HangDala Énektanfolyam – Nem Csak Bátraknak!

Szerző: | dec 14, 2020 | 0 hozzászólás

Egy nap alatt megtalálhatod a hangodat – ha jobb agyféltekésen közelítesz!

Mit szólnál hozzá, hogy ha azt mondanám, hogy

 • mindegy, milyen zenei előképzettséggel rendelkezel,
 • mindegy, hogy most milyen a hangod,
 • jó, nem jó,
 • szép, nem szép,
 • mindegy, hány éves vagy,
 • mi a foglalkozásod,

a HangDalában mindenképpen képessé válsz arra, hogy jól énekelj?

De nem csak jól, hanem egyenesen felszabadultan, ihletetten, élvezettel, görcsösség és megfelelési kényszerek nélkül, szabadon mint a madár, boldogan, mint egy gyerek, és olyan extázisban, amit csak a szerelmesek ismernek?

Dehát – kérdezhetnéd – lehetséges-e ez egyáltalán?

És ha igen, hogyan? Van valamilyen titka a HangDalának?

Van bizony!

A HangDala titka abból az egyedülálló megközelítésből fakad, ami lehetővé teszi, hogy az elejétől fogva benned rejlő természetes képességeidet újra felnyitja benned, és így olyan dolgokra legyél képes, amikoről most még nem gondolod, hogy lehetséges. 

A titok benned van, és csak arra vár, hogy végre szeretettel felnyissák a kincset rejtő szelencédet, és a végtelen szépségű ékszereid újra megcsillanhassanak a tiszta fényben! 

A HangDalában pont ezt tesszük, és  akár 7 éves vagy, akár 77, akár fiú vagy, akár lány, akár profi vagy, vagy abszolút kezdő, egyben biztos lehetsz: Neked is van még feltáratlan kincsed, amit h megkapsz, elmondhatatlanul boldog leszel!

Ismerkedj meg a HangDala Énektanfolyam bűvös világával!

Egyben biztos lehetsz: egy olyan utazásra indulsz, ami végtelen mélységekbe és magasságokba vezet, és amiben minden átalakul benned. Egy vadonatúj Önmagad fog minden nap egyre közelebb kerülni hozzád, míg boldogan énekelve nem egyesültök abban a birodalomban, amit úgy hívnak:

A Zene és a Csodák Földje. 

Ez a HangDala és ez a Titok!

Lépj be bátran! 

 

HangDala Énektanfolyam Tanfolyami időpontok:

2021. június 12. szombat 10:00-16:00 HangDala Kezdő

2021. június 13. vasárnap 10:00-16:00 HangDala Gyakorló Műhelytanfolyam

Helyszín: 1085 Budapest Pál utca 2. fszt. 2.

HangDala Énektanfolyam Jelentkezési Oldal

A következő HangDaláig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Online HangDala Klub nyitási akció bónusszal!

50% 2021 május 31-ig!

❤️🐬🎹🐬❤️

Nézz körül a HangDala Boltban!

Egy pár tanítványom a sok közül

Nagy Zsolt

Nagy Zsolt

Színész, Nemzeti Színház, Terápia sorozat...

Színművészetin dolgoztunk együtt, még házi Sanzon éneklés versenyt is sikerült megnyernünk (én korrepetitorként és felkészítőként kísértem Zsoltot).

A Kerényi osztály zenés vizsgáján is dolgoztunk együtt (Kodály Székely Fonó)

Brózik Klára

Brózik Klára

Szinésznő, Madách színház, Jóban rosszban...

A Gór Nagy Mária színitanodában végzősként sikerült egy nagyon jó zenés vizsgát csinálnunk, rengeteg énekléssel kapcsolatos kudarcot és félelmet oldottunk fel pár nap alatt, ezzel fordulópontot teremtve Klára énekesi pályája számára.

Pikaly Gerda

Pikaly Gerda

Színésznő, Madách, József Attila színház, Körúti színház, Jóban rosszban...

Gerdával is a Színművészetin dolgoztunk együtt a Kerényi osztály zenés vizsgáján, ahol Kodály Székely Fonójából adtunk elő részeket.

Ruttkay Laura

Ruttkay Laura

Színésznő, Madách, Magyar színház...

Laurával is emlékezetes zenei munkákban vettünk részt a Színművészetin, a Kerényi osztály zenés vizsgáján Nagy Viktor rendezésében adtunk elő részleteket a Székely Fonóból.

Tusnádi Roland

Tusnádi Roland

Service Mastermind, Üzleti mentor

Rolandnak tanítványa vagyok, részt vettem a service Mastermind tréningjén, óriási sikerrel, amit az is bizonyít, hogy ő lett az első résztvevője “Transzformáció a Hangodon Keresztül” prémium magánének programomnak. Nagy megtiszteltetés és örök élmény volt végigvezetni őt az énektanulásban! Ahogy Roland szokta mondani: “Jöjjön a Rock’n’roll”!

Bolya Imre

Bolya Imre

Karizmatikus előadó tréner, mentor

Imrével a Tusnádi Roland által szervezett Maxold ki a KATÁD 2019-ben konferencián ismerkedtem meg, ahol nagysikerű könyvét (Karizma) mutatta be. Szóva került a hangképzés szerepe az előadói pályán. Imre eleinte nem gondolt arra, hogy ének- hangképzés tanulmányokba fogjon, de ahogy megismerte a tevékenységemet, érdeklődni kezdett, és belefogtunk egy sikeres Transzformáció a Hangodon Keresztül programba, ahol tovább fokozta előadói képességeit!

Padmashri Shakti

Padmashri Shakti

Tantra papnő, intimitásmentor

Padmashri Shakti már régóta a barátom, és tavaly abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy Padma is elkezdett nálam hangképzést tanulni a Transzformáció a Hangodon Keresztül programon. Én jó pár feledhetetlen Előző Élet Utaztatást köszönhetek neki, mindketten sokat kaptunk egymástól. A papnőképzőjében éneket, hangképzést is tanítottam növendékeinek.

Sarkadi Kriszta

Sarkadi Kriszta

Szeretetterapeuta, író

Kriszta a HangDala indulásánál is már jelen volt támogatásával, nélküle biztos nem valósul meg a HangDala Énektanfolyam. Az egyik első Énektanítványom volt, és számtalan HangDala Énektanfolyamon és Magánénekórán vett részt. Nagyon fontosnak érezte, hogy énekhangját is fejlessze, és közös munkánkból hangfelvételek és énekesi fellépések is születtek. És persze barátságunk is örök!

Te mire vágysz a HangDalában?

Boldogság, gyere haza...

Amikor John Lennont kérdezte a tanára, hogy mi szeretne lenni, ha nagy lesz, azt felelte: boldog. A tanára azt hitte, hogy nem komolyan válaszolt, pedig ez a legbölcsebb válasz, amit valaki is adhat erre a kérdésre.

Szeretnél boldog lenni?

Általában elmondható, hogy a HangDalába azok találnak el, akik készek állnak arra, hogy megéljék a boldogságot. Ez már sokszor megtörtént: valaki egyszer csak elhatározza, hogy “én most már boldog leszek, akármi történjék is”! És utána megtalálja a HangDalát, eljön, és elvágzi az első Énektanfolyamát.

A tapasztalatok alapján elmondható, hogy szó szerint ez a belépőjegy a HangDalába: hogy kész vagy a boldogságra. Innét kezdve csak felfele vezet az út! A HangDala egy fordulópont, ami után egy teljesen új élet kezdődik.

Ezt mások is észre fogják venni: azt fogják kérdezni a tanfolyamod után (ez gyakran megtörténik), hogy

“mitől lettél ilyen ragyogó, ilyen fiatal? Mi szépített meg ennyire?”

És te csak titokzatosan mosolyogsz és ennyit mondasz:

“HangDala…”

“Rád is ilyen hatással lesz…”

Neked mi az álmod az énekléssel?

 • Van, aki egyszerűen gyönyörűen szeretne énekelni
 • Van, aki már annak is örülne, ha kicsit elégedettebb lehetne a hangjával kapcsolatban
 • Van, aki a szívét szeretné kinyitni az énekléssel
 • Van, aki a torokcsakráját szeretné felszabadítani, tisztítani,
 • van, aki az érzéseinek szeretne hangot adni,
 • van, aki gyógyulást keres az éneklésben,
 • van, aki felszabadultságát akarja fokozni,
 • és van, aki fergeteges közösségi élményre, minőségi és újfajta szórakozásra vágyik.

És vannak, aki mindezt egyszerre egyszerre akarják, mégpedig azonnal és hatalmas bőségben!

Sokan vannak, akik az ifjúkori kóruséneklés élményét szeretnék újra átélni, de még többen vannak azok, akiket ifjúkorukban elbátortalanítottak az énekléssel kapcsolatban, és most szeretnék visszaszerezni a hangjuk – és nyugodtan mondjuk ki, ÖNMAGUK – iránt érzett szeretetüket.

A HangDalában aztán megtalálják ezt a gyógyulást. Ez nagyon nagy dolog, mert sokan hordozzák a sebet azzal kapcsolatban, hogy ifjú korukban leszólták a hangjukat.

A profik pedig – mert ők is tanulnak nálam – azért jönnek a HangDala Énektanfolyamra, mert itt visszaszerzik a zenélés, éneklés önfeledt örömét. Olyan dolgokat is kapnak, amit sehol máshol még csak nem is hallottak, és ezek az újdonságok igencsak megkönnyítik nekik az éneklést, ráadásul jól beépülnek az eddigi fegyvertárukba. 

A tanfolyamon elengednek minden kényszeredettséget, feszült megfelelni akarást, ami teljesen megbénítja a lelküket, és elveszi a szereplés örömét. 

A HangDala egyébként kiváló önbizalom fokozó, és ha a felszabadultság biztos tudással párosul, akkor vége a kételyeknek, a találgatásnak, mert ha pontosan tudja az énekes, hogy mit miért csinál az éneklésben, sokkal magabiztosab lesz! Ezzel a siker egy új szintje nyílik meg a számára!

Te mire vágysz a HangDalában? Miben szeretnél gyarapodni? 

Légy merész, mert könnyen lehet, hogy megkapod, amire vágysz. A tanfolyam elején ezt mindig megkérdezem mindenkitől, hogy leellenőrizzük, ahogy megtörténik a vágyott változás. Ez mindig nagyon katartikus élmény. 

Előtörténet

Az első HangDala Énektanfolyamot 2003-ban tartottam a Gór Nagy Mária Színitanodában. De ekkor még nem HangDala volt a neve. A módszeremet először svéd énekeseken próbáltam ki (ők voltak a kísérleti nyuszik). Ezután lettem arra felkérve, hogy az általános gyakorlattól eltérően csoportosan tanítsam a hangképzést a Színitanodában. 

A siker olyan nagy volt, hogy elhatároztam, ezt a módszert, és a kialault tanfolyamot megosztom mindenkivel, aki szeretne énekelni tanulni, függetlenül attól, hogy 

 • van-e hangja, vagy nincs, 
 • van-e előképzettsége, vagy nincs, egyáltalán, hogy
 • van-e jó zenei hallása, vagy nincs,
 • életkortól, foglalkozástól, nemtől függetlenül

mindenki elkezdett járni hozzám a HangDalára (mert aztán a nevét is megtaláltam), aki úgy érezte, hogy valami dolga van az énekléssel, és most már nem térhet ki előle. 

Azóta hányan végezték el a HangDalát! Csaknem kétezren (a tanfolyamot, ebben nem számoltam bele a másféle HangDalázást, pl. a Magánének növendékeim seregét), jóval több, mint 200 tanfolyamot tartottam. Sok csodát éltünk meg, rengeteget nevettünk, énekeltünk, és rengeteget gyógyultunk, emelkedtünk.

Ez vár Rád is itt a HangDalában! Várlak szeretettel a következő Tanfolyamon!

Nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy rátaláltam a HangDalára. Kiskorom óta fontos szerepet játszik az életemben az éneklés, és most, hogy lépéseket akarok tenni, hogy fejlődhessek ezen a területen, nagyon boldog vagyok, hogy Sándorra találtam rá. Úgy érzem, ez nem lehet véletlen.

Nagyon helyemen éreztem magam, családias volt a hangulat, pozitív energiákkal töltött fel a tanfolyam.

Örülök, hogy sok bemelegítő gyakorlatot tanultunk meg. Érdekes volt megtapasztalni, hogy ismeretlen dalokat azonnal képesek voltunk együtt énekelni.

Sándor egy külön kis világot épített fel, és látom, hogy még rengeteget tudnék tőle tanulni.

A csapat egyre jobban fellazult, egyre bátrabb lett mindenki és nagy szeretetben telt ez a két nap. Köszönöm ezt a különleges élményt!

Horváth Rebeka

Nagyon tetszett, hogy egy csomó ember, akik korábban nem ismerték egymást, családias hangulatban énekeltek együtt. Az egész nagyon jó hangulatú volt, és nem egy ilyen tipikus tanóra szerű, hanem inkább csoport terápia.

Általában megszólalni sem merek idegenek előtt, nemhogy énekelni, de itt valahogy mégis sikerült. Sok új dolgot tanultam és közben jól éreztem magam. A többiek is nagyon kedvesek és elfogadóak voltak.

Örülök, hogy eljöttem, mert élveztem, hogy órákon keresztül közösen énekeltünk, és már mától is több bátorságom lesz énekelni.

Szeretnék majd minél hamarabb visszajönni, és az anyukámat is magammal hozni. 🙂

Ágfay Mira

Jobbagyféltekés énektanulás

Mi a HangDala titkos receptje?

A három alkímiai összetevő

A receptem a következő: nem valami újat kell megtanulnod, hanem újra meg kell találnod azt a tudást, amivel megszülettél. Az elvem az, hogy a tanárnak legfőképpen az a feladat, hogy visszavezesse a tanítványt Önmagához. A tudás leginkább emlékezés, a tanítás pedig emlékeztetés.

De azért persze sok minden kell ahhoz, hogy ezt meg is tudjuk valósítani. Kell hozzá még egy helyes emberkép, mert enélkül csak összezavarunk mindent.

És kell még hozzá egy olyan kommunikáció, ami megnyitja az elmét és a szívet a tudás felé.

Ebből a három dologból alakul ki a HangDala “alkímiai receptje”.

De ez még nem minden, mert szükség van arra, hogy mindez nagyon egyszerűen működjön.

Az egyszerűség varázslata

Az alapok tudásával, bármit meg tudsz csinálni, de ha fölösleges tudásokkal halmoznak el téged, az viszont bénító hatással van rád. Tehát az egyszerűségre törekvés kihagyhatatlan eleme a sikeres fejlődési folyamatnak, így a HangDalának is, amikor is “ólomból aranyat” készítünk.

A helyes cselekvés a Világegyetem, az Ember és az Élet helyes megértésén alapszik.

Ezek segítségével fölösleges kanyarok nélkül egyenesen a hatékony megvalósítás talajára lépsz! Ez nem kis dolog!

Ezzel a tudással rengeteg fáradtságot, őrlődést, kételyt, bánatot és elvesztegett időt takarítok meg Neked. A jutalmam az lesz, hogy gyönyörűen fogsz énekelni velem az Énektanfolyamon, és veled együtt áltélem a boldogságodat.

Csudajó lesz együtt énekelni! És hogy fogsz csodálkozni, hogy milyen jól és milyen szépen fog menni neked! Ezek hatalmas élmények a HangDalában. Jó lenne együtt is megtapasztalni!

Ennek nincs akadálya!

Gyere a legközelebbi HangDalára, és megtapasztaljuk mindezt, hiánytalanul!

A HangDala Énektanfolyam kincsei

A HangDalában nem csak az a fontos, hogy milyen kincsekkel gyarapodsz, hanem az is, hogy milyen nehezéktől szabadulsz meg, amik csak akadályoznak a szárnyalásban!

Ezeket mind meg fogod tudni:

 • Miért NEM a koncentrált figyelem a kulcs (és helyette mi)?
 • Mért NINCS szükség hónapokig tartó légzésgyakorlatokra?
 • Miért NEM a technika a lényeg az éneklésben (de más művészeti ágban sem)?
 • Hogyan tudsz olyan elmeállapotba kerülni, ahol a dolgok ihletetten sikerülnek?
 • Mi a különbség a jobb- és bal agyféltekés működésmódok között, és hogyan tudsz átkapcsolni egyikből a másikba?
 • Hogyan tudsz ezerféle hangot adni, és ezekből művészi hatást csinálni?
 • Hogyan tudod megtalálni és meglovagolni az ösztönös zsenialitásodat, a benned élő művészt?
 • Hogyan tudod felszabadítani magadat arra, hogy bármilyen dallamot, hangzást meg tudjál valósítani?
 • Hogyan teszed lehetővé az érzéseidnek, hogy az éneklésedben a lelked szólaljon meg?

De persze ennél még sokkal többet is, olyan dolgokat, amiket le se lehet írni ide, mert azt például hogyan lehet szavakkal kifejezni, hogy megtanulod igazi Önmagadat? Vagy megszabadulsz olyan lelki terhektől, ami eddig a földhöz szögezett Téged?

Ezeket nem lehet leírni, de megélni lehet, és pont ez az, amiért Neked szól a HangDala!

Legyen Tiéd a legnagyobb kincs: Önmagad!

Feleltetés, zsűri, megítéltetés? NEM!

Egy dologtól azonban nem kell félned: hogy mások előtt kell majd egyedül énekelned a tanfolyamon. A HangDalában ezt tudatosan elkerüljük. Persze ha szeretnéd, kipróbálhatod magad a többiek előtt, támogatjuk! De NEM kötelező. 

Mivel a HangDala Énektanfolyamból teljes mértékben hiányzik a megmérettetés, a megítésélés, a nyilvános kicikizés, ezért a HangDala az az énektanfolyam, amihez NEM kell bátorság! Ezért hívjuk így: 

“HangDala – Énektanfolyamok nem csak bátraknak!”

Sokan évekig várnak, mire eljönnek a HangDalába, pedig tudhatnák: itt nem kell ilyesmitől félni, ez egy olyan biztonságot adó, gyöngéd közeg, ahol teljesen megnyílhatsz mások előtt, és önmagad előtt is. Amikor ez történik, olyankor vannak ám könnyek is! De ez is annyira jó, mert azt jelenti, hogy gyógyul a lelked!

Az ének az nagy varázsló, tényleg kár minden pillanat, amit enélkül élsz meg!

Gyerekkorom óta szeretek énekelni. Zenei általános iskolába jártam, ahol tagja voltam az énekkarnak, és hangszeren játszani is egészen a gimnázium végéig tanultam. Ahogy a főiskolára kerültem, ez az egész megszűnt, mert más dolgok kezdtek érdekelni. Csak néhány évvel ezelőtt kezdtem újra arra vágyni, hogy kapcsolatba kerüljek a zenével, hogy énekelhessek.

Ekkor sodorta az utamba a “véletlen” Fekete-Kiss Sándort, aki zongoraművész, ének-és zenetanár. Egy tanfolyamon voltunk mindketten résztvevők. Amikor a szünetben beszélgetni kezdtünk, kiderült, épp azon morfondírozik, hogy éneklő csoportokat indítson olyanoknak, akik sohasem tanultak énekelni, de vágynak rá, és tennék mindezt pusztán a saját örömükre. A morfondírozásból akcióterv lett, és egy hónap múlva már én is ott ültem az első HANGDALA tanfolyamon. Közel fél éven keresztül rendszeresen jártam, és nagyon jól mulattam: energiával és életörömmel töltődtem fel minden egyes alkalommal.

Sándor energiája kifogyhatatlan: azóta már többféle tanfolyamból lehet válogatni.

Sarkadi Kriszta

Szeretetterapeuta, író

Kedves Sándor,

bevallom a HangDala első perceiben még sóvárogva néztem a függönyön át beszűrődő napsugarat, amit hihetetlen gyorsasággal el is felejtettem, mert jókedvünk a szoba melegében hamarosan versenyt ragyogott a nap fényével.

A tanfolyam végéig (és utána is) sok minden megfordult a fejemben. Többek között az is, hogy micsoda hangulatjavító ereje van a közös éneklésnek. Ki tudja, milyen húrokat pengetne meg egyesekben, ha a munkahelyeken egy-egy gyűlést, konferenciát, megbeszélést köszöntő szavak helyett közös énekléssel kezdenénk! Bizonyára a Parlamenten is más törvények születnének, ha politikusaink alkalmanként dalra fakadnának! 🙂 (hihi)

Bár a HangDala nem gyülekezet (legalábbis nem hagyományos értelemben) mégis hitet ad. Hitet, hogy az ember képes valamire! Itt nincs ádáz, energiát felőrlő, kemény munka, mégis mérhető (hallható, megtapasztalható) eredmény van!

Nincs én, csak mi. 🙂 🙂 🙂 Nincs feszengés, csak sóhajokban felszabadult könnyű áramlás. Nincs ego, csak könnyed szörfözés a (hang)hullámok hátán.

Ajánlom mindenkinek, aki szeretné végre meghallani a saját hangját. Tovább azoknak, akik szeretnének átélni egy belülről simogató, a külvilágot kikapcsolni tudó, felszabadult érzést. Végül pedig azoknak, akik egyszerűen csak sétálni vinnék a lelküket…

Köszönöm az élményt! Dalra fakasztó szeretettel:

Nagy Mónika

Ki mit tud a HangDaláról?

Melyiket HangDala lehetőséget válasszam?

Zentai AnnaVálaszd azt az opciót, ami a legtöbbet adja Neked, mégpedig maradandó hatással!

Ha teheted, válaszd a teljes HangDala folyamatot, a Kezdőt és Gyakorlót (szombat, és vasárnap) együtt! Hihetetlen értékekkel és képességekkel gazdagodsz, amit soha nem fogsz elfelejteni.

Okleveles és (még) nem Okleveles

A jelentkezésnél látni fogod, hogy többféle lehetőség közül választhatsz.

Összesen ötféle lehetőséget fogsz találni, ezek közül 2 a “Kezdőké”, 3 pedig az Okleveleseké.

Ha még nem voltál a Hangdalán, akkor Kezdőnek számítasz, még akkor is, ha a Sidney Operaház szólistája vagy. De csak HangDalás szempontból vagy kezdő, mert amúgy nem. ebben az esetben válaszd a Kezdő Énektanfolyamot, vagy ami még jobb, válaszd a két napos teljes HangDalát, azaz a Kezdőt a Gyakorlóval együtt. 

Ha már Okleveles HangDalás vagy, választhatod a Gyakorló Műhelytanfolyamot (a második nap), a Kezdő ismétlését (első nap, vagy akár a Kezdő és Gyakorló tanfolyamot 50% kedvezménnyel. 

Ilyen kedvezményekkel kényeztetem én az Okleveles HangDalásokat! Ez a jutalmad azért, mert tettél Önmagadért!

Most már nincs más hátra mint előre, lélekben már tudod, hogy melyik lehetőséget fogod kiválasztani, tehát nincs más dolgod, mint kiválasztani, és aztán eljönni HangDalázni!

Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy

A Zene legyen Veled! 

Ebből van összerakva egy HangDala Énektanfolyam

Akkor most jöjjenek a technikai részletek, és nézzük meg a HangDala Énektanfolyam menetrendjét, mi minden történik egy tanfolyamon?

Az első nap a HangDala Kezdő Énektanfolyam, a második nap a HangDala Gyakorló Műhelytanfolyam.

A tanfolyamon ezekre a programpontokra számíthatsz:

Kezdő Énektanfolyam (1. nap):

Elméleti rész – elmélet, de nagyon is gyakorlati módon, sok cselekvéssel, megtapasztalással

Megtanulod az énekgyakorlatokat (a hátterükkel együtt) – ezeket aztán otthon is folytathatod a letölthető mp3 hanganyagok segítségével.

Kipróbálod az együtt éneklést, lendültebe hozod magadat, és alkalmazod az új tudásodat.

A HangDala Kezdő elvégzésével Okleveles HangDalás leszel ami előfeltétel más együtt éneklős klub foglalkozások, vagy a HangDala Gyakorló napok látogatásához. Ráadásul az Okleveles HangDalások bármennyiszer megismételhetik a HangDala Énektanfolyamot akár féláron!

A HangDala Kezdő elvégzésével Okleveles HangDalássá válsz!

Gyakorló Műhelytanfolyam Okleveles HangDalásoknak (2. nap): 

Az énektudás elmélyítése sok gyakorlással

Daltanulás, dalok megformálása, egy egész repeortár (kb. 15 dal, tanfolyamonként más) előadása, művészi megformálása (együtténekléssel)

Mindezt Műhelytanfolyam jelleggel, megbeszélve minden felmerülő problémát, lehetőséget

Közös zenei improvizációk (senki nem hiszi el, hogy milyen jól szoktak sikerülni ezek, csak ha már megtapasztalta.) Te is tudsz improvizálni, majd meglátod!

Videókon megnézünk énekeseket, és ellopjuk titkaikat

Végül egy lezáró ceremónián – a Zene Ünnepén – közös éneklésekkel megünnepeljük mindazt, amit elértünk.

Teljesen nem tudok mindent leírni, ugyanis a tanfolyamok során váratlan dolgok is történnek, amik nagyon értékessé teszik a történéseket. Felfedezünk valami újdonságot, például olyan dolgokat sikerül megfogalmazni és megérteni, ami új fényt vet egy problémára, és ettől minden még jobban és szebben sikerül.

A HangDala egy élő valami, mindig fejlődik, megújul, növekszik gyorsaságban és mélységben.

Kiváncsi vagyok, hogy Veled mit fogunk felfedezni? Ez érdekes lesz!

Várlak a Hangdalán!

Miért jó, ha Okleveles HangDalás vagy?

Már egy HangDala Kezdő elvégzésével is Okleveles HangDalássá lettél, és így máris részt vehetsz a második napon a HangDala Gyakorló Műhelytanfolyamon. De nem csak erre jogosít az Okleveles HangDalás státusz, hanem arra is, hogy ezekután akárhányszor megismételheted a Hangdala élményedet, 50% kedvezménnyel!

Ezt azért érdemes megfontolni, mert nincs két egyforma HangDala Énektanfolyam! 

Egyrészt az elmúlt 17 évben a Hangdala módszerei, tudása folyamatosan fejlődött, kibővült, egyre gyorsabb és hatékonyabb lett. Másrészt az improvizáció a lételemem, ezért minden egyes HangDala egy megismételhetetlen, egyedi Show műsor, ahol a tudásokat, módszereket a pillanat sodrában, még a magam számára is váratlan meglepetésekkel telitűzdelve adom át. Így a HangDala – bár már legalább 200 tanfolyamot tartottam legalább 2000 embernek – sosem válik unalmassá, fásulttá. Minden Énektanfolyam számomra is, és a résztvevőknek is egy valóságos kaland!

Okleveles HangDalásként vehetsz részt a HangDala Éneklő Klub foglalkozásain is (ez elő tanfolyam, azaz nem online) és a HangDala Ének Studió izgalmas műhelytanfolyamán is.

Ha Magánnövendékem vagy, akkor is Okleveles HangDalásnak számítasz.

A HangDala egy kaland!

Most erre a kalandra hívlak meg Téged is. Utána már nem leszel ugyanaz az ember, és a világra sem fogsz ugyanazzal a szemmel tekinteni. Szabályosan ki leszel cserélve, és sokkal fiatalabbnak, boldogabbnak, sikeresebbnek és magabiztosabbnak fogod magad érezni. A hangodról még nem is beszéltünk! Megtapasztalod a saját szép éneklésedet!

A HangDala sorsforditó esemény! Add meg magadnak ezt az esélyt, hogy a

Boldog HangDalások Klubjába tartozzál!

Nyomás a piros gombra, és hajrá, hamarosan Hangdalázunk egy nagyot!

Megtapasztalások

Válaszd ki a Te Énektanfolyamodat!

HangDala Énektanfolyam Tanfolyami időpontok:

2021. június 12. szombat 10:00-16:00 HangDala Kezdő

2021. június 13. vasárnap 10:00-16:00 HangDala Gyakorló Műhelytanfolyam

Helyszín: 1085 Budapest Pál utca 2. fszt. 2.

HangDala Énektanfolyam Jelentkezési Oldal

A következő HangDaláig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Online HangDala Klub nyitási akció bónusszal!

50% 2021 május 31-ig!

❤️🐬🎹🐬❤️

Nézz körül a HangDala Boltban!
Rendkívüli bónusz a HangDala Énektanfolyam résztvevőinek!

Bónusz: 60 nap Online HangDalaKlub Tagság!

A Hangdala Énektanfolyam megvásárlásával 2 hónapnyi HangDala Élő Énektanfolyam tagságot kapsz, amihez bónuszként jár egy teljes hozzáférés az Online HangDala Klub videóihoz, élő adásaihoz, és interaktív webinárjaihoz.

Más szóval újra meg újra átélheted a kedvenc HangDala pillanataidat, visszahallgathatod a kedvenc részeidet, élvezheted az angyali együtt énekléseket. Sőt, az Online HangDala Klub más közvetítéseihez, videóihoz, élő adásaihoz is hozzáférsz a tagságod idejére (amit könnyedén végtelenné tehetsz, lásd itt lejjebb).Ha lejárt a tagságod, automatikusan ingyenes taggá válsz (azaz nem veszted el a weboldalhoz való hozzáférésedet), hacsak meg nem újítod a tagságaidat újabb Hangdala tanfolyamok vásárlásával.A tagsági idő összeadódik, tehát ha még van 30 napnyi hozzáférésed, és veszel egy Hangdala Énektanfolyamot, akkor az újabb 60 nap hozzáadódik a meglévő 30-hoz.

HangDala Énektanfolyam – Nem Csak Bátraknak!

7.500Ft17.900Ft

(2 vásárlói értékelés)

Szeretnél megtanulni énekelni, de eddig nem volt bátorságod hozzá? Féltél, hogy nem lesz megfelelő a hangod, tudásod, életkorod? Ez a HangDalában nincs így. 17 éve ezrek tapasztalták meg HangDalások azt a csodát, amit a HangDala Jobb Agyféltekés módszere nyitott meg bennük. És ami a legjobb: még csak bátorság sem kell hozzá!

Légy Te a következő, és könnyen lehet, hogy visszatérő látogatója leszel az Énektanfolyamoknak!

 

Jelentkezés HangDala Énektanfolyamra

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!  Beküldés után megkapod a fizetési információkat, és át leszel irányítva a fizetési oldalra is, ahol többféle lehetőség közül válogathatsz.

Válaszd ki a számodra megfelelő HangDalát! Várlak szeretettel a következő Énektanfolyamon!

A Zene legyen Veled!

HangDala Énektanfolyam Jelentkezés

Melyik HangDalát választod?

7 + 8 =

A HangDala két napján rengeteg új impulzus és felismerés ért. A társaság segítségével kinyíltam, képes voltam hallatni a hangom, nagyobb önbizalommal, sokkal bátrabban távozom. Elhiszem, hogy tudok énekelni, gyakrabban meg is teszem ezután. Biztos, hogy nem utoljára jártam itt. Köszönöm, hogy biztattál és kinyitottál, Sándor!
Csuvarszky Éva Krisztina

2019. 08. 25.

A két napos tanfolyam alatt egy olyan lelassult állapotot sikerült elérnem, amit sajnos a hétköznapokban lehetetlen! 

Keresem, kutatom a hasonló érzést, élményt, az már csak hab a tortán, hogy olyan hangokat véltem felfedezni, amit nem is tudtam elképzelni, hogy képes vagyok megvillantani.

Egy óriási élmény volt,amit szeretnék újra meg újra átélni, megtanulni és rutinná tenni, nem csak a saját, hanem a gyerekeim életébe is becsempészni. 

Hálás köszönetem, Sándor!

Mihály Ildikó

2016. 01. 24.

Fergeteges hangulatban telt a tanfolyam! Végre tudtam foglalkozni az énekhangommal. Jó pár tapasztalattal lettem gazdagabb, amit a mindennapi életben is hasznosíthatok.Szuper volt a csapat!!! Köszönöm
Csúri Gábor

2019. 11. 17.

Értékelések, hozzászólások, élménybeszámolók

HangDala Énektanfolyam – Nem Csak Bátraknak! termékről 2 értékelés

 1. Fekete-Kiss Sándor

  Kedves HangDalás! Várom értékeléseidet, visszajelzéseidet, élménybeszámolóidat! A Zene legyen Veled!

 2. szekajutka

  Kedves Sándor!

  Az éneklés egyfajta önkifejezés számomra. Éneklés során megmutatkozik az ember személyisége, érzelmi telítettsége. Ha énekelek, elfelejtek minden problémát, tulajdonképpen kikapcsolódást jelent számomra.

  Rendszeres igényem van az éneklésre, mert számomra ez nemcsak egy örömforrás, hanem egy lelki kielégülés is. Boldogabb, kiegyensúlyozottabb vagyok éneklés után. Hiszem, hogy ha énekelek, energiát adok le, energiát adok át a jelenlévők számára, minden esetre óriási megkönnyebbülést érzek éneklés után.

  Rendkívül fontosnak tartom a nyilvános éneklést is, hiszen az embernek az értékeit át kell adni a többiek számára, nem szabad szégyellni a képességeinket.

  A Hangdala számomra a legoptimálisabb megoldás, legjobb választás volt céljaim elérésére. Fontos a könnyedség, a családias hangulat, a minden hibát el lehet követni, hiszen az ember olyan visszajelzést kap, ami tudatosabbá, profibbá teszi a hobby énekest. Ha az ember képes a hibáiból tanulni, az viszi előre a fejlődésben. Az éneklés az életem és a Hangdala lett a második otthonom!

  Jól éreztem magam a műhely gyakorlatokon is, mert a közös éneklés során összeadódott a motiváció. A bátrabb húzóerőt könnyedén követték a félénkebbek, mindenkin látszott, hogy boldogsággal tölti el a csapatmunka. Sándor lelkesedése óráról órára töretlen volt, a jövőben is élek majd a lehetőséggel, hogy egész napos elfoglaltságnak a Hangdalában való időtöltést, éneklést válasszam.

  További sikereket kívánok Neked, Sándor!

  Szekeres Jutka

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!