Online Videó Tanfolyamaim

Szerző: | jan 26, 2021

Kuponkód
2021 Március 31-ig 10% kedvezmény mindenből

202103

2021 Március 6-ig -3000 Ft minden HangDala  - Teljes - Énektanfolyam (Kezdő és Gyakorló) árából

202103-3000

HangDala Videó Tanfolyamok 

A A Videó Tanfolyamok lenyíló menüjét használva jutsz el a HangDala Videó Énektanfolyam 53 Audio-vizuális Énekleckéihez, és a HangDala Videó Hangképzés Tanfolyam 33 Énekleckéjéhez. A két tanfolyam első leckéje elé készítettem egy kompakt külön tartalomjegyzék oldalt a tájékozódás megkönnyítésére.

Ha még nincs hozzáférésed valamelyikhez a kettő közül, ne keseredj el! Bármelyik tanfolyam nagyon kedvező áron a Tied lehet; ha meg együtt vásárolod meg őket, úgy még olcsóbb lesz! De külön-külön is megvehető (ld. az alábbi kis bemutatóban!)

Ha pedig bármelyik Videó Tanfolyam már a Tiéd, akkor egy különlegesen kedvező ajánlattal várlak a HangDala Énektanfolyamon! (Lásd egy kicsivel lejjebb)

A Zene legyen Veled! Jó énektanulást!

A két bombasikerű Online végezhető Énektanfolyam, a HangDala Videó Énektanfolyam és Hangképzés tanfolyam egyben jelentős kedvezménnyel!

A Videó Énektanfolyam egy teljes HangDala Énektanfolyamot tartalmaz, amit az otthonodban élvezhetsz, vagy a mobilodon akármikor, akárhol, akárhányszor! A Videó Hangképzés Tanfolyam a HangDala legmélyebb titkait és tanításait tárja fel előtted gyakorlati formában, gyakorlatokkal felszerelve. Minden, ami az énektudásodhoz kell! 85 éneklecke videókkal, audiókkal, letölthető anyagokkal, hogy otthon, vagy akár az autódban is gyakorolhass. Most már semmi nem tarthat vissza, hogy boldogan és felszabadultan énekelj!

HangDala Videó Ének és Hangképzés Tanfolyam

Rendkívüli ajánlat a Videó Énektanfolyamok birtokosának!

Az igazi klasszikus, a legyőzhetetlen, és mindenestől átformáló HangDala Énektanfolyam, ahol igazán meg tudod nyitni a hangodat, a lelkedet, és még csak bátorság sem kell hozzá! Ezt a HangDala különleges jobb agyféltekés módszerei garantálják.

Most Mega kedvezménnyel (30%), kizárólag a Videó Énektanfolyam birtokosai számára – azaz a Te számodra!

Ez a kedvezmény azoknak szól, akik még nem vettek részt HangDala Kezdő Énektanfolyamon, vagy a teljes kétnapos HangDalán, tehát akik NEM Okleveles HangDalások.

Ha Okleveles HangDalás vagy, akkor a kétnapos tanfolyamra a kedvezményed nem 30%, hanem alapból 50%, tehát Neked inkább ezt a linket érdemes használnod a jelentkezéshez.

Szeretnél megtanulni énekelni, de eddig nem volt bátorságod hozzá? Féltél, hogy nem lesz megfelelő a hangod, tudásod, életkorod? Ez a HangDalában nincs így. 17 éve ezrek tapasztalták meg HangDalások azt a csodát, amit a HangDala Jobb Agyféltekés módszere nyitott meg bennük. És ami a legjobb: még csak bátorság sem kell hozzá! Légy Te a következő, és könnyen lehet, hogy visszatérő látogatója leszel az Énektanfolyamoknak!

Támogatás, kérések, kérdések

Érdeklődnél? Óhajod, sóhajod van? Valami nem úgy működik, mint kéne? Kérdésre szeretnél választ kapni? Esetleg visszajelzést szeretnél adni, elismerést, vagy építő kritikát?

Használd az alábbi Kontakt Formot, igyekszem mihamarább válaszolni! (Legkésőbb 48 órán belül, de azért általában hamarabb, ez attól is függ, hogy mennyire vagyok elfoglalt, mennyi tanítvánnyal dolgozom épp).

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Támogatás

9 + 14 =

A weboldal, regisztráció, vásárlás, stb. titkai

Mit hol találok?

Szeretnék segítséget nyújtani abban, hogy hogyan tudod használni a HangDala Tagságodat. Amikor a Tagság területen vagy, a harmadik menü (ld fent) lila. A lenyíló menük mutatják meg hozzáférésedet a különböző megvásárolt tagságaidhoz.

Fontos! Amikor belépsz az oldalra A Tagságom Menüpont alatt (sok helyen helyeztem el Belépés/Kilépés modult), a weboldal a "Primary" (azaz Elsődleges, más szóval az időben először megszerzett) Tagságodnak megfelelő üdvözlő oldalra fog vinni.

Ha az Ingyenes Tagság volt az első, amit megszereztél, akkor a "Primary" Tagságod az ingyenes lesz. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet még másik 5 vagy 9 tagságod, amik sokkal fontosabbak "elsődlegesebbek", mint az Ingyenes Tagságod, sajnos a szoftverben nem tudjuk módosítani, hogy egy másik tagság legyen a "Primary". Hát ez van, a szoftvereknek erősen megvannak a a korlátaik, még ennek a nagyon jó Tagsági szoftvernek is, amit ezen az oldalon használok (WP eMember, és WooCommerce). Sze-Lá-Ví! 🙂

A Bevezető tanfolyamaim Menü vezet az Ingyenes Tagság anyagaihoz, és a HangDala Webinárokat is itt fogod megtalálni, ha Webinár tagságod is van (lesz).

A Weboldalt úgy programoztam, hogy bármilyen HangDala szolgáltatást (tagságot) veszel meg, minden Tagsági szint hozzáfér az Ingyenes Tagság tartalmaihoz is. Ezt fontosnak éreztem, mert rengeteg fantasztikus dolog van az Ingyenes részlegben, és nem akarom, hogy lemaradj róla azért, mert mondjuk az Énektanfolyamra jelentkezel.

A Videó Tanfolyamaim Menü alatt találod meg a HangDala Videó Énektanfolyam, és a HangDala Videó Hangképzés Tanfolyam hatalmas audiovizuális tanfolyamát! Itt tudod őket megvenni!

Az Élő Tanfolyamaim Menü vezet el az Élő (azaz nem Online) Tanfolyamok anyagaihoz. Ezek a híres HangDala Énektanfolyam, a Magánének, a HangDala Éneklő Klub (együtt éneklés Okleveles HangDalásoknak), és a HangDala Ének Stúdió (Csoportos és Magánének foglalkozások Mesterkurzus jelleggel).

A Magánének Tagsághoz bónuszként hozzáadtam a HangDala Videó Hangképzés Tanfolyamot is, otthoni gyakorláshoz! ❤️

Az Online Élő tanfolyamaim Menü alatt találod meg az Online HangDala Klub (a HangDala Éneklő Klub Online változata) illetve a 100 Napos Kihívás (a HangDala Ének Stúdió Online Párja) videóit, illetve élő adásait. Ezek hibrid tanfolyamok, azaz online részvételt tesznek lehetővé, de nem kizárólag előre felvett videók vannak benne, hanem interaktív élő Livestreamek is részeit képezik

Boldog HangDalázást kívánok! A Zene legyen Veled mindenkor!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

 

A HangDala Énektanulási lehetőségei

A tagsági területek menüi

1

0 hozzászólás

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!