fbpx

Szférák Zenéje Koncertek

Szerző: | dec 30, 2023

A HangDala annál sokkal többet nyújt, mint pusztán énekórák, énekterápiás ülések vagy tanítványi koncertek. Ez egy hely, ahol Fekete-Kiss Sándor, a zeneszerző, zongoraművész és előadó otthonában a zene egyenlő az élettel, és olyan természetesen árad, mint a lélegzetünk.

Szférák Zenéje Koncertek következő időpontja:

2024. 04. 21. vasárnap 18:00-19:30

Helyszín: Online (linket Emailben kapsz) és Személyesen 1075 Budapest Holló utca. 15. 2/8.

Szférák Zenéje koncertek

Régóta léteznek a Szférák Zenéje koncertek, amelyek Fekete-Kiss Sándor zeneszerző egyedi alkotási módszereitől kapják különleges atmoszférájukat. 

Ezek a koncertek egy mélyen gyógyító és relaxáló hatást nyújtanak, köszönhetően a zenei szerkesztés sajátos módjának, amely a hullámszerűen ismétlődő zenei lélegzetvétellel és a folyamatos változással egyensúlyoz, mintegy tükrözve az élet állandó mozgását. 

A Szférák Zenéje egyedülálló jellegzetessége, ami minden hallgatóban közös visszhangra talál, az a zene mélyen vizuális, filmzenére emlékeztető hatása. Ez a különleges atmoszféra szinte magával ragad egy belső lélekutazásra, ahol a zene képekkel teli világában kalandozhatsz.

Személyreszabott koncertélmény

Ebből a különletes lelki hatásból kiindulva alkalmunk lesz arra, hogy a résztvevők számára személyreszóló darabok szülessenek: te megnevezel egy filmszerű látomást, képet, történetet, szituációt, vagy csak egy inspiráló szót, és a zene ebből az ihetlből fog megszületni.

Egy másik, fordított játék lehet a koncerten,  hogy a felcsendülő darab után a résztvevők elmesélik a belső látomásaikat, a szemük előtt lejátszódó filmalkotást.Engedj meg hát egy különleges meghívást a következő Szférák Zenéje koncertre, ahol magad is átélheted ezt a kozmikus hullámzást és gyógyhatást!

Szférák Zenéje Koncertek következő időpontja:

2024. 04. 21. vasárnap 18:00-19:30

Helyszín: Online (linket Emailben kapsz) és Személyesen 1075 Budapest Holló utca. 15. 2/8.

Jeletkezz, és foglald le helyedet a következő Szférák Zenéje koncerten! Nagy szeretettel  várlak!

Egy Szférák Zenéje videó - Vision in the Night (Éjszakai látomás)

0 hozzászólás

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This