HangDala Kezdő – több, mint énektanfolyam

Szerző: | febr 21, 2022 | 6 hozzászólás

Beavassalak a gyógyító éneklés titkaiba - kevesebb, mint egy nap alatt? 

 

HangDala Kezdő (Beavató) Énektanfolyam következő időpontja:

2022. június 11. szombat 10:00-17:00

 • 10:00 Megnyitás, bemutatkozás, alapelvek, bátorság merítés
 • 11:00 Eméleti és gyakorlati alapok
 • 13:00 Ebédszünet
 • 14:00 Beéneklő gyakorlatok elsajátítása
 • 15:00 Az új tudás alkalmazása közös énekléssel
 • 16:30 Zárókör, fennmaradt kérdések megbeszélése, Élménybeszámolók, Oklevelek kiosztása

Helyszín: 1085 Budapest Pál utca 2. fszt. 2. 🏡

Részvételi díj: 11900 Ft
Okleveles HangDalásoknak: 9900 Ft
HangDala Énekkalandokkal együtt megrendelve 19900 Ft (23800 )

 

A következő HangDala Kezdőig:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az emberi lélekre óriási nyomásként nehezednek a mindennapi élet gondjai. Az élet tele van stresszel, feszültséggel, és csak annak van esélye testileg, lelkileg egészségesnek maradnia, aki képes arra, hogy ezeket a fenyegetéseket meghaladja, és napi szinten megtalálja magában a boldogság és a lelki béke forrását.

Ehhez szükség van eszközökre, biztosan működő módszerekre.

Akinek vannak ilyen fegyverei a keze ügyében, az biztos lélekkel néz szembe bármilyen kihívással, mert minden helyzetben képes megtalálni belső nyugalmát, középpontját. Ha belül felfénylik benned a kreativitás, az alkotás gyermeki öröme, az körülötted is kigyújtja a szeretet fényét, ami másokat is átmelegít.

Vigyázat, ez a láng ragályos, és terjed, mint a tűz!

Legyen is úgy!

De mit kell ehhez tenned?

Sokféle eszköz van, amivel ezt elérheted, de az egyik legbiztosabb és legmélyebb hatású módszer az éneklés. Az ének egyszerre játék, varázslat, gyógyítás és gyógyulás, megvigasztal és megvidámít, és egy új világot teremt, ami sokkal jobb és szebb, mint az eddigi világok.

Vajon ez a gyógyító, felemelő éneklés megtanulható? Akkor is Tied lehet, ha se hangod, se hallásod, se zenei képzettséged? Ha túl fiatal, vagy túl idős vagy ahhoz, hogy ezzel foglalkozz?

Nos, a HangDala módszerével már 18 éve több ezren nyertek beavatást a gyógyító éneklés titkaiba, mégpedig sikerrel!

Akkor is magasabb szintre lépsz, ha profiként veszel részt ezen a tanfolyamon, de abszolút kezdőként is teljes jogú résztvevő leszel, és az eredmény nem mard el: a nap végére minden esetben a gyógyító éneklés beavatottja leszel!

Miért van ez így? Mi a titka a HangDalának?

A HangDala két napján rengeteg új impulzus és felismerés ért. A társaság segítségével kinyíltam, képes voltam hallatni a hangom, nagyobb önbizalommal, sokkal bátrabban távozom. Elhiszem, hogy tudok énekelni, gyakrabban meg is teszem ezután. Biztos, hogy nem utoljára jártam itt. Köszönöm, hogy biztattál és kinyitottál, Sándor!
Csuvarszky Éva Krisztina

2019. 08. 25.

A két napos tanfolyam alatt egy olyan lelassult állapotot sikerült elérnem, amit sajnos a hétköznapokban lehetetlen! 

Keresem, kutatom a hasonló érzést, élményt, az már csak hab a tortán, hogy olyan hangokat véltem felfedezni, amit nem is tudtam elképzelni, hogy képes vagyok megvillantani.

Egy óriási élmény volt,amit szeretnék újra meg újra átélni, megtanulni és rutinná tenni, nem csak a saját, hanem a gyerekeim életébe is becsempészni. 

Hálás köszönetem, Sándor!

Mihály Ildikó

2016. 01. 24.

Fekete-Kiss Sándor
Zeneszerző, zongoraművész
A HangDala Énekmestere

A HangDala jobb agyféltekés módszerei megtanítanak arra, hogy hogyan kapcsolódj vissza a természetbe a testeden, mozgásaidon, hangodon, lélegzeteden keresztül. Megtanulod az energia természetből fakadó ösztönös áramoltatását, ami gyönyörű hangot eredményez,és megindítja a gyógyulás folyamatait testben, lélekben egyaránt.

Az érzések felszabadult megélése és kifejezése felszabadítja benned az elfojtott energiákat, minden mozgásba lendül, és ez az, ami az átalakulást okozza mind benned, mind körülötted! Felszabadul az elméd, felszabadulnak az érzéseid, a mozgásaid, a lélegzeted, a hangod, az éneked, felszabadul a lelked, és így végül - veled együtt - felszabadul az egész világ!

