a mélyebb tudatszintekre eljussunk, és ott gyógyítsunk, programokat felbontsunk és pozitívakkal helyettesítsünk, és tegyük hozzá, Teremtsünk! De most már tudatosan.

Rövidre zárom a történetet, és a végpontra ugrok: a rengeteg kísérletezés, gyakorlás, tanulás által kialakult egy olyan speciális hipnózis forma, ami kissé egyedi kombinációja a felismert és begyakorolt tudásoknak, de ami nagyon szórakoztató, és mégis nagyon mély transzformációt idéz elő, miközben felemelő és boldogító a hatása. A látszólagos könnyedsége ellenére azok a változások, amiket átmozgat a Tudatalattiban, nagyon is mélyre hatnak, és mély következményekkel járnak.

Az elme megismert működéseit alkalmazom ebben a módszerben, rengeteg féle tudásból állt össze, és ezt a módszert elkezdtem alkalmazni önkéntes résztvevőkön. Eddig mindenkivel maximálisan jó eredményt értünk el. Mondhatni az eredmény minden várakozást felülmúl, és ugyanakkor rendkívül varázslatos az, ahogy ezek az eredmények létrejönnek.

Ellentétben rengeteg módszerrel, vagy terapeutával itt a kezelt személy, akit lehetne inkább Tudatos Teremtőnek nevezni teljes szabadságot kap az ülés alatt, és én azt biztosítom, hogy tényleg maximális transzformációkkal és teljes megkönnyebbüléssel, boldogságérzéssel érjen véget az ülés (ez fontos, és nagyon sok terapeuta elfelejti ezt a dolgot). Sok terápiával, vagy terapeutával ellentétben NEM MONDOM MEG, hogy mit kéne megváltoztatnia, oldania, vagy megteremtenie a "páciensnek", akit tényleg nevezzünk inkább Tudatos Teremtőnek. Én azt biztosítom, hogy eljusson ezekhez a fontos pontokhoz magában, és hogy a különböző szimbolikus módszerekkel a saját Teremtő Terében újraalkossa Önmagát az Isteni Képe szerint.

A folyamat öngyógyításon alapszik, én magam nem terapeuta vagyok, hanem Segítő (angolul az ilyet Faceilitatornak, hívják, aki elősegít, lehetővé teszi a dolgokat), a terápiát maga a személy végzi, ő maga a saját terapeutája.

Mivel a Páciens, azaz a Tudatos Teremtő teljesen birtokolja az ülés alatt végig az önrendelkezőségét, így az eredmény is maximális, sokkal teljesebb, mintha bármilyen szinten belenyúltam volna az elméjébe. Ez egyben azt is biztosítja, hogy én meg egyáltalán nem fáradok ki az ülés alatt, hanem ugyanolyan frissen, boldogan fejezem be, mint a Tudatos Teremtőm! Mivel tehát ez a terápia más, mint az összes többi, illett neki egy saját nevet adnom.

Így lett ennek a módszeremnek a neve:

Tudatos Teremtő Terápia TTT

A Tudatos Teremtéssel foglalkozó Facebook csoport a Tudatos Teremtők Társasága TTT, amibe várjuk belépésedet. Itt gyakran lesznek csoportos Tudatos Teremtő Terápia ülések, amik nem egyéniek, tehát nem tudok úgy reagálni minden rezdülésre, mint az egyéni ülésekben, de azért rengeteg ötletet adnak arra, hogy hogyan tudod használni Tudatos Teremtő képességeidet, és sok jó dolgot csinálunk, pl. Kovid megszüntetése, technokrata világuralom leszerelése, és még sok kellemes nyalánkság.

Ha szeretnél ilyen ülést kapni, írj nekem! A berepülő időszak idején ez teljesen ingyenes.

Nyilatkozat (Disclaimer)

A Tudatos Teremtő Terápia TTT nem gyógymód, nem helyettesíti a standard orvosi eljárásokat, eszközöket! A Terápia az öngyógyításra vonatkozik, jól tudjuk ugyanis, hogy minden gyógyulás, akár kíséri orvosi beavatkozás, akár nem, végső soron minden esetben Öngyógyítás.

A módszert alkalmazó személy nem terapeuta, hanem segító, a terapeuta maga a kezelt személy, aki a terápiát önmagán végzi. Ez olyan eszközökön alapszik, mint képzelet, gondolatok, döntések, amik terljesen természetes részei minden ember életének, így ezek használata nem ütközik semmilyen törvénybe, rendelkezésbe, szabályozásba. A gondolkodásunk, képzeletünk használatát, és az öngyógyulást semmilyen törvény nem tiltja.

A Zene legyen Veled! És a Tudatos Teremtés!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere, és a Tudatos Teremtő Terápia megalkotója

Jelentkezés Tudatos Teremtő Terápiára

13 + 3 =

4 hozzászólás

 1. Szikszai Anita

  Csodálatos és fantasztikus élményben volt részem a Sándorral történő gyógyító ülés során. Fantasztikus érzéseket ébresztett bennem ez a terápia, ami által visszakaptam a hitet és az önbizalmamat. Újra érzem a szívemben a szeretet mérhetetlen erejét. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyon hálás vagyok érte, és köszönöm ezt a katartikus élményt!

  Válasz
  • Fekete-Kiss Sándor

   Én legalább ilyen hálás vagyok azért, hogy ezt megélhettem. Jómagam is rengeteg tudással gyarapodtam, és hihetetlen élményekkel gazdagodtunk. Örülök, hogy a gyógyulásodat szolgálta az ülés. Csak így tovább!

   Válasz
 2. Tóth Brigitta

  Egy leírhatatlan, gyönyörű utat jártunk be az ülés során. <3 Jómagam a “hiszemhalátom” típus vagyok, szóval ami felkelti az érdeklődésemet, azt meg kell élnem, mert másnak úgysem hiszem el. 😀 S mivel jó ideje én is ezt az utat járom, már nem engedem magam bárkinek “kezelni”; még szerencse, hogy Sándor nem bárki. 😉 Kíváncsian ültem neki, de abszolút jó választás volt. Valóban csodálatos dolgot éltem meg. Itt is köszönöm! Nagyon hálás vagyok! S mindenkinek teljes szívből ajánlom!

  Válasz
  • Fekete-Kiss Sándor

   Elég fantasztikus volt, tényleg. Tulajdonképpen egy új világ megteremtését éltük meg. Nagyon mély élmény volt. Köszönöm a bizalmadat!

   Válasz

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest