Énektanulás otthon videókkal – HangDala Videó Ének- és Hangképzés Tanfolyam

Szerző: | febr 8, 2021 | 2 hozzászólás

Mi hiányzik ahhoz, hogy most azonnal elkezdhess HangDalázni otthon, vagy ahol csak szeretnéd?

HangDalázás azonnal, akadályoktól függetlenül!

Mit tegyél akkor, ha nagyon szeretnél HangDalázni, énekelni tanulni, hangképzést kapni, ha vágysz a biztos tudásra, és szeretnéd megtapasztalni az Énektanfolyamok, Magánénekórák hangulatát de:

 • messze laksz,
 • Az időbeosztásod nem engedi, hogy részt vegyél a képzéseken,
 • Esetleg pénzügyileg sem tudod most megengedni magadnak a tanfolyamokat, magánénekórákat, és az utazást, szállásköltségeket?

Van egy jó hírem:

Semmiről nem kell lemondanod, a HangDala élmény és tudás a tiéd lehet! Nincs másra szükséged, mint a HangDala Videó Énektanfolyamra, és a Videó Hangképzés tanfolyamra!


Mindegy, hogy éjfél van, vagy napközben van egy fél órád, máris a HangDala Énektanfolyam kellős közepén érezheted magadat, vagy nagyon mély tudást kapsz arról, hogy hogyan működik a hangképzés fizikája és lélektana, hogyan tudod úgy használni a  testedet és az elmédet, hogy ideális hangot tudj adni, ami kifejezi lényedet, érzéseidet, világlátásodat, gondolataidat, életerőidet!

Én bízom benne, hogy nemsokára eljutsz hozzám a HangDala Énektanfolyamra, vagy a magánórákra, de addig is rengeteget tudsz meríteni ezekből a Videó Tanfolyamokból. Tiéd lehet a teljes HangDala lényege, a sok közös éneklés, a hamisítatlan és utánozhatatlan HangDala hangulat, és a rengeteg különleges hangképzés titok, amivel minden eddiginél biztosabban és gyönyörűbben fogod tudni használni a hangodat.

Mert erről van szó: a HangDala Videó Tanfolyamok segítségével a hangod, az éneked, és az egész életed is szebb és élvezetesebb lesz!


Hányan használták már ezeket a videókat arra, hogy megtanuljanak énekelni, és hogy napi szinten rengeteg örömet és élvezetet adjanak maguknak! És az a jó, hogy a Videó Tanfolyamokat akár szeretteiddel is együtt tudod gyakorolni, de amúgy ezek a tanfolyamok kiváló ajándékot jelenthetnek, akár itt laksz Budapesten, akár az országban, akár a határokon kívül, sőt, akár másik kontinensen!

Bármilyen váriációban itt a lehetőséged arra, hogy a HangDala akár most azonnal a Tiéd legyen! Nem kell hozzá más, mint kiválasztani a megfelelő rendelést, megnyomni a gombot, és máris elkezdhetsz HangDalázni a kapott tagságoddal belépve a weboldalba. A videókat mobilon is élvezheted, és számítógépen is lejátszhatod, ahogy csak jól esik!

Várlak az új Videó Énektanfolyamok tagságodban, és arra bíztatlak, hogy kezdj el hangdalázni most azonnal!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

 

Egy jógástársam megkért, hogy tanítsam énekelni, mert ő is 50 éves lett, és gondolta: itt az ideje, hogy kifejezze érzéseit énekszóval is. Örömmel elvállaltam, de mivel magam sem tudok módszert, kutakodtam, s így találtam Rád.
 
A Videó Tanfolyam (régebben DVD csomag szerk. megj.) megrendelése óta – kis nyaralási kihagyással – minden szerdán összejövünk, és együtt nézzük a Videókat, és zengedezünk. Hétről hétre olyan élményben van részünk, hogy a könnyeinket kitolja.
Én is figyelek magamra, koncentrálok, hogy jól csináljam, mert teljesen új dolgokat hallok, és érzékelem a változást a hangomon. Közben viszont figyelek barátnőmre is, és látom, hallom, hogy becsukott szemmel, tenyerét fölfelé fordítva olyan hang jön ki a torkán, mintha egy színpadon állna, és operaénekesnő lenne. Csodálatos! Ráadásul a felsőbb régiókban kristály tisztán jön ki a hang! Egyszerűen élő példája, hogy bennünk van a zene, és csodálkozik, hogy mi bugyog elő a szívéből.
 
Gondolom számtalan ilyen tapasztalatot hallottál már, de mégis le kellett írnom. Nagyon köszönjük ezt a lehetőséget!
Borbás Kinga

Szeretném 2012-ben a lányomat elvinni Hangdalázni… És nagyon szeretném, hogy előtte a dvd-n megnézze, hogy ez mit jelent, mivel jár, biztos nagy kedvet kapna hozzá 🙂

Cser Gyöngyi

Azért lenne ez a Videó Tanfolyam jó ajándék,mert a barátaim és én is imádunk énekelni. Nagymamámmal is terveztük közösen hogy énekelni fogok, akár egy tehetségkutatóban is,ő pedig majd gyűjti nekem a szavazatokat.Sajnos ő már az égből figyel rám 🙁 ( Azért is jó ajándék lenne,mert bárhol,bárkivel megoszható .Nagyon szeretnék nyerni,és sok sikert kívánok mindenkinek 🙂

Rita

Tanulj énekelni a HangDalával otthon, az autódban, bárhol, bármikor!

HangDala Videó Ének- és Hangképzés Tanfolyam

A két bombasikerű Online végezhető Énektanfolyam, a HangDala Videó Énektanfolyam és a HangDala Videó Hangképzés tanfolyam most egyben, jelentős kedvezménnyel, 33%-al olcsóbban!

A Videó Énektanfolyam egy teljes HangDala Énektanfolyamot tartalmaz, amit az otthonodban élvezhetsz, vagy a mobilodon akármikor, akárhol, akárhányszor! Közösségi élmény, együtt éneklés, sodró hangulat, rengeteg izgalmas magyarázat, és beéneklő gyakorlatok mindennapi használatra. 

A Videó Hangképzés Tanfolyam a HangDala legmélyebb titkait és tanításait tárja fel előtted gyakorlati formában, gyakorlatokkal felszerelve. Ezekkel felszerelve bármit el fogsz tudni énekelni, bármilyen stílust meg tudsz alkotni. Magasság, mélység, különleges hangszínek, ultra stabil énekesi légzés és intonáció, minden a Tied lesz. 

Összesen 85 éneklecke videókkal, audiókkal, letölthető anyagokkal, hogy otthon, vagy akár az autódban is gyakorolhass. Most már semmi nem tarthat vissza, hogy boldogan és felszabadultan énekelj!

Tanulj meg otthon énekelni a lehető legmélyebb és legmagasabb szinten!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Találkozunk a másik oldalon! ❤️

HangDala Videó Énektanfolyam

A legendás és feledhetetlen HangDala Énektanfolyam most otthonodba költözik, sőt, mobilodon mindenütt veled lehet, a nap 24 órájában, az év minden napján.

Közösségi élmény, együtt éneklés, hangképzés elmélet, izgalmas tudnivalók, rengeteg gyakorlat, beéneklések 52 leckében! Minden leckéhez tartozik videó, audió, de letölthető anyagok is várnak ezen a tanfolyamon. Mostantól akárhol is élsz a HangDala minden veled lehet. tanulj énekelni jobb agyféltekés módon a HangDalával!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

HangDala Videó Hangképzés Tanfolyam – Új!

Egy nagyon izgalmas új tanfolyam világpremierjét látod! Ez a HangDala új Videó  Hangképzés Tanfolyama. Nincs olyan énektechnikai probléma, amit ne tennénk tisztába, legyen az az énekesi légzés, hangszínek kialakítása, az éneklés biomechanikája, hangzók, magasságok, mélységek, de mindezt nem száraz, túlságosan tudományos formában kapod meg, hanem igazi HangDalás módon: azaz Jobb Agyféltekés megközelítésben!

33 lecke, videókkal, audiókkal, hangképzés gyakorlatokkal a napi használathoz, de még letölthető anyagok is várnak Rád!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Találkozunk a Videó tanfolyamon! ❤️

Kicsit többet szeretnél tudni?

