HangDala Énektanfolyam – Nem Csak Bátraknak!

Szerző: | dec 14, 2020 | 0 hozzászólás

Egy nap alatt megtalálhatod a hangodat – ha jobb agyféltekésen közelítesz!

Az igazi klasszikus, a legyőzhetetlen, és mindenestől átformáló HangDala Énektanfolyam, ahol igazán meg tudod nyitni a hangodat, a lelkedet, és még csak bátorság sem kell hozzá! Ezt a HangDala különleges jobb agyféltekés módszerei garantálják.

Ingyenes tagként hatalmas kedvezménnyel veheted meg a tanfolyamot, itt érdemes ingyenes tagságot készítened!

Nem ZOOM-on keresztül, hanem élőben vagyunk együtt, és átéljük az együtt rezgés, együtt éneklés semmihez sem hasonlító gyógyító, szívnyitogató hatását. Mindent megkapsz, ami a felszabadult énekléshez kell, és a megtanult gyakorlatok segítségével otthon is folytathatod az énektanulást. Ezen a tanfolyamon rendszeresen csodák történnek. Ezt immár 17 évnyi tapasztalat bizonyítja. Légy te a következő, aki megtapasztalja az éneklés testi-lelki átalakító hatását!

A HangDala Kezdő Énektanfolyamon mindent megkapsz, ami az énekléshez kell, elméleti tudást, jobb agyféltekés módszereket, gyakorlatokat.

A HangDala Gyakorló együtt éneklős Műhelytanfolyamon egy egész repertoárt megtanulunk (kb. 15 dal), és ezen keresztül nagyban elmélyítjük a Kezdőn szerzett tudást. A sok szép dal, gyakorlat mellett közös improvizációk tarkítják a programunkat, és teszik ezt a Műhelytanfolyamot igazi kreatív eseménnyé. Ráadásul a Gyakorló Énektanfolyamot akárhányszor el lehet végezni, és sokan meg is teszik. Van, aki a teljes kétnapos tanfolyamot is elvégzi többször, mert nincs két egyforma HangDala. Minden tanfolyam egyedi módon valósul meg, mert Fekete-Kiss Sándor Énekmester egyik szenvedélye az improvizáció, a meglepetés, a változatosság, és a felfedezés, amibe most téged is behív. A jobb agyféltekés megközelítés miatt olyan dolgokra is képes leszel, amit nem is hittél volna magadról.

A HangDala Kezdő önmagában is elvégezhető, nagyon jól működik, ám a teljes igazi HangDala élményt és transzformációt a teljes, kétnapos tanfolyam elvégzése adja

Egy jó hír:

A Kezdő tanfolyam után már Okleveles Hangdalássá leszel, így automatikusan részt vehetsz a vasárnapi Gyakorló együtt éneklős műhelytanfolyamon!

Legyen Tiéd az éneklés csodája, a villámgyors fejlődés, a hatalmas tudásanyag könnyen feldolgozható formában, a közösségi együtt éneklés szívet nyitogató gyógyító hatása, és a számtalanszor megismételhető, mégis megismételhetetlen élmény, ami külön-külön is értékes, de így együtt felbecsülhetetlen, és aminek a neve: HangDala Énektanfolyam!

Kezdd el - vagy folytasd - életed új korszakát a HangDalával! Jelentkezz most, találkozunk a tanfolyamon!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

 

További információk

HD

Kezdő, Kezdő és Gyakorló, Gyakorló Okleveleseknek, Kezdő és Gyakorló ismétlés Okleveleseknek, Kezdő ismétlés Okleveleseknek

HangDala Énektanfolyam – Nem Csak Bátraknak! termékről 1 értékelés

 1. Fekete-Kiss Sándor

  Kedves HangDalás! Várom értékeléseidet, visszajelzéseidet, élménybeszámolóidat! A Zene legyen Veled!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tanfolyami időpontok:

2021. március 6. szombat 10:00-16:00 HangDala Kezdő

2021. március 7. vasárnap 10:00-16:00 HangDala Gyakorló Műhelytanfolyam

Helyszín: 1085 Budapest Pál utca 2. fszt. 2.

A következő HangDaláig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Egy pár tanítványom a sok közül

Nagy Zsolt

Nagy Zsolt

Színész, Nemzeti Színház, Terápia sorozat...

Színművészetin dolgoztunk együtt, még házi Sanzon éneklés versenyt is sikerült megnyernünk (én korrepetitorként és felkészítőként kísértem Zsoltot).

A Kerényi osztály zenés vizsgáján is dolgoztunk együtt (Kodály Székely Fonó)

Brózik Klára

Brózik Klára

Szinésznő, Madách színház, Jóban rosszban...

A Gór Nagy Mária színitanodában végzősként sikerült egy nagyon jó zenés vizsgát csinálnunk, rengeteg énekléssel kapcsolatos kudarcot és félelmet oldottunk fel pár nap alatt, ezzel fordulópontot teremtve Klára énekesi pályája számára.

Pikaly Gerda

Pikaly Gerda

Színésznő, Madách, József Attila színház, Körúti színház, Jóban rosszban...

Gerdával is a Színművészetin dolgoztunk együtt a Kerényi osztály zenés vizsgáján, ahol Kodály Székely Fonójából adtunk elő részeket.

Ruttkay Laura

Ruttkay Laura

Színésznő, Madách, Magyar színház...

Laurával is emlékezetes zenei munkákban vettünk részt a Színművészetin, a Kerényi osztály zenés vizsgáján Nagy Viktor rendezésében adtunk elő részleteket a Székely Fonóból.

Tusnádi Roland

Tusnádi Roland

Service Mastermind, Üzleti mentor

Rolandnak tanítványa vagyok, részt vettem a service Mastermind tréningjén, óriási sikerrel, amit az is bizonyít, hogy ő lett az első résztvevője “Transzformáció a Hangodon Keresztül” prémium magánének programomnak. Nagy megtiszteltetés és örök élmény volt végigvezetni őt az énektanulásban! Ahogy Roland szokta mondani: “Jöjjön a Rock’n’roll”!

Bolya Imre

Bolya Imre

Karizmatikus előadó tréner, mentor

Imrével a Tusnádi Roland által szervezett Maxold ki a KATÁD 2019-ben konferencián ismerkedtem meg, ahol nagysikerű könyvét (Karizma) mutatta be. Szóva került a hangképzés szerepe az előadói pályán. Imre eleinte nem gondolt arra, hogy ének- hangképzés tanulmányokba fogjon, de ahogy megismerte a tevékenységemet, érdeklődni kezdett, és belefogtunk egy sikeres Transzformáció a Hangodon Keresztül programba, ahol tovább fokozta előadói képességeit!

Padmashri Shakti

Padmashri Shakti

Tantra papnő, intimitásmentor

Padmashri Shakti már régóta a barátom, és tavaly abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy Padma is elkezdett nálam hangképzést tanulni a Transzformáció a Hangodon Keresztül programon. Én jó pár feledhetetlen Előző Élet Utaztatást köszönhetek neki, mindketten sokat kaptunk egymástól. A papnőképzőjében éneket, hangképzést is tanítottam növendékeinek.

Sarkadi Kriszta

Sarkadi Kriszta

Szeretetterapeuta, író

Kriszta a HangDala indulásánál is már jelen volt támogatásával, nélküle biztos nem valósul meg a HangDala Énektanfolyam. Az egyik első Énektanítványom volt, és számtalan HangDala Énektanfolyamon és Magánénekórán vett részt. Nagyon fontosnak érezte, hogy énekhangját is fejlessze, és közös munkánkból hangfelvételek és énekesi fellépések is születtek. És persze barátságunk is örök!

Kicsit többet szeretnél tudni?

Előtörténet

Az első HangDala Énektanfolyamot 2003-ban tartottam a Gór Nagy Mária Színitanodában. De ekkor még nem HangDala volt a neve. A módszeremet először svéd énekeseken próbáltam ki (ők voltak a kísérleti nyuszik). Ezután lettem arra felkérve, hogy az általános gyakorlattól eltérően csoportosan tanítsam a hangképzést a Színitanodában. 

