Fekete-Kiss Sándor énektanár

HangDala Vacsorakoncert 2018 május 6.

HangDala Vacsorakoncert 2018 május 6.

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutube

Mit szólnál egy immár hagyománnyá vált különleges zenei és gasztronómiai programhoz, amiben a zene, a szenvedélyes, szép ének, a finom ételek, italok, és az elegáns, hercegi környezet főszerepet kapnak? Egy igazi közösségi, családi, baráti, eseményhez, ahol nagyon jól érezheted magad, ami tele van vidámsággal, kedvességgel, dallal, humorral, és ahol rengeteg jó érzéssel és élménnyel töltődhetsz fel?

A HangDala Vacsorakoncet 2018 május 6-án, vasárnap 17-20 órakor ilyen esemény lesz!

weeks
0
0
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

Jelentkezési határidő

2008-2011-ig minden évben tartottunk Vacsorakoncertet, majd ezt a hagyományt újra felelevenítettük 2016-ban (március 6) és 2017-ben is (február 26), és ezek a művészeti estek egyre sikeresebbnek bizonyultak! A korábbi Vacsorakoncerteken 80-an vettek részt, de a 2016. március 6-i vacsorakoncerten már 90-en vetek részt, a 2017-esen pedig 100-an voltunk!

Szeretnéd tudni, milyen volt a Vacsorakoncert? A HangDala Youtube lejátszási listáján a teljes 2017-es Vacsorakoncertnek a tanúja lehetsz! 

Az oldal alján pedig megnézheted a korábbi Vacsorakoncertek egy pár vidám pillanatát fotókon.

A 2018. május 6-i Vacsorakoncert helyszíne újra csak a Benczur Ház díszterme lesz (1068 Budapest, Benczur utca 27.), ami egy lélegzetelállító esztétikájú hely (galéria megtekintése)! Ezen a helyen vacsorázni, koncertet hallgatni, énekelni igazán felejthetetlen élményt ad. 

Egy ilyen felejthetetlen eseményre hívlak most meg résztvevőként, vagy közönségként, illetve mindkettőként. A Vacsorakoncertre bárki jöhet, nem kell, hogy HangDalás legyél, és bárkit hozhatsz magaddal, hogy együtt élvezzük ezt a szép estét! 

 

Mi lesz a Vacsorakoncerten?

 

 • A HangDala énekeseinek lenyűgöző növendékkoncertje (lehet drukkolni nekik)
 • Finom ételek és italok, 3 féle menüből választhatsz magadnak, és családtagjaidnak, barátaidnak (vegetáriánus menü is van)
 • Mindez gyönyörű szép, főúri helyszínen (lélekemelő és elegáns)
 • Közös együtt éneklés zongorakísérettel ismert és kedvelt dalokból (HangDala módszerrel nincs mit izgulnod, menni fog, mégpedig jól! Kottákat hozok, és a zongorakíséretet én állom 🙂 )
 • Meglepetés programok
 • És a világ legjobb társaságában leszel, mert aki a zenét szereti, az csak jó fej lehet!
 • Felejthetetlen és kihagyhatatlan élmény! Ezt sok év tapasztalata alapján írom le.

Részvételi díj

Részvételi díj vacsorával, koncerttel együtt: 5000 Ft/fő. Ebből 3800 Ft a vacsora (helyben fizetendő, készpénzt hozzál magaddal) és 1200 Ft a részvételi díj (a terembérletet előre kell fizetnem). A jelentkezés után a weboldal küld egy válasz emailt, amiben a szükséges részletek benne lesznek. 

Gyermekkedvezménnyel 12 éves korig 3600 Ft/gyermek. Ebből 2700 a vacsora (helyben fizetendő) és 900 Ft a részvételi díj. A jelentkezési lap Megjegyzés rovatában jelezd, ha gyermek is jön Veled! 

A választható menük (speciális kívánságokat a “Megjegyzés rovatba kérjük leírni):

 

 • A menü 
  Tárkonyos jérceragu leves (Gluténmentes)
  Lecsós csirkemájjal töltött csirkemell bacon köntösben , selymes paprikás mártással, burgonya-krokett körettel (Kívánságra a mártás Gluténmentes és Laktózmentes is lehet, a Krokett helyett lehet kérni párolt rizs köretet, mindezt kérjük a “Megjegyzésben” leírni)
  Házi almás pite /  Pavlova (tradicionális orosz desszert GM LM)
 • B menü 
  Alföldi gulyásleves (Glutén és Laktózmentes)
  A’la Benczúr csirkecsíkok (kolbászos, szalonnás, paprikás paradicsomos, gombás ragu), párolt rizs körettel (Glutén és Laktózmentes)

  Házi almás pite /  Pavlova (tradicionális orosz desszert GM LM)
 • C menü (vegetáriánus) 
  Fokhagymakrém leves sajtos pirítóssal
  Roston sült cukkini hajók, francia lecsóval töltve, füstölt sajt forgácsokkal (Gluténmentes, kívánságra a füstölt sajt forgácsok nélkül lesz tálalva, hogy Laktózmentes legyen)
  Házi almás pite /  Pavlova (tradicionális orosz desszert GM LM)

Jelentkezés határideje

2018. április 20. Hétfő.

weeks
0
0
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

Visszamondás határideje

2018. május 3. csütörtök. A lemondási határidő lejárta után a megrendelt vacsorát mindenképpen ki kell fizetni, különben nekem kell zsebből kipótolnom! 

Az étterem itallapjáról lehet finom borokat, söröket, üdítő italokat, forró italokat, pálinkákat választani. A 3 menü tartalmaz ásványvizet, a többi italt a vacsora végén lehet rendezni a felszolgálókkal.

Vacsorakoncert 2018. május 6. vasárnap 17-20

Május első vasárnapján együtt eszünk, iszunk, éneklünk, mulatunk! Az alábbi jelentkezési lapon megrendelheted a kiválasztott menüket.

Ha gyermek is jön Veled, kérlek, jelezd a Megjegyzés rovatban, hogy melyik menü lesz a gyermeké! Köszönjük!

.

A vacsorakoncert megtelt! A jelentkezés lezárult. Köszönjük a nagy érdeklődést! Találkozunk a Vacsorakoncerten! Kérdéseket, kéréseket E-mailben tudjuk továbbra is intézni. 

A Zene legyen Veled!

 
.

 

Korábbi Vacsorakoncertek pillanatai

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail