Most aztán szárnyalhat a lelkünk és a hangunk!

Kívánságmüsor – HangDala Együtt Éneklös Esték Okleveles HangDalásoknak

weeks
0
0
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

Contact Form Shortcode Error: Invalid form number in shortcode.Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram
 • Szeretsz együtt énekelni?
 • Akarod újra, meg újra megélni azt az összehasonlíthatatlan érzést, amikor egybekapcsolódik a hangunk és lelkünk, és gyönyörű muzsikát szólaltatunk meg – együtt?
 • Akarsz egy szuper értékes csapat tagja lenni?
 • Már Okleveles HangDalás vagy?

Időpontok

Családi HangDala élmény

Családi HangDala élmény

Íme, egy újfajta lehetőség az együtt zenélésre, együtt éneklésre, mégpedig kívánság műsor keretében!

Ahhoz, hogy Okleveles HangDalás légy, el kell végezned legalább egy Hang-Varázs Kezdő énektanfolyamot, vagy már egy ideje magánnövendékem vagy (elvégeztél 4 Magánórát). 

A Hang-Varázs Középhaladó Műhelytanfolyamok keretében már eddig is alkalmad volt újra meg újra együtt énekléses tanfolyamon részt venni. Ez a lehetőség továbbra is fennáll! Most az Együtt Éneklős Estékkel egy új lehetőséget szeretnék felkínálni Neked az intenzív Középhaladó Műhelytanfolyam mellett. 

Akik már énekelnek

Mi a különbség a két együtt éneklös tanfolyam között?

 • Középhaladó Műhelytanfolyam: ez az intenzív tanfolyam mostantól jobban fókuszál a tanfolyam közben felmerülő kérdésekre, megoldásokra, technikai és művészi részletekre, titkokra, azaz számíts nagyon intenzív, mélyreható élményre és tanulásra!
 • Együtt Éneklős Esték: Ez az Okleveles minitanfolyam inkább az együtt éneklésre helyezi a hangsúlyt, könnyedebb, a lényege művészi együtt alkotás és szórakozás. Viszont, az első ilyen foglalkozás tanulsága az lett, hogy igenis nagyon nagy igény van arra, hogy egy-egy dalt jobban kidolgozzunk, többször elénekeljünk, hogy megnyugodjunk benne, és részünkké váljon. Így ebben a pontban nincs is igazi különbség a Középhaladó Műhelytanfolyam és az Együtt Éneklős Esték között!
 • A Középhaladó Műhelytanfolyam 6 órás, mindig a szombati Hang-Varázs Kezdő Énektanfolyamot követi vasárnap. Lehetőséged van Oklevelesként újra, meg újra részt venni rajta, a Kezdő tanfolyamot már nem kell megismételned (de azért lehet, és sokan meg is teszik)!
 • A HangDala Együtt Éneklés Esték 3 órásak, így egy fél Műhelytanfolyamnak felelnek meg. (A foglalkozás közepén lesz egy kis szünet is). 
 • A Középhaladó Műhelytanfolyamokon előre megtervezett dal repertoárt éneklünk, tanulunk, gyakorlunk, kb. 8-10 tanfolyamnyi anyag szokott forogni ismétlés nélkül.
  (A menetrend: 1. Beéneklés, kiadósan, megbeszélve a felmerülő kérdéseket, megoldva a technikai problémákat 2. dalok tanulása + improvizációs gyakorlatok, kreatív szabad együtt éneklések 3. A felmerülő kérdésekre és problémákra gyakorlati választ nyerünk, módszerekkel, mozgásokkal, megvalósításokkal – ezért jó, ha felteszed a kérdéseid! 4. Az utolsó részben megrendezzük a Zene Ünnepét, és a tanult anyagból kívánságműsort rendezünk, végigénekeljük a kedvenccé vált dalokt 5. Esetleg, ha van idő, egy kis Szférák Zenéje mini koncertet is rendezünk)
 • A HangDala Együtt Éneklős Estéken – most jön a meglepetés – kívánságműsorokat rendezünk, azaz Te fogod megszabni társaiddal azt, hogy mit éneklünk, tanulunk, gyakorlunk, hogy mi lesz a magunknak adott házikoncertünk repertoárja!
  Az első HangDala Kívánságműsor tanulsága: a kevesebb jobban kidolgozva több élményt ad; ha egy-egy megrendelt dal nem igazán alkalmas együtt éneklésre, meghallgatjuk örömmel, de hosszabban azokkal fogunk foglalkozni, amik együtt énekelve nagyon hálásak. 
  (A menetrend ilyesmi lesz: 1. beéneklés 2. dalok tanulása 3. a végén boldogan végigénekeljük a tanult dalokat)
HangDalások, akik szeretnek együtt énekelni

HangDalások, akik szeretnek együtt énekelni

Ehhez segítségül azt kérem, hogy a jelentkezéskor add meg, hogy Te melyik számot szeretnéd beemelni a programba! Annyi türelmet kérek, hogy nem minden számot ismerek kapásból (ugye én leszek az est zongoristája), és van egy-két olyan szám is, ami annyira szóló jellegű (sok díszítés, extrém nehéz dallam, stb), hogy nem szólna jól együtt éneklősen. 

1 alkalom: 5000 Ft. 

Mehet a dolog? Akkor irány a jelentkezés! Várlak Szeretettel!

Jelentkezési határidő

weeks
0
0
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

A HangDala Együtt Éneklös Esték legközelebbi idöpontjai

 • 2018. ….. vasárnap 17:00-20:00

Helyszín: 1085 Budapest Pál utca 2. fszt 2. (kapucsengő Fekete-Kiss)

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail