Fekete-Kiss Sándor énektanár

Szférák Zenéje Házikoncert

Szférák Zenéje Házikoncert

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutube

A lap alján meghirdetett időpontban SZFÉRÁK ZENÉJE HÁZIKONCERTET tartok! A helyszínről a tájékoztatást a jelentkezést visszaigazoló levélben találod meg.

A részvétel a koncerten ingyenes. A koncertre ezen az oldalon szükséges jelentkezni, mivel a hely befogadó képessége véges. Ha már nem látod a jelentkezési lapot ennek az oldalnak az alján, az azt jelenti, hogy a koncert betelt.

Mi a Szférák Zenéje?

2000. óta játszom ezt a fajta Kozmikus Meditatív muzsikát. Már zeneakadémista koromban is megálmodtam ezt a zenét, mely heterofón, vibráló, egymásba olvadó, folytonosan alakuló struktúrákból, egymásra helyeződő rétegekből áll.

Az egymásba oldódó hangfelhők egy nagyobb hullámzásban ismétlődnek, de folyamatosan meg is változik a hangkép, sohasem egyforma. Ez a fajta lassú periódusokban ismétlődő és mégis mindig változó hangkép az égitestek mozgását idézi fel bennünk. Innét az elnevezés, a Szférák Zenéje, ami a középkori és az ókori misztikusok szerint az égitestek mozgásának hallható zenéje, a mindenség örök muzsikája.

Ez a zene a Kozmosz hullámzását ébreszti fel bennünk, ezért a hatása rendkívüli mértékben meditatív, valósággal kisimítja a hallgatóit. Zenehallgatás közben a legmélyebb tudatállapotokba is eljutunk, agyhullámaink lelassulnak és harmonizálódnak, így magasabb képességeink megnyílását segítik elő.

Az egymásra rétegződő hangzások egy belső vizuális teret nyitnak meg bennünk, szinte minden hallgatóm beszámol arról, hogy belső víziók, terek nyíltak meg bennük, így kézenfekvő e zene másik elnevezése is: A LÉLEK TÁJKÉPEI. Ezt angolul egy szójátékkel Soulscapes-nek fordítottam le, ami a Soul (lélek) és a Landscapes (Tájképek) szavakból lett megalkotva.

Egy érdekes játék lehet a koncert után, ha elmeséled a Te víziódat, amit a zene alatt átéltél. Ez a koncert egy közös alkotás, a jelenléteddel olyan zenét inspirálsz, ami itt és most Neked szól. 

A koncertről felvétel készül, amit minden résztvevőnek eljuttatok a koncert után!

Ha szeretnéd Te is meglátni lelked tájképeit, jelentkezz még időben a következő Szférák Zenéje Házikoncertre!

Szférák Zenéje Házikoncert következő időpontja

  • 2017. február 3. péntek 19:00-20:30

A helyszínről a tájékoztatást a jelentkezést visszaigazoló levélben találod meg.

A koncerten csakis előzetes jelentkezéssel lehet részt venni. Szeretettel várlak a Szférák Zenéjével!

Szférák Zenéje Házikoncert - jelentkezés

Jelentkezésedhez töltsd ki az alábbi lapot! A weblap egy válaszlevelet küld Neked a részvételedhez szükséges tudnivalókkal!
Ha valami miatt nem kapnád meg a visszaigazoló és tájékoztató levelet, azonnal jelezd nekem a Kapcsolat oldalon!

Adatvédelmi GDPR Hozzájárulásod: Hozzájárulok, hogy a HangDala felvegye velem a kapcsolatot a megadott adataid alapján, kizárólag a tanfolyam szervezése, vagy a megrendelésed teljesítése céljából. Ami elvárható: A megadott adatokat bármikor bemutatjuk kívánságodra. Ha töröltetni szeretnéd magad, vedd fel velünk a kapcsolatot E-mailben, vagy a Kapcsolat oldalon. Tiszteletben tartjuk megadott személyes adataidat, és kizárólag arra célra használjuk, amire Te megadtad. Ld. a weboldal Jogi nyilatkozatait! A feliratkozási űrlap elküldésével elfogadod a fentieket! A Zene legyen Veled!

* Kötelező mező

 

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail