Fekete-Kiss Sándor énektanár

Ének Iskolája 3 felhívás

By on dec 9, 2014 in Hírek | 0 comments

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutube
 
Ének Iskolája 3 felhívás

Ének Iskolája 3 felhívás

Épp most jelentkezett nálam az Ének Iskolája műsor szervezője, hogy 7-17 éves korig jelentkezőket várnak a januári válogatóra.

Itt a levél, amit ebben az ügyben kaptam:

“Tisztelt Fekete-Kiss Sándor!

A TV2-n hamarosan indul Az ének iskolája 3. évfolyama, ezért írunk Önnek!

Amennyiben látta az első és második évfolyam adásait, úgy tudja, hogy a TV2 tehetséggondozó műsora 2013-ban és 2014-ben már bizonyította, hogy lehet szórakoztató módon is tanulni, és persze tanítani. Az általános iskolás gyerekek legendás előadókkal és dalokkal ismerkedhettek meg a könnyűzene és a népdalok világából. Olyan ismert és elismert tanárok foglalkoztak velük hétről-hétre, mint Szulák Andrea, Szandi, Hajós András és Király Viktor. Emellett folyamatos zenei korrepetálást is kaptak profi énektanároktól.

A 16 fős osztály hétről-hétre közönség és kamerák előtt, élő zenekari kísérettel mutathatta meg, mit tanult. Az ének- és színpadtechnikai fejlődésük pedig ámulatba ejtette nem csak a tanáraikat és osztályfőnöküket, de azt a 15 fős tantestületet is, akik között énekesek, zenészek, dalszerzők és producerek foglaltak helyet.

Az ének iskolája nem egy tehetségkutató, hanem egy tehetséggondozó műsor. Itt nincs kiesés, nincs elutasítás, nincs durva kritika. Itt a gyerekek csak pozitív megerősítéseket kapnak. Az öröm felemelő pillanatait élik meg, egy különleges osztályban, amely a tíz adás alatt végig együtt marad.

A diákok nem csak életre szóló élményekkel zárják a tanévet, de olyan zenei tudásra is szert tesznek, amely a jövőjükre is hatással lehet. Az első és második évfolyam nyertesei pl. a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Gyakorlóiskolájának jazz tanszakára járnak.

Az ének iskolája újra kinyitja kapuit! Ezúttal nem csak általános iskolás, hanem picit nagyobb gyerekek jelentkezését is várjuk! A 3. évfolyamba keresünk olyan 7 és 17 év közötti (1999.01.01. és 2007.12.31. között született), tehetséges, szép hangú diákokat, akiket Ön ajánlana.

További információkkal szívesen állunk rendelkezésre telefonon és e-mailen keresztül!”

Ha jelentkeznél, vagy van a családban, ismeretségi körben tehetséges énekes, jelentkezz nálam a Magánének, vagy a Kapcsolat oldalon! Köszönöm! Sok sikert!

Sándor

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

468 ad