HangDala Videó Énektanfolyam

A HangDala Énektanfolyam már 2004 óta létezik, 2000-nél is többen vettek részt rajta az elmúlt 17 évben. A sikerre való tekintettel felmerült annak a szükségessége, hogy ezt a tanfolyamot bárki bárhol megkaphassa, függetlenül attól, hogy melyik városban, országban, kontinensen lakik, vagy hogy milyen az időbeosztása.

Az első HangDala Videó Énektanfolyamot 2008-ban készítettük, és HangDala Dupla DVD címen több százan megvették. 

Ez a videó tanfolyam nagy siker volt, és mind a mai napig rengetegen használják arra, hogy  otthon megtanuljanak énekelni. Nem hinné az ember egy videó tanfolyamról, hogy így is meg lehet tanulni énekelni, de az élet százszorosan rácáfolt erre a tévhitre. 

Sokan jöttek hozzám azóta azzal a beszámolóval, hogy szó szerint megtanultak énekelni a videótanfolyam segítségével, és be is mutatták tudásukat!

Óriási előnye az ilyen tanfolyamnak, hogy utazás nélkül, akár a hálószobádban is elvégezheted, nem csak egyszer, de akárhányszor; mindegy, hogy hol laksz, és mennyire vagy elfoglalt. Most már akár a mobilodon is végezheted ezeket a tanfolyamokat, így elmondhatjuk, hogy a HangDala mostantól bárhová veled mehet, és elfér a zsebedben is.

Hátránya viszont ennek a formátumnak, hogy nem élő tanfolyam. Ezt úgy szokták a HangDalások orvosolni, hogy előbb-utóbb élő HangDala szolgáltatásokra is eljönnek.

Mi van ebben a tanfolyamban?

A Videó Énektanfolyam egy teljes HangDala Énektanfolyamot tartalmaznak, és összesen több, mint 6 órányi énektanfolyami felvételt tartalmaznak, 52 videóval és audióval felszerelt énekleckékben. Teljesen olyan a hangulata, mintha Te is részt vennél a HangDala Énektanfolyamon! 

A tartalomjegyzéket megtekintheted itt: Videó Énektanfolyam.

A videókkal remekül lehet együtt énekelni, és hogy a dalszövegre se legyen gondod, a szöveg feliratok formájában végig jelen van a képernyőn. 

Nagyon sokan ezeket a videós együtt énekléseket energetizálásra, életkedv növelésre, szórakozásra használják. Van, aki ezzel kezdi, végzi a napot, mert ezektől a tanfolyami együtt éneklésektől nagyon jó lesz a kedve. És sokan tanulnak komolyan és kitartóan énekelni ezzel a tanfolyammal. 

A Videó Énektanfolyam részei:

 • A Hangképzés alapjai – jól szemléletett elméleti és gyakorlati tudás
 • Hangképzés gyakorlatok
 • Beéneklések (több változatban)
 • Rengeteg daltanulás videó
 • Közös ének improvizációk
 • Élő tanfolyami hangulat, ünnepi együtt éneklések
 • A résztvevők élménybeszámolói
 • Oklevélosztó ünnepség
 • Sok humor, kacagás

Külön felvettem Neked egy teljes beéneklés sorozatot, ez olyan, mintha itt lennél nálam, és személyesen beénekeltetnélek!

A tanfolyam TELJES hanganyagát megkapod letölthető formátumban mp3-ban is, így akár az autódban is tudsz beénekelni, gyakorolni, vagy a dalokat együtt énekelni a HangDalásokkal.

Nos egyszeri befektetés, de örök darab, és több száz, több ezer órát fogod használni. Megunhatatlan, elnyűhetetlen, hasznos, kellemes, ideális társad otthon, és a mobilodon, bárhol tartózkodsz, akár útitársnak is használhatod!

És még valami: várom az élménybeszámolóidat, tapasztalataidat a tanfolyamról!

Rendeld meg most a HangDala Videó Énektanfolyamodat!

HangDala Videó Hangképzés Tanfolyam

2019-ben egy újabb videó tanfolyammal bővült a HangDala készlete! Ennek a HangDala Videó Hangképzés tanfolyam nevet adtam, mert elkerülhetetlenné vált, hogy megosszam Veled a HangDala 17 évének felfedezéseit.

Míg a HangDala Videó Énektanfolyam az együtt énekléses tanfolyam világába visz el Téged, addig a Videó Hangképzés Tanfolyam egy nagyon mély szinten avat be téged a hangképzés világába! 