A siker olyan nagy volt, hogy elhatároztam, ezt a módszert, ezt a tanfolyamot megosztom mindenkivel, aki szeretne énekelni tanulni, függetlenül attól, hogy 

 • van-e hangja, vagy nincs, 
 • van-e előképzettsége, vagy nincs, egyáltalán, hogy
 • van-e jó zenei hallása, vagy nincs,
 • életkortól, foglalkozástól, nemtől függetlenül

mindenki elkezdett járni hozzám az Énektanfolyamra, aki úgy érezte, hogy valami dolga van az énekléssel, és most már nem térhet ki előle. 

Vannak, akik kifejezetten jól, vagy profi módon akarnak énekelni, és sokan vannak, akik egyszerűen úgy érzik, eljött az idő arra, hogy mostantól a saját lelkükkel is foglalkozzanak, és hogy a rég eltemetett vágyukat felélesszék, végre megvalósitsák a titkos tervüket, miszerint szeretnék fejleszteni a hangjukat, énektudásukat.

Te mire vágysz?

 • Van, aki a torokcsakráját szeretné felszabadítani, tisztítani,
 • van, aki szeretne hangot adni érzéseinek,
 • van, aki terápiát keres az éneklésben, hangképzésben,
 • van, aki felszabadultságát akarja fokozni,
 • és van, aki fergeteges közösségi élményre, minőségi és újfajta szórakozásra vágyik.

És vannak, aki mindezeket egyszerre egyszerre akarják, mégpedig azonnal és hatalmas bőségben!

Mások ifjúkori kóruséneklés élményét szeretnék újra átélni, de még többen vannak azok, akiket ifjúkorukban elbátortalanítottak az énekléssel kapcsolatban, és most szeretnék visszaszerezni a hangjuk – és nyugodtan mondjuk ki, ÖNMAGUK – iránt érzett szeretetüket.

A profik pedig – mert ők is tanulnak nálam – azért jönnek a HangDala Énektanfolyamra, mert itt visszaszerzik a zenélés, éneklés önfeledt örömét. A tanfolyamon elengednek minden kényszeredettséget, feszült megfelelni akarást, ami teljesen megbénítja a lelküket, és elveszi a szereplés örömét. 

Boldogság, gyere haza...

Általában elmondható, hogy a HangDalába azok találnak el, akik készek arra, hogy megéljék a boldogságot. Ez számtalanszor ismétlődik: valaki egyszer csak elhatározza, hogy “most már boldog leszek, akármi történjék is”!  A tapasztalatok alapján elmondható, hogy szó szerint ez a belépőjegy a HangDalába, ez a közös nevező. A HangDala egy fordulópont, ami után egy teljesen új élet kezdődik.

A HangDala egyben kiváló önbizalom fokozó is, a felszabadultság biztos tudással párosul, vége a kételyeknek, a találgatásnak, ha pontosan tudja valaki, hogy mit miért csinál az éneklésben, a siker egy új szintje nyílik meg a számára!

Nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy rátaláltam a HangDalára. Kiskorom óta fontos szerepet játszik az életemben az éneklés, és most, hogy lépéseket akarok tenni, hogy fejlődhessek ezen a területen, nagyon boldog vagyok, hogy Sándorra találtam rá. Úgy érzem, ez nem lehet véletlen.

Nagyon helyemen éreztem magam, családias volt a hangulat, pozitív energiákkal töltött fel a tanfolyam.

Örülök, hogy sok bemelegítő gyakorlatot tanultunk meg. Érdekes volt megtapasztalni, hogy ismeretlen dalokat azonnal képesek voltunk együtt énekelni.

Sándor egy külön kis világot épített fel, és látom, hogy még rengeteget tudnék tőle tanulni.

A csapat egyre jobban fellazult, egyre bátrabb lett mindenki és nagy szeretetben telt ez a két nap. Köszönöm ezt a különleges élményt!

Horváth Rebeka

Nagyon tetszett, hogy egy csomó ember, akik korábban nem ismerték egymást, családias hangulatban énekeltek együtt. Az egész nagyon jó hangulatú volt, és nem egy ilyen tipikus tanóra szerű, hanem inkább csoport terápia.

Általában megszólalni sem merek idegenek előtt, nemhogy énekelni, de itt valahogy mégis sikerült. Sok új dolgot tanultam és közben jól éreztem magam. A többiek is nagyon kedvesek és elfogadóak voltak.

Örülök, hogy eljöttem, mert élveztem, hogy órákon keresztül közösen énekeltünk, és már mától is több bátorságom lesz énekelni.

Szeretnék majd minél hamarabb visszajönni, és az anyukámat is magammal hozni. 🙂

Ágfay Mira

A HangDala titka: a jobbagyféltekés énektanulás

Mi a titka a HangDalának?


Minden sikernek a titka az alapok megértése, és az alkalmazás egyszerűsége. A helyes cselekvés a világegyetem és az élet helyes megértésén alapszik.

Ha tudod a bonyolultságok mögött rejlő Alap-Alap-Alap összetevőket, akkor fölösleges kanyarok nélkül egyenesen a hatékony megvalósítás talajára lépsz! Ez nem kis dolog!

Ez sok-sok évvel és fölösleges körökkel tudja lerövidíteni az énektanulást, (vagy bárminek a megtanulását). 

 

A HangDala Énektanfolyamon megtanulod:

 

<

p style=”padding-left: 30px;”>Miért NEM a koncentrált figyelem a kulcs (és helyette mi)?

 

<

p style=”padding-left: 30px;”>Mért NINCS szükség hónapokig tartó légzésgyakorlatokra?

 

Miért NEM a technika a lényeg az éneklésben (de más művészeti ágban sem)?

 

Hogyan tudsz olyan elmeállapotba kerülni, ahol a dolgok ihletetten sikerülnek?

 

Mi a különbség a jobb- és bal agyféltekés működésmódok között, és hogyan tudsz átkapcsolni egyikből a másikba?

 

Hogyan tudsz ezerféle hangot adni, és ezekből művészi hatást csinálni?

 

Hogyan tudod megtalálni és meglovagolni az ösztönös zsenialitásodat, a benned élő művészt?

 

Hogyan tudod felszabadítani magadat arra, hogy bármilyen dallamot, hangzást meg tudjál valósítani?

 

Hogyan teszed lehetővé az érzéseidnek, hogy az éneklésedben a lelked szólaljon meg?

 

Ha az alapokból közelítünk, a változás és a siker nagyon gyorsan eljön! Mindegy, mennyi rossz beidegződésed van, ezeket sikerrel fogjuk pillanatok alatt megszüntetni, megváltoztatni. Ennyit számít a megfelelő hozzáállás.

Feleltetés, zsűri, megítéltetés? NEM!

Egy dologtól azonban nem kell félned: hogy mások előtt kell majd egyedül énekelned a tanfolyamon. A HangDalában ezt tudatosan elkerüljük, persze ha szeretnéd, kipróbálhatod magad a többiek előtt, támogatjuk! De NEM kötelező. 

Mivel a HangDala Énektanfolyamból teljes mértékben hiányzik a megmérettetés, a megítésélés, a nyilvános kicikizés, ezért a HangDala az az énektanfolyam, amihez NEM kell bátorság! Ezért hívjuk így: 

“HangDala – Énektanfolyamok nem csak bátraknak!”

 

Gyerekkorom óta szeretek énekelni. Zenei általános iskolába jártam, ahol tagja voltam az énekkarnak, és hangszeren játszani is egészen a gimnázium végéig tanultam. Ahogy a főiskolára kerültem, ez az egész megszűnt, mert más dolgok kezdtek érdekelni. Csak néhány évvel ezelőtt kezdtem újra arra vágyni, hogy kapcsolatba kerüljek a zenével, hogy énekelhessek.

Ekkor sodorta az utamba a “véletlen” Fekete-Kiss Sándort, aki zongoraművész, ének-és zenetanár. Egy tanfolyamon voltunk mindketten résztvevők. Amikor a szünetben beszélgetni kezdtünk, kiderült, épp azon morfondírozik, hogy éneklő csoportokat indítson olyanoknak, akik sohasem tanultak énekelni, de vágynak rá, és tennék mindezt pusztán a saját örömükre. A morfondírozásból akcióterv lett, és egy hónap múlva már én is ott ültem az első HANGDALA tanfolyamon. Közel fél éven keresztül rendszeresen jártam, és nagyon jól mulattam: energiával és életörömmel töltődtem fel minden egyes alkalommal.

Sándor energiája kifogyhatatlan: azóta már többféle tanfolyamból lehet válogatni.

Sarkadi Kriszta

Szeretetterapeuta, író

Kedves Sándor,

bevallom a HangDala első perceiben még sóvárogva néztem a függönyön át beszűrődő napsugarat, amit hihetetlen gyorsasággal el is felejtettem, mert jókedvünk a szoba melegében hamarosan versenyt ragyogott a nap fényével.

A tanfolyam végéig (és utána is) sok minden megfordult a fejemben. Többek között az is, hogy micsoda hangulatjavító ereje van a közös éneklésnek. Ki tudja, milyen húrokat pengetne meg egyesekben, ha a munkahelyeken egy-egy gyűlést, konferenciát, megbeszélést köszöntő szavak helyett közös énekléssel kezdenénk! Bizonyára a Parlamenten is más törvények születnének, ha politikusaink alkalmanként dalra fakadnának! 🙂 (hihi)

Bár a HangDala nem gyülekezet (legalábbis nem hagyományos értelemben) mégis hitet ad. Hitet, hogy az ember képes valamire! Itt nincs ádáz, energiát felőrlő, kemény munka, mégis mérhető (hallható, megtapasztalható) eredmény van!

Nincs én, csak mi. 🙂 🙂 🙂 Nincs feszengés, csak sóhajokban felszabadult könnyű áramlás. Nincs ego, csak könnyed szörfözés a (hang)hullámok hátán.

Ajánlom mindenkinek, aki szeretné végre meghallani a saját hangját. Tovább azoknak, akik szeretnének átélni egy belülről simogató, a külvilágot kikapcsolni tudó, felszabadult érzést. Végül pedig azoknak, akik egyszerűen csak sétálni vinnék a lelküket…

Köszönöm az élményt! Dalra fakasztó szeretettel:

Nagy Mónika

Fontos tudnivalók

Miből áll egy HangDala Énektanfolyam?

Az első nap a HangDala Kezdő Énektanfolyam, a második nap a HangDala Gyakorló Műhelytanfolyam.

A tanfolyamon ezek fognak történni:

Kezdő nap:

Elméleti rész – elmélet, de nagyon is gyakorlati módon, sok cselekvéssel, megtapasztalással

Megtanulod az énekgyakorlatokat (a hátterükkel együtt) – ezeket aztán otthon is folytathatod a letölthető mp3 hanganyagok segítségével.

Kipróbálod az együtt éneklést, lendültebe hozod magadat, és alkalmazod az új tudásodat.

A HangDala Kezdő elvégzésével Okleveles HangDalás leszel ami előfeltétel más együtt éneklős klub foglalkozások, vagy a HangDala Gyakorló napok látogatásához. Ráadásul az Okleveles HangDalások bármennyiszer megismételhetik a HangDala Énektanfolyamot akár féláron!

 

HangDala Gyakorló nap (Okleveles HangDalásoknak): 

Az énektudás elmélyítése sok gyakorlással

Daltanulás, dalok megformálása, egy egész repeortár (kb. 15 dal, tanfolyamonként más) előadása, művészi megformálása (együtténekléssel)

Mindezt Műhelytanfolyam jelleggel, megbeszélve minden felmerülő problémát, lehetőséget

Közös zenei improvizációk (senki nem hiszi el, hogy milyen jól szoktak sikerülni ezek, csak ha már megtapasztalta.) Te is tudsz improvizálni, majd meglátod!

Videókon megnézünk énekeseket, és ellopjuk titkaikat

Végül egy lezáró ceremónián – a Zene Ünnepén – közös éneklésekkel megünnepeljük mindazt, amit elértünk.

Miért jó, ha Okleveles HangDalás vagy?

A HangDala Gyakorló Műhelytanfolyam napot Okleveles HangDalások ismételten, akárhányszor látogathatják. De akár a teljes HangDalát is!

Ezt azért érdemes megfontolni, mert nincs két egyforma HangDala Énektanfolyam! 

Egyrészt az elmúlt 17 évben a Hangdala módszerei, tudása folyamatosan fejlődött, kibővült, egyre gyorsabb és hatékonyabb lett. Másrészt az improvizáció a lételemem, ezért minden egyes HangDala egy megismételhetetlen, egyedi Show műsor, ahol a tudásokat módszereket a pillanat sodrában, még a magam számára is váratlan meglepetésekkel telitűzdelve adom át. Így a HangDala – bár már legalább 200 tanfolyamot tartottam legalább 2000 embernek – sosem válik unalmassá, fásulttá. Minden Énektanfolyam számomra is, és a résztvevőknek is egy valóságos kaland!

Most erre a kalandra hívlak meg Téged is. Utána már nem leszel ugyanaz az ember, és a világra sem fogsz ugyanazzal a szemmel tekinteni. (Ne ijedj meg, nem fog semmi bajod történni, a szemednek se! Csupa jó dologról van szó!) A HangDala sorsforditó esemény!

Melyiket HangDalát válasszam?

 

Zentai AnnaHa még nem voltál a Hangdalán válaszd a Kezdő Énektanfolyamot, vagy ami még jobb, a Kezdőt a Gyakorlóval együtt. 

Ha már Okleveles HangDalás vagy, választhatod a Gyakorló Műhelytanfolyamot (a második nap), a Kezdő ismétlését, vagy akár a Kezdő és Gyakorló tanfolyamot 50% kedvezménnyel. Így kényeztetem én az Okleveles HangDalásokat! Ez a jutalmad azért, mert tettél Önmagadért!

Bónusz tanfolyam HangDala résztvevőknek!

A Hangdala Énektanfolyam megvásárlásával 2 hónapos HangDala Élő Énektanfolyam tagságot kapsz, amihez bónuszként jár egy teljes hozzáférés az Online HangDala Klub videóihoz, élő adásaihoz, és interaktív webinárjaihoz. 

A tagságot bármikor újra lehet generálni egy újabb HangDala Énektanfolyam megvásárlásával. A tagsági idő összeadódik, tehát ha még van 30 napnyi hozzáférésed, és veszel egy Hangdala Énektanfolyamot, akkor az újabb 60 nap hozzáadódik a meglévő 30-hoz.

Váltsd ki ingyenes tagságodat, lépj be felhasználóneveddel és jelszavaddal, hogy nagy kedvezménnyel vehess részt a HangDala Énektanfolyamain! Kattints ide a regisztrációért!

Megtapasztalások

Válaszd ki a Te Énektanfolyamodat!

Tanfolyami időpontok:

2021. március 6. szombat 10:00-16:00 HangDala Kezdő

2021. március 7. vasárnap 10:00-16:00 HangDala Gyakorló Műhelytanfolyam

Helyszín: 1085 Budapest Pál utca 2. fszt. 2.

A következő HangDaláig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Rendkívüli Bónusz HangDala Énektanfolyam résztvevőknek!

A HangDala Énektanfolyamokat felvesszük videóra, Livestreamben kiközvetítjük, hogy az Online HangDala Klub tagjai is részesülhessenek a HangDala együtt éneklős tanfolyamaiból. Fontos: Te nem leszel benne a videóban! (Hacsak nem szeretnél kifejezetten látszani is, és megoldjuk, hogy Te is szereplő lehess a közvetítés egyes pillanataiban. A legtöbbször én leszek látható, ahogy tanítok, és az irányérzékeny mikrofon is felém lesz fordítva, engem fog venni).

