HangDala Magánének

Szerző: | aug 28, 2015

Egyéni figyelemre van szükséged az énektanulásban?

Taxi énekel a magánórán
Taxi énekel a magánórán

A Hang-Varázs kezdő és haladó csoportos tanfolyamain a közösség felhajtó és védelmező erejét élvezheted énektanulásodban. Sokan vannak azonban, akiknek ilyen, vagy olyan okból egyéni figyelemre van szükségük az énektanulásban. Nekik szólnak a HangDala magánórái.

 • Kikapcsolódásra, terápiás éneklésre, feltöltődésre vágysz?

Sokan pont ezért jönnek a magánénekórákra, és az Ének Stúdióba, és egy hétre feltöltődnek energiával, örömmel, szépséggel, mert kevés olyan fiatalító, egészségnövelő és boldogító dolog van a világon, mint az éneklés, különösen, ha lendületes, felszabadító módon adjuk elő a számokat. És erről én mindenképpen gondoskodok.

 • Olyan hangképzési akadállyal küzdesz, ami szükségessé teszi az egyéni figyelmet?

A magánórákon csak Rád figyelek, így meg tudjuk találni a legravaszabb, legrejtettebb hangképzési hibákat is, és a HangDala módszer segítségével meg is szüntetjük őket.

 • Szereplésre, felvételire, szakmai válogatásra készülsz?
 • Profiként speciális problémákat, hangképzési akadályokat szeretnél megszüntetni? Bizonyos hangoktól, részektől tartasz, és szeretnél ezekben is magabiztosan állni a színpadra?

A magánórákon, illetve az Ének Stúdióban megszüntetheted egyéni hangképzési akadályaidat, megerősítheted önbizalmadat, rátalálhatsz a belső intuíciód forrására, és ezáltal ellazultan, felszabadultan tudsz énekelni, tele lélekkel, kifejezéssel, spontaneitással.

Fekete-Kiss Sandor Enekmester
Fekete-Kiss Sandor Enekmester
 • Zeneszerzőként be tudlak avatni a zene, a dal mélyebb titkaiba (Zeneakadémia, zeneszerzés diploma).
 • Zongorakísérőként tudok segíteni a dalok betanulásában, előadásában (korrepetitorként tevékenykedtem az Operában, Stuttgartban a Staatstheaterben, Színművészetin, GNM-ben, Shakespeareben, koncerteken, haknikon…).
 • Hangképző tanárként, a HangDala módszer feltalálójaként rád hangolódva megtalálom Veled együtt blokkjaidat, akadályaidat, fakadjanak azok a helytelen légzésből, a belső nyitás hiányából, vagy más testi-lelki problémából. Ezeket a blokkokat fel is oldjuk úgy, hogy vissza se térnek többé (a HangDalában 12 év alatt több, mint ezer ember tanult meg énekelni nagy sikerrel, és vált a zene a mindennapjai részévé).
Gaby
Gaby
 • Képzeld el, milyen jó az, amikor például már nem gondolsz szorongva egy közelgő fellépésre.
 • Amikor a zenélés nem egy láthatatlan ítélőszék előtti vizsga lesz, hanem öröm, kreativitás, boldogság, jelenlét! A növendékeim önbizalma ugrásszerűen megnő!
 • Képzeld el az életedet úgy, hogy megbarátkozol a hangoddal és bármikor örömmel, elfogulatlanul, szégyen nélkül tudod használni.
 • Képzeld el, hogy újra meg újra feltöltöd magad magasabb energiákkal, nyugalommal, boldogságérzettel. Mert az éneklés igazi megélése pont ezt hozza az életedbe.
 • Vagy képzeld el, milyen lesz, amikor egyre nagyobb repertoár lesz a HangDala mappádban, és azokat mind el tudod énekelni, zengőn, szépen, jól!
 • Vagy az milyen jó lesz, amikor a kész dalokat egymás után felvesszük a stúdiómban, és egy egész DEMO gyűjteménnyel fogsz rendelkezni!

A magánórák menete

Tanárki Eszter
Tanárki Eszter

Hogy történik mindez az órákon? A HangDala magánénekórák hivatalosan 50 percesek, de a megbeszéléssel és mindennel együtt természetesen 60 percesek.

Általában heti egy órát szoktak a legtöbben igénybe venni, néhányan kicsit ritkábban tudnak csak járni, mások heti többször is jönnek.

A magánóra beéneklő gyakorlatokkal kezdődik, aminek a célja nem csak a bemelegítés, hanem a hangunk megépítése, beindítása, a megtanult mozdulatok elmélyítése. Tapasztalni fogod, hogy az ismétlések által minden magánórán egyre könnyebben, egyre szebben fognak menni.

Utána az általad választott dalt fogjuk együtt gyakorolni, legyen szó felkészülésről, vagy csak egyszerűen zenetanulásról. Figyelem, illetve figyeljük a muzsikálás folyamatát, és ahol kell, ott korrigálunk. Ami jó, azt is észrevesszük, nyugtázzuk. Sokan esnek abba a hibába, hogy csak arra koncentrálnak, mi nem sikerül, de a figyelem törvénye miatt ez még több hibát eredményez, mert amire erősen koncentrálunk, abból rendszerint még többet kapunk.

Ezért mindig gondosan megkeressük, hogy mire koncentráljunk egy-egy dal éneklése során. Arra, hogy gyönyörű legyen, kifejező, igaz, vagy inkább a hibák rémisztő lehetőségére? Amire koncentrálunk, abból fogunk egyre többet kapni. A korrekció is így történik: mit szeretnénk a dallal? Azt kaptuk? Ha nem, mit szeretnénk inkább elmondani énekünkkel?

Lehet, hogy egyik másik dalból kedvünk lesz stúdiófelvételt csinálni. És persze megbeszéljük a terveket, közelgő fellépéseket is, mindig, amire szükség van.

Amióta elkezdtem a Sándorhoz járni – most tartok a 4. alkalomnál – olyan hangokat hallok, amiket eddig még soha.
A szeretett musicalek betétdalait el tudom énekelni, ki tudom énekelni és csodálatos pillanatként élem meg az összes tisztára sikerült magas hangot, érzem, hogy egyre könnyebben megy és nem erőlködnek a hangszálaim.
Ha ilyen csodák jönnek ki a torkomból, akkor érdemes élni, ez mindig velem marad, ajándék. Különlegesnek érzem magam.
… egy tanítvány (kérésre incognitóban)…


Egész gyermekkoromat végigkísérte anyám intelme, hogy ne énekeljek, mert hamis hangom van. Ezen a negatív programon az sem tudott sokat javítani, hogy általános iskolában éveken keresztül énekkari tag voltam, rendszeresen szerepeltem. Sokszor ott is inkább csak tátogtam. Aztán a Hangdalának köszönhetően mindez a múlté lett. A magányos, autóban éneklés mellett már merek mások előtt is énekelni. Super! Köszönet!


Itt 3 óra alatt többet tanultam, mint előtte másfél év alatt. Gaby


Az okok, amiért mi szívesen jövünk énekelni az a zene szeretete és mindaz, amit ezek az órák adnak nekünk. Jókedv, nyugalom, élvezet és egy jó érzés, hogy van egy kedves ember, aki foglalkozik velünk és hangunkkal. Most már szeretünk énekelni!
Sipos Orsolya, Kovács Anita


2006. 04. 29. Kedves Sándor, mióta ide járok hozzád énekelni, azóta az éneklés olyan fontos, mint mondjuk a levegő! Szóval ez király, tök sok élményt meg mindent kaptam… éljen! : ) Taxi


Hogyan kezdheted el a HangDala magánórákat?

Tátrai Ági énekel
Énekelj könnyedén, Szabadon!

1-es módszer: Jelentkezz nálam egy próba órára!

2.es módszer: A HangDala Kezdő És Gyakorló Énektanfolyamon 

megismerkedsz a HangDala hangképzési elméletével, és az énekgyakorlataival. Ez elengedhetetlen, még profi növendékek esetében is, mivel egészen biztos, hogy rengeteg olyan dolgot fogsz hallani, megtanulni, amit sehol máshol senki nem mondott el Neked.

