fbpx

HangDala Kávézó – a hagyomány újraindult

Szerző: | jún 11, 2014 | Hírek | 0 hozzászólás

A májusi Module 3 csoportos Élő Énekhang Tanfolyamok dalaival vittük magunkat módosult tudatállapotba a 2014. június 1-én tartott "HangDala Kávézón". A hangulat remek volt, és az összes dalt végigénekeltük a kétórás szabadtéri HangDala ünnepünkön.

Régi és új HangDalások, és azok ismerősei jöttek a vízivárosi Corvin térre, hogy a dal ünnepét megüljük. Az időjárás is kegyes volt hozzánk. Bár lógott az eső lába, sőt, egy pillanatra úgy nézett ki, hogy az elektromost zongorát be kell menekíteni az induló elő elől, aztán mégsem folytatódott az eső, és így maradhattunk a helyünkön.

A Corvin kávézó nagyon vendégszerető volt, a vendéglátás kiválóra sikeredett. Mindenki nagyon dícsérte a kávé minőségét, és a sütik is fogytak rendesen.

Érdemes figyelni a Tanfolyami időpontok oldalt, vagy a Module 3 keddi csoportjának oldalát, hogy a következő HangDala Kávézó ünnepséget elcsípd. A következőn Téged is látni fogunk!

[ngg_images source="galleries" container_ids="4" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="0" thumbnail_width="240" thumbnail_height="160" thumbnail_crop="1" images_per_page="20" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="1" slideshow_link_text="[Diavetítés indítása]" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"] 

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This