 Bónusz: 60 nap Online HangDalaKlub Tagság!

A Hangdala Énektanfolyam megvásárlásával 2 hónapnyi HangDala Élő Énektanfolyam tagságot kapsz, amihez bónuszként jár egy teljes hozzáférés az Online HangDala Klub videóihoz, élő adásaihoz, és interaktív webinárjaihoz.

Más szóval újra meg újra átélheted a kedvenc HangDala pillanataidat, visszahallgathatod a kedvenc részeidet, élvezheted az angyali együtt énekléseket. Sőt, az Online HangDala Klub más közvetítéseihez, videóihoz, élő adásaihoz is hozzáférsz a tagságod idejére (amit könnyedén végtelenné tehetsz, lásd itt lejjebb).

Ha lejárt a tagságod, automatikusan ingyenes taggá válsz (azaz nem veszted el a weboldalhoz való hozzáférésedet), hacsak meg nem újítod a tagságaidat újabb Hangdala tanfolyamok vásárlásával.

A tagsági idő összeadódik, tehát ha még van 30 napnyi hozzáférésed, és veszel egy Hangdala Énektanfolyamot, akkor az újabb 60 nap hozzáadódik a meglévő 30-hoz.

HangDala Énektanfolyam – Nem Csak Bátraknak!

7.500Ft30.000Ft

Melyik HangDalát választod?

Törlés
(1 vásárlói értékelés)

Szeretnél megtanulni énekelni, de eddig nem volt bátorságod hozzá? Féltél, hogy nem lesz megfelelő a hangod, tudásod, életkorod? Ez a HangDalában nincs így. 17 éve ezrek tapasztalták meg HangDalások azt a csodát, amit a HangDala Jobb Agyféltekés módszere nyitott meg bennük. És ami a legjobb: még csak bátorság sem kell hozzá!

Légy Te a következő, és könnyen lehet, hogy visszatérő látogatója leszel az Énektanfolyamoknak!

 

Melyik HangDalát választod?

Törlés
A HangDala két napján rengeteg új impulzus és felismerés ért. A társaság segítségével kinyíltam, képes voltam hallatni a hangom, nagyobb önbizalommal, sokkal bátrabban távozom. Elhiszem, hogy tudok énekelni, gyakrabban meg is teszem ezután. Biztos, hogy nem utoljára jártam itt. Köszönöm, hogy biztattál és kinyitottál, Sándor!
Csuvarszky Éva Krisztina

2019. 08. 25.

A két napos tanfolyam alatt egy olyan lelassult állapotot sikerült elérnem, amit sajnos a hétköznapokban lehetetlen! 

Keresem, kutatom a hasonló érzést, élményt, az már csak hab a tortán, hogy olyan hangokat véltem felfedezni, amit nem is tudtam elképzelni, hogy képes vagyok megvillantani.

Egy óriási élmény volt,amit szeretnék újra meg újra átélni, megtanulni és rutinná tenni, nem csak a saját, hanem a gyerekeim életébe is becsempészni. 

Hálás köszönetem, Sándor!

Mihály Ildikó

2016. 01. 24.

Fergeteges hangulatban telt a tanfolyam! Végre tudtam foglalkozni az énekhangommal. Jó pár tapasztalattal lettem gazdagabb, amit a mindennapi életben is hasznosíthatok.Szuper volt a csapat!!! Köszönöm
Csúri Gábor

2019. 11. 17.

Értékelések, hozzászólások, élménybeszámolók

HangDala Énektanfolyam – Nem Csak Bátraknak! termékről 1 értékelés

 1. Fekete-Kiss Sándor

  Kedves HangDalás! Várom értékeléseidet, visszajelzéseidet, élménybeszámolóidat! A Zene legyen Veled!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!