Fekete-Kiss Sándor énektanár

Tapasztalatok, élmények

Tapasztalatok, élmények

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutube

HangDalások beszámolói videón

A riportok az első Online HangDala Énektanfolyam forgatásán készültek.

HangDalások írták

 • Mindegyikünkben van egy varázshangszer, ami praktikusan mindig „kéznél” is van, az énekhangunk

  2007. 04. 15.

  Azt is mondhatnánk, hogy a Hangdala énektanfolyam tulajdonképpen egyben hangszeres tanfolyam is. Mindegyikünkben van egy varázshangszer, ami praktikusan mindig „kéznél” is van, az énekhangunk.

  Képzéssel, fejlesztéssel és gyakorlással ugyanolyan szépen zenélhetünk vele, mint a hangszerekkel, és persze azok nélkül is gyönyörűen szól.

  Kell hozzá: jókedv, jó társaság, egy pici hallás, és hogy figyeljünk egymásra, azon fel – és összehangolódjunk. Akkor jön az öröm, és a csoda! Köszönjük Neked Sándor.

  Völgyi Szilvi

  Continue reading →
 • A teljes Univerzum nyílt meg előttünk

  Köszönöm az élményeket; a teljes Univerzum nyílt meg előttünk, úgy éreztem magam, mint egy báb, aki bontogatja pillangószárnyait.

  Köszönöm a játszást, a szeretet áramlásában még az én tartalékaim is kinyíltak és élveztem! Hiszem, hogy ezért vagyunk itt a Földön, hogy énekeljünk, elénekeljük dalunk.

  Meggyes T. Alexandra 2013. 01. 20.

  Meggyes T Alexandra

  Meggyes T Alexandra

  Continue reading →
 • A fontos a bennem “lakó”

  Köszönöm, hogy rávilágítottál arra, hogy a fontos a bennem “lakó”, és nem kell előre lejátszanom, hogy a  környezet mit hall. Ha én jól érzem magam, akkor egy olyan közös élmény születhet, ami mindenkinek csak adott. Külön hálás köszönet Szilvinek és Attilának, akik ittlétükkel megajándékoztak, és akiknek a segítségével az “amatőr” hangok is óriási élményt nyújtottak és csak áradtak és áradtak.

  Nagy Ildikó 2015. 01. 25.

  Continue reading →
 • Itt valóban nincs lehetetlen

  Ez a hely az együtténeklés örömét hozta nekem, hogy itt találkozhatok muzsikát kedvelő emberekkel, hogy itt majd csiszolódik a hangom, mert a tanfolyam végeztével továbbra is részese szeretnék lenni ennek a vidámságnak és energiának, amit az együtténeklésből merítek.

  Itt felcsendülnek a kedves dallamaim, amit eddig csak magamnak énekelgettem otthon, de mennyivel másképp szólnak így együtt zongorakísérettel. Tetszik a kötetlen forma, az oldottság, a támogató légkör.

  Végtelenül örülök, hogy rátaláltam erre a helyre, mert már keresgéltem, de bármit találtam éreztem, hogy nem az igazi, a nekem való.

  Itt valóban nincs lehetetlen. Persze Sanyi lendülete visz minket magával, hiszen szívét lelkét beleadja.

  A tanításokat megfogadva határozottan érzem, hogy egyre csengőbb lesz a hangom. Köszönet értük.

  Öröm, ha körbenézek, mosolygó arcokat látok magam körül. Tudom, hogy valami nagyszerű elején vagyok, elindultam azon az úton, amin feltétlenül végig szeretnék menni.

  Faludi Nóra

  Continue reading →
 • Néhány sornál most is kicsit meghatódtam

  Sziasztok! Kedves Sándor!
  Hát, megint nagy élmény volt együtt énekelni, néhány sornál most is kicsit meghatódtam, persze ezt megpróbáltam nem mutatni, de a legszívesebben zokogtam volna, olyan megható volt. Amúgy meg vidám volt az egész, a zenéről, a hangokról is érdekes dolgokat tudtam meg, ami lehet, hogy azoknak, akik hangszeren tanultak, nem volt újdonság, de nekem igen. És, egyébként is mindig valami többet és érdekeset sikerül megtudnom, nem pusztán a zenéről, de sokminden másról, az életenergiákról, a hozzáállásról, filozófiáról, ami persze mégiscsak a hangokról és az éneklésről, az “emelkedettebb beszédről”, az önkifejezésről szól. Számomra ez igazi szellemi műhely, zeneakadémia. lelki sziget, mandala hangdala. Gabi
  Molnár Gabriella 2017. szeptember 10

  Continue reading →
Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.