A "HangDala Kezdő" ezért Beavatás:

Utána más emberként mész haza, mint ahogy jöttél. A Transzformációdban egy teljesen új szintre lépsz!

Erre az átalakulásra hívlak a HangDala Kezdőben!

Az egynapos tanfolyam elvégzésével Okleveles HangDalássá válsz, aki ezek után részt vehetsz az Oklevelesekek szóló együtt éneklésekben.

Ha pedig úgy tartja kedved, Magánének órákon is folytathatod a gyógyító éneklésben való elmerülésedet, és a művészi éneklésben való kiteljesedésedet.

Gyerekkorom óta szeretek énekelni. Zenei általános iskolába jártam, ahol tagja voltam az énekkarnak, és hangszeren játszani is egészen a gimnázium végéig tanultam. Ahogy a főiskolára kerültem, ez az egész megszűnt, mert más dolgok kezdtek érdekelni. Csak néhány évvel ezelőtt kezdtem újra arra vágyni, hogy kapcsolatba kerüljek a zenével, hogy énekelhessek.

Ekkor sodorta az utamba a “véletlen” Fekete-Kiss Sándort, aki zongoraművész, ének-és zenetanár. Egy tanfolyamon voltunk mindketten résztvevők. Amikor a szünetben beszélgetni kezdtünk, kiderült, épp azon morfondírozik, hogy éneklő csoportokat indítson olyanoknak, akik sohasem tanultak énekelni, de vágynak rá, és tennék mindezt pusztán a saját örömükre. A morfondírozásból akcióterv lett, és egy hónap múlva már én is ott ültem az első HANGDALA tanfolyamon. Közel fél éven keresztül rendszeresen jártam, és nagyon jól mulattam: energiával és életörömmel töltődtem fel minden egyes alkalommal.

Sándor energiája kifogyhatatlan: azóta már többféle tanfolyamból lehet válogatni.

Sarkadi Kriszta

Szeretetterapeuta, író

Kedves Sándor,

bevallom a HangDala első perceiben még sóvárogva néztem a függönyön át beszűrődő napsugarat, amit hihetetlen gyorsasággal el is felejtettem, mert jókedvünk a szoba melegében hamarosan versenyt ragyogott a nap fényével.

A tanfolyam végéig (és utána is) sok minden megfordult a fejemben. Többek között az is, hogy micsoda hangulatjavító ereje van a közös éneklésnek. Ki tudja, milyen húrokat pengetne meg egyesekben, ha a munkahelyeken egy-egy gyűlést, konferenciát, megbeszélést köszöntő szavak helyett közös énekléssel kezdenénk! Bizonyára a Parlamenten is más törvények születnének, ha politikusaink alkalmanként dalra fakadnának! 🙂 (hihi)

Bár a HangDala nem gyülekezet (legalábbis nem hagyományos értelemben) mégis hitet ad. Hitet, hogy az ember képes valamire! Itt nincs ádáz, energiát felőrlő, kemény munka, mégis mérhető (hallható, megtapasztalható) eredmény van!

Nincs én, csak mi. 😊😊😊   Nincs feszengés, csak sóhajokban felszabadult könnyű áramlás. Nincs ego, csak könnyed szörfözés a (hang)hullámok hátán.

Ajánlom mindenkinek, aki szeretné végre meghallani a saját hangját. Tovább azoknak, akik szeretnének átélni egy belülről simogató, a külvilágot kikapcsolni tudó, felszabadult érzést. Végül pedig azoknak, akik egyszerűen csak sétálni vinnék a lelküket…

Köszönöm az élményt! Dalra fakasztó szeretettel:

Nagy Mónika

Mi mindenbe fogsz beavatást nyerni ezen a Jobb Agyféltekés Énektanfolyamon?

  • Megtanulod az énekesi légzés legrejtettebb titkát, minden eddigi tanításnál mélyebben és gyorsabban, mivel a természet ösztönösen működő ősi reflexeire építünk
  • Megtanulod használni az elmédet, és tetszés szerinti - jobb és bal agyféltekés - üzemmódba kapcsolni a pillanat szükségletei szerint
  • Ezzel megnyitod magadban az ihlet és a belső csönd forrását
  • Így felszabadulsz a valódi, önfeledt cselekvésre, mert a gyermeki játékosság újrafelfedezésével félreállítod az egódat az útból
  • Meghökkentő trükkökkel bekapcsolod az optimális működéseket magadban, legyen szó lazításról, a helyes tartásról, az énekhangod vezetéséről, a szárnyalásról
  • Megkapod a jól felépített énekgyakorlatokhoz a kulcsot, így otthon is folytathatod a gyakorlást, mert tudni fogod, hogy mit miért csinálsz
  • És végül, de nem utolsósorban megízleled az együtt éneklés semmihez sem hasonlító gyógyító hatását. Vigyázat, függőséget okoz!
  • Ezzel megveted az alapokat egy új, közösségen alapuló társadalom számára, ahol jó lesz élnünk, és a gyermekeinknek és az ő gyermekeiknek is egy emberhez méltó világot nyújtunk át.