A HangDala módszere a természeti és szellemi törvények alapjain nyugszik, vagyis kapcsolódik az egyetemeshez. Egyszerre gyakorlatias, érthető, logikus és ugyanakkor spirituális gyökerű.

A másik lényege, hogy a mai oktatás túlnyomóan bal agyféltekés megközelítése helyett egyensúlyt teremt a jobb agyfélteke (intuíció, kreativitás, tapasztalás, érzés, áramlás, teremtés) és a bal agyfélteke (logika, lineáris gondolkodás, elvont fogalmak) működése között, ami által a teljességünkhöz közelebb jutunk.

A Kezdő és Gyakorló képzésen egy teljesen új gondokozásmódot sajátítasz el, ezért kihagyhatatlan.

HangDala Énektanfolyam Jelentkezés

A Kezdő és Gyakorló képzésen egy teljesen új gondokozásmódot sajátítasz el, ezért kihagyhatatlan.

Miután a szükséges és elhagyhatatlan elméleti és gyakorlati képzés megtörtént, indulnak el a rendszeres magánórák.

Hang-Varázs Kezdő Hangképzés tanfolyamon

Hogyan jelentkezhetsz próbaórára?

Orosz Kamilla Twitst Olivér

A jelentkezéshez töltsd ki a jelentkezési lapot az oldal alján, válaszd ki a Neked megfelelő megoldást, hogy felvehessük a kapcsolatot, és megbeszélhessük az időpontokat, megbeszéljük terveidet.

Álljon itt egy pár hangfelvétel magánnövendékeimtől!

Akármi is a célod a magánórákkal, vagy az Ének Stúdióval, el fogod érni. Mindegy, hogy profi vagy, aki még jobbá akar válni, vagy célod, hogy énekessé válj, vagy még teljesen képzetlen vagy ezen a téren:
Rengetegen járnak ezekre a foglalkozásokra, hogy még sohasem tanultak zenét, éneklést, de szeretnének elmerülni az éneklés világában, szeretnék, ha a Zene életük részévé válna, és képesek lennének gyönyörködtetően énekelni. A határ mindenképpen a csillagos ég!

Ha ez a vágy bármikor megfogalmazódott benned, ez azt jelenti, hogy ez mindig is lelked része volt. Mivel nincs akadálya, hogy ezt megvalósítsd, – nem számít az életkorod, a foglalkozásod, az előképzettséged – ezért nincs okod rá, hogy megfosszad magad Önmagad teljességétől, megvalósításától. Ezzel nem csak magaddal teszel jót, hanem egész környezeteddel, mivel egy boldogabb, szabadabb emberként szétsugárzod mindenkire boldogságodat,amitől mindenki boldogabb, szabadabb lesz.

Szeretettel várlak a magánórákon, vagy az Ének Stúdióban! Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, kapcsolatba lépünk telefonon, és megbeszéljük a részleteket, mi a célod, mit szeretnél elérni, és ha bármi kérdés felmerül benned, azt is megvizsgáljuk. 

Transzformáció a hangodon keresztül jelentkezés jelentkezés

Jelentkezésedhez töltsd ki az alábbi lapot! A weblap egy válaszlevelet küld Neked a szükséges tudnivalókkal!
Ha valami miatt nem kapnád meg a visszaigazoló és tájékoztató levelet, azonnal jelezd nekem a Kapcsolat oldalon!

A megrendelőlap kitöltése és beküldése után minden fizetési információt megkapsz (átutalás, bankkártyás fizetés, személyes befizetés, stb.)

Adatvédelmi GDPR Hozzájárulásod: Hozzájárulok, hogy a HangDala felvegye velem a kapcsolatot a megadott adataid alapján, kizárólag a tanfolyam szervezése céljából. Ami elvárható: A megadott adatokat bármikor bemutatjuk kívánságodra. Ha töröltetni szeretnéd magad, vedd fel velünk a kapcsolatot E-mailben, vagy a Kapcsolat oldalon. Tiszteletben tartjuk megadott személyes adataidat, és kizárólag arra célra használjuk, amire Te megadtad. Ld. a weboldal Jogi nyilatkozatait! A feliratkozási űrlap elküldésével elfogadod a fentieket! A Zene legyen Veled!

* Kötelező mező

0
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Share This