Online Élő Tanfolyamaim

Szerző: | jan 26, 2021

Kuponkód
2021 Március 31-ig 10% kedvezmény mindenből

202103

2021 Március 6-ig -3000 Ft minden HangDala  - Teljes - Énektanfolyam (Kezdő és Gyakorló) árából

202103-3000

Online Élő tanfolyamaim

 

Hamarosan nagyon izgalmas hibrid tanfolyamokkal fogunk gazdagodni, ezek lesznek az “Online Élő tanfolyamok”. Online, mert függetlenül lakóhelyedtél, vagy az időbeosztásodtól részt tudsz venni rajtuk, de egyben élő is, mert rengeteg élő közvetítést tartalmaz, sőt, interaktív Livestreameket is, amikor kérdéseket tehetsz fel, vagy akár szerepelhetsz is az élő adásokban! Az Online HangDala Klub a HangDala élő adásait tartalmazza, vagyis a HangDala Éneklő Klub és a HangDala Énektanfolyamok foglalkozásain vehetsz részt online, a 100 Napos Kihívás résztvevőjeként pedig a HangDala Ének Stúdósok Magánóráinak élő adásait követve Te magad is az énekhangod mesterévé válsz, és persze az interaktív Élő Adások résztvevőjeként közvetlen visszajelzéseket is kapsz, ami szárnyakat ad  dalolásodhoz!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Az Online HangDala Klub tagság egy hónapig ad hozzáférést a tagság HangDala videóihoz, élő adásaihoz, de ez minden megújításkor egy újabb hónappal automatikusan meghosszabbodik.

Ugyanígy működik a 100 Napos Kihívás tagság is.

Tagságaid lejártával Ingyenes taggá válsz, és bármikor újra meújíthatod Online Élő Tagságaidat.

Szeretnél megtanulni énekelni, de eddig nem volt bátorságod hozzá? Féltél, hogy nem lesz megfelelő a hangod, tudásod, életkorod? Ez a HangDalában nincs így. 17 éve ezrek tapasztalták meg HangDalások azt a csodát, amit a HangDala Jobb Agyféltekés módszere nyitott meg bennük. És ami a legjobb: még csak bátorság sem kell hozzá!

Légy Te a következő, és könnyen lehet, hogy visszatérő látogatója leszel az Énektanfolyamoknak!

 

HangDala Énektanfolyam Nem Csak Bátraknak!

Támogatás, kérések, kérdések

Érdeklődnél? Óhajod, sóhajod van? Valami nem úgy működik, mint kéne? Kérdésre szeretnél választ kapni? Esetleg visszajelzést szeretnél adni, elismerést, vagy építő kritikát?

Használd az alábbi Kontakt Formot, igyekszem mihamarább válaszolni! (Legkésőbb 48 órán belül, de azért általában hamarabb, ez attól is függ, hogy mennyire vagyok elfoglalt, mennyi tanítvánnyal dolgozom épp).

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Támogatás

8 + 3 =

A weboldal, regisztráció, vásárlás, stb. titkai

Mit hol találok?

Szeretnék segítséget nyújtani abban, hogy hogyan tudod használni a HangDala Tagságodat. Amikor a Tagság területen vagy, a harmadik menü (ld fent) lila. A lenyíló menük mutatják meg hozzáférésedet a különböző megvásárolt tagságaidhoz.

Fontos! Amikor belépsz az oldalra A Tagságom Menüpont alatt (sok helyen helyeztem el Belépés/Kilépés modult), a weboldal a "Primary" (azaz Elsődleges, más szóval az időben először megszerzett) Tagságodnak megfelelő üdvözlő oldalra fog vinni.

Ha az Ingyenes Tagság volt az első, amit megszereztél, akkor a "Primary" Tagságod az ingyenes lesz. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet még másik 5 vagy 9 tagságod, amik sokkal fontosabbak "elsődlegesebbek", mint az Ingyenes Tagságod, sajnos a szoftverben nem tudjuk módosítani, hogy egy másik tagság legyen a "Primary". Hát ez van, a szoftvereknek erősen megvannak a a korlátaik, még ennek a nagyon jó Tagsági szoftvernek is, amit ezen az oldalon használok (WP eMember, és WooCommerce). Sze-Lá-Ví! 🙂

A Bevezető tanfolyamaim Menü vezet az Ingyenes Tagság anyagaihoz, és a HangDala Webinárokat is itt fogod megtalálni, ha Webinár tagságod is van (lesz).

A Weboldalt úgy programoztam, hogy bármilyen HangDala szolgáltatást (tagságot) veszel meg, minden Tagsági szint hozzáfér az Ingyenes Tagság tartalmaihoz is. Ezt fontosnak éreztem, mert rengeteg fantasztikus dolog van az Ingyenes részlegben, és nem akarom, hogy lemaradj róla azért, mert mondjuk az Énektanfolyamra jelentkezel.

A Videó Tanfolyamaim Menü alatt találod meg a HangDala Videó Énektanfolyam, és a HangDala Videó Hangképzés Tanfolyam hatalmas audiovizuális tanfolyamát! Itt tudod őket megvenni!

Az Élő Tanfolyamaim Menü vezet el az Élő (azaz nem Online) Tanfolyamok anyagaihoz. Ezek a híres HangDala Énektanfolyam, a Magánének, a HangDala Éneklő Klub (együtt éneklés Okleveles HangDalásoknak), és a HangDala Ének Stúdió (Csoportos és Magánének foglalkozások Mesterkurzus jelleggel).

A Magánének Tagsághoz bónuszként hozzáadtam a HangDala Videó Hangképzés Tanfolyamot is, otthoni gyakorláshoz! ❤️

Az Online Élő tanfolyamaim Menü alatt találod meg az Online HangDala Klub (a HangDala Éneklő Klub Online változata) illetve a 100 Napos Kihívás (a HangDala Ének Stúdió Online Párja) videóit, illetve élő adásait. Ezek hibrid tanfolyamok, azaz online részvételt tesznek lehetővé, de nem kizárólag előre felvett videók vannak benne, hanem interaktív élő Livestreamek is részeit képezik

Boldog HangDalázást kívánok! A Zene legyen Veled mindenkor!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

 

A HangDala Énektanulási lehetőségei

A tagsági területek menüi

0

0 hozzászólás

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!