Érthető, logikus és világos magyarázatokkal, majd azonnal megvalósítható gyakorlatokkal a hangképzés értő gyakorlójává, végül akár mesterévé tesznek Téged. Persze a te hozzátett munkád ebben elengedhetetlen, de ezt nagyon jól elősegítik a növendékeimmel bemutatott gyakorlatok. A gyakorlatokat nem csak leutánzod, de érteni is fogod az értelmüket, így még hatékonyabban tudsz fejlődni általuk. 

Az éneklés kozmikus háttere

Ezen a tanfolyamon világossá válik előtted a hangképzés kozmikus háttere.

A törvényszerűségeket a világegyetem megfigyelhető működéséből vezetjük le. Rengeteg érdekes energetikai és biomechanikus jelenséget használunk arra, hogy könnyen, gyorsan és jól megtanuljuk birtokolni irányítani, formálni a hangunkat, és az előadásunkat. 

Minden azonnal érthetővé és könnyen alkalmazhatóvá válik, mert nincsenek benne ellentmondások, vagy légbőlkapott, önkényes magyarázatok. Csak olyasmit tanulunk, ami megfigyelhető, leellenőrizhető és megtehető.

Miben segít Téged ez a tanfolyam?

Megtanulod kezelni az elmédet és a testedet úgy, hogy ideálisan működjön, és a kívánt végeredményt szállítsa neked.

Visszaállítjuk az ösztönös tehetség állapotát az éneklésedben, azt az őstudást, amivel annakidején megszülettél (de amit azóta jól elfeljetettél)

A gyakorlatok szellemi hatásuk mellett a nélkülözhetetlen izom tornát is megadják, amivel fizikailag képessé válsz arra, hogy bármit elénekelj.

A gyakorlással bármilyen énekstílust meg tudsz közelíteni, az operától a Musicalen át a Pop-rock műfajig. 

Magasság, mélység, halk, hangos, rekedtes, tiszta, bársonyos, érdes, lágy, kemény?

Bármit meg tudsz csinálni kedved szerint, ha képes vagy használni testi-lelki képességeidet.

Mindent kielégítóen demonstrálunk is növendékeim segítségével, és mindezeket egyedül is gyakorolhatod, a zongorakíséretek segítségével.

Plusszok:

Végül a tanfolyamhoz kapsz általam utólag felvett beéneklési gyakorlatokat, amikkel szinte belecsöppensz a HangDala Magánóráinak a világába, ez olyan lesz, mintha személyesen foglalkoznák Veled!

A tanfolyam TELJES hanganyagát letölthető formátumban, mp3-ban is megkapod, hogy a telefonodra rakva bárhol használhasd azokat énektanulásodban.

Semmi nem állhat az utadba, az énektudásodnak nincs többé akadálya! Ha napi szinten befektetsz egy kis időt, figyelmet, a hatás nem marad el. Sikerre vagy ítélve!

Rendeld meg most a HangDala Videó hangképzés tanfolyamot, és tanulj meg énekelni úgy, ahogy mindig is szeretted volna!

Videó Ének- és Hangképzés Tanfolyam egyben!

Óriási kedvezmény!

HangDala Videó Énektanfolyamok és hangképzés tanfolyam egyben 33% kedvezménnyel megvásárolható! 

A megrendelés után hozzáférést kapsz a megvásárolt tanfolyamokhoz a Gumroad weboldalon. Vásárláskor megkapod a belépéshez szükséges adatokat, és máris megkezdheted az otthoni énektanulásodat!.

A Zene legyen Veled! És a saját hangod!

Ne habozz sokáig, ne tartsd vissza magad! Tanulj meg alaposan énekelni az otthonod kényelmében!

Szerintem mindenkinek jó ajándék lehet, aki szeretne énekelni, de esetleg még nem szedte össze a bátorságát, hogy ezt valamilyen közösségi formában tegye meg.

Nagyon jó lehetőség az otthoni gyakorlásra azon túl, hogy sok hasznos információt is kaphat a hangképzés elméletét illetően is. Még ha nem is szándékozik valaki komolyan foglalkozni az énekléssel, csak saját örömére szeretné előcsalogatni a hangját, akkor is nagyszerű ajándék.

Én miért örülnék neki?: mert a nálad kapott énekórákon túl itthoni gyakorlás is jó lehetőséget adna. Így nem csak annak lehet jó ajándék, aki még nem jár hozzád, hanem annak is, aki rendszeres látogatója valamelyik programodnak, de szeretne a foglalkozásokon túl is foglalkozni a hangjával, és ehhez szeretne az otthonában is segítségül hívni Téged.

Ezen túl pedig azért, ahogy mondani szoktad: Hogy: “A zene legyen velünk!” 🙂

Tuboly Beatrix

A HangDala Videó Énektanfolyam, mint ajándék ötlet több szempontból is nagyszerű:

1. Olyan is részese lehet a HangDala tanfolyamok élményének, aki messzebb lakik, és esetleg a távolság miatt nem tud résztvenni személyesen.

2. Bármikor elő lehet venni. Többször is. Akár naponta többször is. 🙂

3. Bátran énekelhet vele az is, aki aggódik amiatt, hogy mások mit szólnak a hangjához.

4. Kényelmes és nem drága.

Józsa Judit

Melyik Videó Tanfolyamot választod?

Énektanulás otthon videókkal – HangDala Videó Ének- és Hangképzés Tanfolyam

(3 vásárlói értékelés)

A két bombasikerű Online végezhető Énektanfolyam, a HangDala Videó Énektanfolyam és Hangképzés tanfolyam egyben jelentős kedvezménnyel!

A Videó Énektanfolyam egy teljes HangDala Énektanfolyamot tartalmaz, amit az otthonodban élvezhetsz, vagy a mobilodon akármikor, akárhol, akárhányszor! A Videó Hangképzés Tanfolyam a HangDala legmélyebb titkait és tanításait tárja fel előtted gyakorlati formában, gyakorlatokkal felszerelve. Minden, ami az énektudásodhoz kell! 85 éneklecke videókkal, audiókkal, letölthető anyagokkal, hogy otthon, vagy akár az autódban is gyakorolhass. Most már semmi nem tarthat vissza, hogy boldogan és felszabadultan énekelj!

11.900Ft19.900Ft

Töltsd ki a jelentkezési lapot!

Jelentkezés után át leszel irányítva a Fizetési Információk oldalra, ahol ki is tudod fizetni a tanfolyamodat!

Kifizetés után megkapod a hozzáférésedet, amit korlátlanul használhatsz énektanulásra, szórakozásra, zenélésre, gyakorlásra! 

Videó Énektanfolyamok Megrendelés

Melyik Videó Tanfolyamot választod?

2 + 2 =

Cikkszám: 12-1 Kategória: Címkék: , ,

🙂 )) Bármely esemény kapcsán maradandó ajándék lehet a HandDala Videó Énektanfolyam, meeeert:

BÁRHOL, BÁRMIKOR lejátszható!!!

Ha lefektetted a gyermeked vagy ha vele együtt szeretnél énekelni (nagyon jól működik így is:); ha az autóban hátradőlve kapcsolod be a laptopod vagy egy másik ország elektromos hálózatára csatlakozol 🙂 . Nincsenek határok… 🙂 ))

Vásárhelyi Mónika

Értékelések, hozzászólások, élménybeszámolók

3 reviews for Énektanulás otthon videókkal - HangDala Videó Ének- és Hangképzés Tanfolyam

 1. Ditta

  Sándor szeretetteljes lénye már a közös online éneklések során megfogott és elvarázsolt mind emberileg, mind szakmailag. Még nagyobb élmény volt személyesen -és flow-ban 🙂 – részt venni az énekóráin. És most ez a videós lehetőség óriási ajándék! Meg is leptem magam vele!! Imádom! Köszönöm!😊

  • Fekete-Kiss Sándor

   Ditta, ezzel olyan boldoggá teszel! Örülök, hogy ez ilyen örömet okoz Neked! Köszi az értékelésedet! A Zene legyen Veled! Yeah!

 2. Fekete-Kiss Sándor

  Várom hozzászólásaidat, értékelésedet! A Zene legyen Veled és jó éneklést!

 3. Tóth Brigi

  Ez nagyon szuper lehetőség! Köszönöm!
  Ezért (Is) érdemes tagnak lenni. 😀

  • Fekete-Kiss Sándor

   Köszönöm, Brigi! Örülök!

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!