  Erre hívlak meg most Téged, egy jobb agyféltekés Beavatásra a gyógyító éneklés világába!

  Foglald el helyedet most, ne késlekedj! Ez egy örök életre szóló befektetés!

  Nem jók az időpontok? Kattints ide!

  Tanfolyami Jelentkezés

  Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni a következő HangDala Kezdőre. A csillaggal jelölt mezők kötelezőek, a csillag nélküliek nem.
  Ne felejtsd el a jelentkezési gomb mellett található kis matematikai feladványt sem, ez a humán ellenőrzés.
  Sikeres kitöltés után át leszel irányítva a befizetési lehetőségek oldalra. A jelentkezéseddel egyidejűleg Emailt is kapsz minden tudnivalóval.

  Jelentkezés HangDala Kezdőre

  Okleveles HangDalás vagy? *

  15 + 6 =

  HangDala Kezdő (Beavató) Énektanfolyam következő időpontja:

  2022. június 11. szombat 10:00-17:00

  • 10:00 Megnyitás, bemutatkozás, alapelvek, bátorság merítés
  • 11:00 Eméleti és gyakorlati alapok
  • 13:00 Ebédszünet
  • 14:00 Beéneklő gyakorlatok elsajátítása
  • 15:00 Az új tudás alkalmazása közös énekléssel
  • 16:30 Zárókör, fennmaradt kérdések megbeszélése, Élménybeszámolók, Oklevelek kiosztása

  Helyszín: 1085 Budapest Pál utca 2. fszt. 2. 🏡

  Részvételi díj: 11900 Ft
  Okleveles HangDalásoknak: 9900 Ft
  HangDala Énekkalandokkal együtt megrendelve 19900 Ft (23800 )

   

  A következő HangDala Kezdőig:

  Nap

  :

  Óra

  :

  Perc

  :

  Mp

  Várlak szeretettel a HangDala Kezdő Beavatásán! tegyük életünket igazán széppé és gazdaggá! 

  A Zene legyen Veled!

  Fekete-Kiss Sándor
  A HangDala Énekmestere ❤️🎶

  Nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy rátaláltam a HangDalára. Kiskorom óta fontos szerepet játszik az életemben az éneklés, és most, hogy lépéseket akarok tenni, hogy fejlődhessek ezen a területen, nagyon boldog vagyok, hogy Sándorra találtam rá. Úgy érzem, ez nem lehet véletlen.

  Nagyon helyemen éreztem magam, családias volt a hangulat, pozitív energiákkal töltött fel a tanfolyam.

  Örülök, hogy sok bemelegítő gyakorlatot tanultunk meg. Érdekes volt megtapasztalni, hogy ismeretlen dalokat azonnal képesek voltunk együtt énekelni.

  Sándor egy külön kis világot épített fel, és látom, hogy még rengeteget tudnék tőle tanulni.

  A csapat egyre jobban fellazult, egyre bátrabb lett mindenki és nagy szeretetben telt ez a két nap. Köszönöm ezt a különleges élményt!

  Horváth Rebeka

  Nagyon tetszett, hogy egy csomó ember, akik korábban nem ismerték egymást, családias hangulatban énekeltek együtt. Az egész nagyon jó hangulatú volt, és nem egy ilyen tipikus tanóra szerű, hanem inkább csoport terápia.

  Általában megszólalni sem merek idegenek előtt, nemhogy énekelni, de itt valahogy mégis sikerült. Sok új dolgot tanultam és közben jól éreztem magam. A többiek is nagyon kedvesek és elfogadóak voltak.

  Örülök, hogy eljöttem, mert élveztem, hogy órákon keresztül közösen énekeltünk, és már mától is több bátorságom lesz énekelni.

  Szeretnék majd minél hamarabb visszajönni, és az anyukámat is magammal hozni. ☺️

  Ágfay Mira

  Hogy mit is jelent nekem a HangDala…..

  Hang dal a

  Élő, eleven entitás, mely egyként lélegzik megalkotójával.

  Sanyi szeretetteljes lénye, szelleme teljességében megmutatkozik abban, mit alkotott. Végtelen. Időtlen . S ha engeded, mégis együtt rezeg Veled.

  Mi vár Rád? „A muzsika hangja”.

  Mi még? Mindaz, mi a szavakon túl van…. Neked…

  Szeretet, törődés, értő – s megértő figyelem, JELENLÉT. Kíséret utadon. Szabadság. Megengedés . Elfogadás. Sok-sok nevetés. Boldogság – Mikor megérted s megéled, hogy az öröm és boldogság benned van. Külső körülményektől függetlenül.

  Csoda – Mi benned él, életre kel.

  Titok – Mi ott lappang belül, lelked mélyéről ragyogó forrásként felfakad.

  Élsz, megéled Önmagad. Könnyedén, tisztán, szabadon. