fbpx

Megérkezett a HangDala 3.0

Szerző: | szept 4, 2015 | Hírek | 0 hozzászólás

Itt a HangDala 3.0!

Milyen érdekes, hogy pont 2015. szeptember 1.én lett kész minden! Az oldalak működnek, teljesen új szövegek vannak mindenütt, és a régi HangDala Énektanfolyam is átalakult, szerintem nagyon fog tetszeni Neked az új tanfolyami rendszer. Már csak azért is, mert így minden tanfolyam árban is sokkal elérhetőbb lesz mindenkinek. Akit eddig az ár tartott vissza, mostantól már nem fogja!

A leglényegesebb különbség:

Motantól kétféle HangDala Énektanfolyammal találkozhatsz, van Kezdő és Középhaladó:

Kezdőknek:

HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK!

Egynapos 7 órás, intenzív beavatás a Hangképzés rejtelmeibe, szellemi összefüggéseibe, gyakorlataiba, és a tanfoylam során megszületik a hangod, a saját énekhangod!...

Ez természetesen azoknak szól, akik még nem okleveles HangDalások, de mivel rengeteg új, soha nem hallott információ, módszer kerül bele a tanfolyamba, ezért az Oklevelesek számára is hatalmas nyereséget hozhat, és ők eleve 50% kedvezménnyel vehetnek részt ezen a képzésen, mivel már Oklevelesek.

Középhaladóknak:

Hang-Varázs Középhaladó együtt éneklős Énektanfolyam

Ez már az Okleveles HangDalások tanfolyama! Ha elvégezted a régi HangDalát, vagy az új egy napos Hang-Varázs Kezdő Hangképzés tanfolyamot, akkor Okleveles lettél.

Heti rendszerességgel mélyítheted a hangoddal és a zenével való kapcsolatodat, fejleszted zenei kifejező képességedet, és egyre mélyebben tudod befogadni, élvezni a zene fiatalító, feltöltő, erőt adó hatalmát! A szerdai csoport szeptember 9-én indul a szokott időben, és ha most jelentkezel, akkor szemtelenül olcsón biztosíthatod magad számára egész hónapban a csodás együtt énekléseket!

HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK!

Ez is Okleveles HangDalások együtt éneklős tanfolyama. Csak ez nem heti rendszerességgel van megtartva havonta, hanem ez egy egy napos Műhelytanfolyam 7 órában, ahol rengeteg gyönyörű dalt fogunk megtanulni, és a saját örömünkre előadni, nem beszélve a beéneklésekről, és a fantasztikus hangulatról!

Érdemes akár együtt elvégezni a Kezdő tanfolyammal, ez további kedvezményt biztosít mind az Okleveleseknek, ,mind azoknak, akik most kezdik a HangDala tanfolyamaikat.

·         A Magánének,

·         Online HangDala Videó Tanfolyamok, és a

·         Hangfelvétel

weboldalai is teljesen új szövegeket kaptak, és új megjelenést, ezen kívül a Magánénekben új csomagok is megjelentek, amikkel még olcsóbban lehet akár magánórára is jönni. Érdemes megnézni mindet!

A weboldal FŐOLDALA is megújult, az egyik nagyon hasznos újdonság, hogy a Hangdala összes Énektanulási lehetőségét megnézheted a Főoldalon, sőt a tanfolyami időpontokat is, és a visszaszámláló mutatja, hogy mennyi időd van még a kedvezményes jelentkezésig. Ha számít az, hogy mennyibe kerül a tanfolyam, akkor érdemes figyelni az időket, és ehhez is sok segítségek kapsz a HangDala weboldal Főoldalán.

Mi van még? A Menü rendszer is még áttekinthetőbb lett, mindent hamar megtalálhatsz a weboldalon a Kezdőtől a Középhaladóig, Magánénektől a HangDala Dupla DVD-ig, és persze a többi információs oldalt is könnyű megtalálni.

A lényeg tehát az, hogy minden könnyebben elérhetőbb lett, mind időben, mind árban, bárkinek könnyebb megengedni magának, hogy fejlessze a kreativitását, kibontsa lényének legigazabb Magvát, és megtalálja a benne rejtőző Művészt, Énekest!

Nézegesd, olvasgasd, vedd birtokba az új Hangdalát, a HangDala 3.0-át!

Ehhez kívánok Neked sok sikert, boldogságot, egészséget, és remélem, hogy hamarosan találkozunk!

A Zene legyen Veled! (De most már tényleg - minden akadály elgördült az útból).

Sándor

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This