Online HangDala Klub

Szerző: | márc 1, 2021 | 0 hozzászólás

Aki énekel, nem tud félni

Agykutatók felfedezték, hogy az éneklés pont azt az agyterületet foglalkoztatja pozitív, életet és egészséget támogató módon, ami a félelemért is felelős. Azt is tudjuk, hogy a félelem nagyon veszélyes, még ölni is tud. 

Mi lenne, ha volna egy olyan varászeszköz, amivel mindig az egészséget, boldogságot, örömet választhatnánk, ahányszor csak a félelem támadni akar? Amint jön a félelem, hogy betegséget, halált hozzon, hopp, átkapcsolunk, és máris egy barátságos, támogató, pozitív Világegyetemben vagyunk, Isten tenyerén, ahol vigyázva van ránk, és nem történhet bajunk! 

Van egy jó hírem: ezt a varázseszközt úgy hívják, hogy éneklés, és a Varázslóiskolát pedig HangDalának hívják!

Folyamatos Online Énektanulás, együtt éneklés – élőben!

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy részt tudjon venni Okleveles HangDalásként az Okleveles HangDala Klub foglalkozásain, vagy hogy a HangDala helyszínén elvégezze a HangDala Élő Énektanfolyamot. Lehet, hogy messze laksz innét, akár egy másik országban, vagy egy másik kontinensen, lehet, hogy az időbeosztásod miatt nem tudsz jönni, vagy más okból nem jön még össze, de mostantól nincs gond, mert folyamatosan részt vehetsz a HangDala összes élő foglalkozásán – mégpedig ONLINE!

Élő részvétel – Otthon!

Mostantól minden ilyen foglalkozást, legyen az a Klasszikus HangDala Énektanfolyam, vagy a Hangdala Klub élő együtt éneklései, LIVESTREAM-en fogjuk közvetíteni, és ha lemaradsz az adásról, az sem baj, mert utólag is végig élvezheted a foglalkozásokat felvételen, annyiszor, ahányszor csak akarod!

Így az egész ország, kontinens, sőt, az egész világ velünk HangDalázhat, és a felvételek segítségével ezt a nap huszonnégy órájában bármikor megteheted.

Azaz folyamatosan hangdalázhatsz!

Mit kapsz az Online HangDala Klubbal?

 • Megszakítás nélkül fejlődhetsz a hangodban, tudásodban, stílusodban a dalok és a beéneklési gyakorlatok éneklésével.
 • Részt veszel mindenben, amiben a HangDalások élőben vesznek részt.
 • Együtt énekelsz a csapattal, azaz te is csapattaggá válsz.
 • A távolból is átéled a közösségi élményt, a csevegést is, a tréfákat is, és persze a felemelő dalokat, gyönyörű stúdió hangzásban.

Élő interaktív adások

De ez még nem minden! Négy hetente azzal fokozzuk a közösségi élményt, hogy csak neked, és a többi Online hangdala Klubtagnak exkluzív Livestreamet – Ének Webinárt – tartunk, ahol az együtténeklés mellett lehetőséged van arra is, hogy kérdéseket tegyél fel, én pedig ezekre megpróbálok mind válaszolni.

Ez egy nagyon izgalmas énekes közösség lesz, határok nélkül! De még az is előfordulhat, hogy egy rögtönzött Magánénekórát adok Neked, az online a Webinár résztvevők számára is izgalmas és hasznos módon.

A használt Webinár szoftver segítségével bárkit beemelhetek az élő adásba, ami fokozni fogja ezeknek az adásoknak a személyes, megismételhetetlen voltát.

Az Online HangDala Klub előnyei

 • Pár hónap alatt akár szinte profi énekessé válhatsz az élő adások, és a videó felvételeik segítségével.
 • És közben igen jól szórakozol, energetizálod a lelkedet, a testedet felpezsdíted, és rengeteg alkalmat találhatsz arra, hogy örülj, mosolyogj.
 • Ezt az életörömöt magaddal viszed mindenhova, nem csak a lelkedben, hanem a zsebedben is, mert az okostelefonodon is állandóan elérheted ezeket a videókat, közvetítéseket.

Vagyis egy új, zenés életformát fogsz élni napi szinten, éppen ott, ahol vagy, éppen akkor, amikor ráérsz.

Még egyszer, összefoglalva:

 • Online részvétel a HangDala Énektanfolyamokon, és az Okleveles HangDalások Klubjának foglalkozásain,
 • Te is egy időben énekelhetsz velük (de akár utána is, korlátlan ismétléssel),
 • amíg a tagságod tart, addig az összes felvett Livestreamhez hozzájutsz (azokhoz is, amiket korábban készítettünk),
 • a kedvenc részeidet akárhányszor megnézheted, és gyakorolhatsz velük
 • Ezenkívül havonta egy exkluzív webinaron veszel részt, amin kérdéseket tehetsz fel, és én minden kérdésre válaszolok, konkrét segítséget nyújtva az éneklésedhez.

Kezdés jelképes összegért, folytatás olcsón

Hát van ennél jobb? Ennél már csak az ára jobb. Ez nem kerül neked többe havi szinten, mint egy két személyes vacsora. És gondold el, egész hónapon át Tied a zene öröme és ereje! És mindez havi 15000 Ft-ért? Ez hallatlan!

Nyitási kedvezmény bónusszal

Nyitási kedvezményként havi 15000 Ft helyett most havi 7500-ért hangdalázhatsz otthon.

És ha most válsz előfizetővé az Online HangDala Klubban, a tagságod időtartamáig bónuszként hozzáférést kapsz a HangDala Videó Énektanfolyamhoz (15000 Ft értékű bónusz)! A nyitási kedvezmény után ez a bónusz nem lesz benne az Online HangDala Klub tagságban!

Bármikor leiratkozhatsz, bár remélem, hogy nem lesz ehhez kedved, mert annyi jó érzést kapsz ezekből az együtt éneklős hangdalázásokból.

Szabadság, szerelem, kreativitás

Ha egyáltalán valami jót köszönhetünk a Kovid rendelkezéseknek az ez: kreatívvá kellett válnunk abban, hogy hogyan biztosítsuk a magunk számára a zenét, a koncertélményt, és a felemelkedést – külön-külön és egyszerre! Mert a zenével való foglalkozás egyik legfontosabb következménye pont ez a felemelkedés lesz!

Ne foszd meg magad az örömtől! Nyomd meg a feliratkozás gombot, jelentkezz, és énekelj velünk együtt az Online HangDala Klubban!

A Zene legyen Veled! Most és mindörökké!

Sándor

Válj most nyitási kedvezménnyel Online HangDala Klub előfizetővé!

Az előfizetés csupán 15000 Ft / hó, nyitási kedvezménnyel 7500 Ft / hó,  amiért cserében rengeteg HangDalát, éneklést, jó hangulatot, felemelő pillanatokat, közösségi megnyilvánulásokat, tréfát, és fantasztikus énektanulási lehetőséget kapsz, egy vacsora áráért! Bónuszként pedig a tagságod idejére hozzáférést kapsz a HangDala Videó Énektanfolyamhoz is (15000 Ft értékű bónusz)!

Online HangDala Klub

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy részt tudjon venni Okleveles HangDalásként az Okleveles HangDala Klub foglalkozásain, vagy hogy elvégezze a HangDala Élő Énektanfolyamot. Lehet, hogy messze laksz innét, akár egy másik országban, vagy egy másik kontinensen, lehet, hogy az időbeosztásod miatt nem tudsz jönni, vagy más okból nem jön még össze, de mostantól nincs gond, mert folyamatosan részt vehetsz a HangDala összes élő foglalkozásán – mégpedig ONLINE!

Iratkozz fel most az Online HangDala Klub tagságra!

(1 vásárlói értékelés)
Akció!

A csoportos éneklésről:

Maga a hely és amit teremtesz nagyon családias, támogató és inspiráló közeg!

-Az első csoportos éneklés (jan. 15-től) is csoda volt, ahogy hangot adtam és amikor elhalkultam- a hang folytatódott más valaki által. Csodálatos élmény volt! Más énekelt és mégis bennem szólt a hang. A csoportos éneklésnél megsokszorozódik az erő- ezt most is megtapasztaltam!

Gabi

Nincs még Paypal számlád? Semmi gond, használd a “Fizetés Bankkártyával vagy hitelkártyával” opciót!

A csoportos éneklésről:

Maga a hely és amit teremtesz nagyon családias, támogató és inspiráló közeg!-Az első csoportos éneklés (jan. 15-től) is csoda volt, ahogy hangot adtam és amikor elhalkultam- a hang folytatódott más valaki által. Csodálatos élmény volt! Más énekelt és mégis bennem szólt a hang. A csoportos éneklésnél megsokszorozódik az erő- ezt most is megtapasztaltam!

Gabi

Nincs még Paypal számlád? Semmi gond, használd a “Fizetés Bankkártyával vagy hitelkártyával” opciót!

1 review for Online HangDala Klub

 1. Fekete-Kiss Sándor

  Írd meg értékelésedet, élménybeszámolódat! Szeretettel várjuk írásaidat.

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!