HangDala Magánének

Szerző: | aug 28, 2015 | 1 hozzászólás

Online HangDala Klub nyitási akció bónusszal!

50% 2021 május 31-ig!

❤️🐬🎹🐬❤️

Figyelem! A HangDala Magánének Konzultáció (Próbaalkalom) az akció idejéig 20000 Ft INGYENES! Várlak szeretettel!

Nézz körül a HangDala Boltban!

Transzformáció a Hangodon Keresztül

Sokak számára az énekoktatás egyet jelent a magánórákkal. A HangDalában sokféle csoportos, élő és online módon lehet nagyon eredményesen énekelni tanulni, de vannak, akik számára a Magánének a kívánatos tanulási forma.

A Magánének órákon intenzíven csak veled foglalkozom, és személyre szabott énekórákat kapsz. A módszerek, a problémamegoldási módjaink személyesen neked szólnak, a te problémáidra adnak választ. A Magánének órák teljesen testreszabott módon működnek!

Ebben nagy segítséget ad a ráhangolási képesség, amivel szinte hajszálpontosan megérezhető, hogy mire van szükséged. A kommunikáció is nagyon intenzív és érzékeny.

Az óráinkat a személyes figyelem magas foka jellemzi. A tanítási módszereimből teljes mértékben hiányzik a leértékelés, a korholás, dorgálás, szidalmak. A megoldást mindig a még pontosabb megközelítések, a pozitív fejleményben való bizalom és hit adja, és az, hogy sohasem adjuk fel, sohasem veszítjük el a türelmünket! Ha valami nem megy, újra és újra megpróbáljuk, addig, amíg nem sikerül. És akkor az egy igazi áttörés lesz!

Ilyen körülmények között rendkívül gyorsan lehet haladni, fejlődni, a szokásos haladási sebesség többszörösével! A HangDala Magánének óráin nem pazaroljuk az időt, hanem nagyon intenzíven kihasználjuk.

Fontos: ZOOM-on is adok Online Magánórákat!
Jelentkezz, megoldjuk!

Kedves Sándor!

Szerettem volna megköszönni ezt a közös programot, szeánszot, vagy nem is tudom, hogyan nevezzem, hiszen több volt ez egy sima énektanfolyamnál.

Azért választottam ezt a hőlégballonos dizájnt, mert a közös munkánk során végül is csak sikerült nem csak kiszabadítani, de fel is emelni a hangomat – és az önbizalmamat is! Nélküled ez sosem sikerült volna, úgy hogy nagyon köszönöm!

Huber-Nagy Aina

Amióta elkezdtem a Sándorhoz járni – most tartok a 4. alkalomnál – olyan hangokat hallok, amiket eddig még soha.

A szeretett musicalek betétdalait el tudom énekelni, ki tudom énekelni és csodálatos pillanatként élem meg az összes tisztára sikerült magas hangot, érzem, hogy egyre könnyebben megy és nem erőlködnek a hangszálaim.

Ha ilyen csodák jönnek ki a torkomból, akkor érdemes élni, ez mindig velem marad, ajándék. Különlegesnek érzem magam.

...egy tanítvány (kérésre incognitóban)...

A dalválasztás teljesen személyre szabott, a legtöbb esetben Te vagy az, aki a dalokat kiválasztod. Ha azok megfelelnek a fejlődési szintednek, akkor teljes mértékben támogatom a választásodat, ha esetleg nem, akkor a megfelelő irányba terellek, de mindig közös akarattal haladunk előre, soha semmi nem lesz rád kényszerítve, az nem a HangDala lenne, ha ilyesmi történne.

A Magánének órák nem egyenként, hanem folyamatként vannak elképzelve. Általában egy-egy folyamat 12 alkalmas. Ha egy ilyen ciklus lemegy, megnézzük, hogy elértük-e a ciklus elején megálmodott VÍZIÓINKAT, és aztán egy új ciklust kezdhetünk. Az ilyen 12 alkalmas ciklusban az a jó, hogy távlatba helyezi az óráinkat, mindig valahonnét valahova tartunk.

Az önbizalom az életem minden területére kihat. Jobb légzéstechnikával hatékonyabban futok. A dalok felépítésénél is használt “erőt tartalékolunk a csúcspontra” a hétköznapokban is alkalmazható hogy ne merítsük ki magunkat már a hét elején. Miután megtapasztaltam a hangom által az áramlás élményt, más tevékenységem közben is el tudom érni ezt az állapotot.

Rengeteg dicséretet kaptam az ismerősöktől, hogy sugárzik rólam a boldogság, és hogy megszépültem.

Rinyu Nóri

A folyamat előtt egy Próba Konzultáción veszünk részt, ami kb 1,5 óráig tart, és közös zenei munkát, illetve megbeszélést is tartalmaz. Ha mindketten úgy látjuk, hogy nagyon szeretnénk egy 12 alkalmas ciklust végigélni, akkor megálmodjuk a víziónkat (amit el fogunk érni), ebben közösen megegyezünk, megállapítjuk a pontos részleteket (hány alkalom legyen, hány perces foglalkozásokkal), és amikor minden világos, akkor megbeszéljük az anyagi részét is a közös munkánknak.

A próba alkalom, megelőző konzultáció díja 15000 Ft, amit aztán beleszámítunk a teljes Transzformációs Folyamat teljes díjába (akkor tulajdonképpen a konzultáció ingyenesnek tekinthető); de ha a próba alkalom végén nem is látjuk úgy, hogy most folytatni fogjuk, akkor is egy többlet tudással, és egy nagyon jó Magánóra élménnyel gazdagodva távozol a konzultációnkról. Később nagyon valószínű, hogy visszatérsz erre a lehetőségre, és akkor nyélbeütjük a Te Magánének ciklusodat is, ami úgy nevezünk, hogy:

TRANSZFORMÁCIÓ A HANGODON KERESZTÜL.

Egy ilyen nagyívű folyamat ugyanis mélyreható transzformációt okoz minden szinten, testileg, lelkileg, művészileg, kommunikációban és az élet, illetve önmagunk megértésében egyaránt.Ha ez az, amire pont szükséged van, jelentkezz ezen a lapon!

HangDala Magánének

A HangDala Magánének foglalkozásain gondoskodunk arról, hogy megnyíljon a lelked, a hangod, a tudatod, és az éneklésedben, előadói képességekben egy új szintre emelkedj. A Magánének órákon csodák történnek rendszeresen, a Prémium Magánének programodon – Transzformáció a Hangodon Keresztül – pedig együtt garantáljuk, hogy az álmaid megvalósuljanak. Bármelyik programot választod is, a jelentkezési lap kitöltésével megindulsz azon az úton, ami az énekhangod és a lényed kiteljesedéséhez vezet. A határ a csillagos ég!

(2 vásárlói értékelés)
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

10.000Ft30.000Ft

Jelentkezés Próbaalkalomra

15 + 9 =

2 reviews for HangDala Magánének

  1. Edit

    Igazi belső utazás volt az énektanfolyam. Óráról órára alakult a hangom és vele együtt én is. Fantasztikus volt megtapasztalni régen szunnyadó energiáim felszabadulását, amiben nagy segítségemre volt Sándor lelkes, biztató vezetése.

  2. Fekete-Kiss Sándor

    Várom hozzászólásaidat, értékeléseidet, élménybeszámolóidat! A zene legyen Veled!

Szólj hozzá!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!