Fekete-Kiss Sándor énektanár

Új tanfolyam Győrfi Edinával!

Új tanfolyam Győrfi Edinával!

By on máj 15, 2019 in Énektanulás, Hírek | 0 comments

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram
 

Valami soha nem hallott ás látott dologgal állok most elő!… Az áprilisi HangDala Énektanfolyamon megismertem Győrfi Edinát, akivel a tanfolyam után beszélgetve rádöbbentem, hogy itt valaki olyanról van szó, aki nagyon sokat tud, aki jól érzékel (a hatodik, hetedik, és ki tudja hányadik érzékével), nagyon intuitív, elmélyült gyógyító képességekkel rendelkezik, és megérti az emberi élet útvesztőit. És segít kitalálni az embereknek ezekből az útvesztőkből. 

Én magam is megosztottam vele éppen futó személyes problémáimat, és nagyon hamar megtapasztalhattam, hogy milyen jól tud segíteni ezekben! Ez nem volt semmi, tekintve, hogy ilyen jó segítséget ritkán tudtam megtapasztalni. Megértve éreztem magam! Nahát! Ó! Ez szuper!

Az ismerkedő beszélgetésünk során egyszer csak megkérdezte, hogy nem szeretném-e, hogy a HangDala túllépjen azokon a határokon, ahol most működik, nem szeretném-e, ha növekedne azok köre, akik részesülnek a Szabadság Zenetanfolyamából? 

A kérdés meglepetésként ért, és 1-2 másodperces gondolkodás után azonnal azt mondtam, hogy de igen, szeretném, és hogy mire gondol? Mondta, hogy lehetne csinálni közös tanfolyamot, közös rendezvényt… 

Megéreztem benne, hogy komolyan beszél, és azt is megéreztem, hogy ebben az esetben teljesen reális az, hogy ha egy csinálunk valami újat, az jól fog működni. 

Az is mutatta, hogy jól gondoltam ezt, hogy hamarosan azzal állt elő Edina, hogy na, akkor kezdjük el megírni a közös tanfolyamunk szövegét. Összejöttünk (összesen kétszer), és elképesztő gyorsasággal sikerült megírni a szöveget, amit most prezentálunk is Neked:

Lépj ki életed színpadára!

Hangképzés & terápia magas fokon

weeks
0
0
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

Hangold be magad , hogy sikeres lehess életed minden területén!

Asikeredhez, boldogságodhoz, egészségedhez az út a saját hangodon keresztül vezet. A hangod pedig a lelkedből szól. Ha lelked kinyílik, a hangod is kiteljesedik, és életed is virágba borul.

Amikor a “HangDala” (Fekete-Kiss Sándor) és az “Ugorj Az Örömbe” (Győrfi Edina) összefognak, kő kövön nem marad; számíts arra, hogy a hangoddal együtt te is változni fogsz!

Szeretnél bátrabb, és sokkal magabiztosabb lenni? KATTINTS IDE!>>> 

Játssz a Hangoddal és Nyerj!

Játssz a Hangoddal!

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

468 ad