Fekete-Kiss Sándor énektanár

HangDala Vacsorakoncert 2017 február 26.

HangDala Vacsorakoncert 2017 február 26.

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutube

Mit szólnál egy különleges zenei és gasztronómiai programhoz, amiben a zene, az ének és a finom ételek, italok főszerepet kapnak? Egy igazi közösségi, családi, baráti, eseményhez, ahol jól érezheted magad, ami tele van vidámsággal, kedvességgel, dallal, ahol rengeteg jó érzéssel és élménnyel töltődhetsz fel?

A HangDala Vacsorakoncet 2017 február 26-án, vasárnap 17-22 órakor ilyen esemény lesz! 2008-2011-ig minden évben tartottunk Vacsorakoncertet, és ezek a művészeti estek nagyon sikeresnek bizonyultak! 80-an is részt vettek rajta! A 2016. március 6-i vacsorakoncerten 90-en vetek részt!

Az oldal alján megnézheted a 2011-es Vacsorakoncert egy pár vidám pillanatát. A 2017-es márciusi Vacsorakoncert helyszíne a Benczur Ház díszterme lesz (1068 Budapest, Benczur utca 27.), ami egy lélegzetelállító esztétikájú hely (galéria megtekintése)!

Erre a vacsorakoncertre hívlak most meg résztvevőként, vagy közönségként, de leginkább mindkettőként. A Vacsorakoncertre bárki jöhet, nem kell, hogy HangDalás legyél, és bárkit hozhatsz magaddal, hogy együtt élvezzük ezt a szép estét!

Mi lesz a Vacsorakoncerten?

 • Finom ételek és italok, 3 féle menüből választhatsz magadnak, és családtagjaidnak, barátaidnak (vegetáriánus menü is van)
 • A HangDala énekeseinek növendékkoncertje (lehet drukkolni nekik)
 • Közös együtt éneklés zongorakísérettel ismert és kedvelt dalokból (HangDala módszerrel nincs mit izgulnod, menni fog, mégpedig jól! Kottákat hozok, és a zongorakíséretet én állom 🙂 )
 • Meglepetés programok
 • Mindez gyönyörűszép helyszínen (lélekemelő és elegáns)
 • És a világ legjobb társaságában, mert aki a zenét szereti, az jó fej

A választható menük:

 • A menü – 4500 Ft
  Forró húsgombóc leves szalmazöldségekkel
  Aszalt gyümölcsökkel töltött csirkemell, baconbe göngyölve rizi-bizivel
  Répatorta mascarpone-s citromhabbal
 • B menü – 4500 Ft
  Forró húsgombóc leves szalmazöldségekkel
  Cordon csirke, steak burgonyával
  Répatorta mascarpone-s citromhabbal
 • C menü (vegetáriánus) – 4500 Ft
  Brokkoli krém leves
  Rántott camembert sajt rizi-bizivel áfonya lekvárral
  Répatorta mascarpone-s citromhabbal

Kedvezmények:

 • 12 éves korig 30% kedvezmény.

Kérjük ezt jelezni a “megjegyzés” rovatban, együtt azzal, hogy melyik menü lesz a gyermeké! Köszönjük!

Jelentkezés határideje

2017. február 20. Vasárnap.

Visszamondás határideje

2016. február 21. hétfő. A határidő lejárta után a megrendelt vacsorát mindenképpen ki kell fizetni, különben nekem kell zsebből kipótolnom! 

Az étterem itallapjáról lehet finom borokat, söröket, üdítő italokat, forró italokat, pálinkákat választani. A 3 menü tartalmaz ásványvizet, a többi italt a vacsora végén lehet rendezni a felszolgálókkal.

Február utolsó vasárnapján együtt eszünk, iszunk, éneklünk, mulatunk! Az alábbi jelentkezési lapon megrendelheted a kiválasztott menüket:

.
.

 

A 2011-es Vacsorakoncert pillanatai

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail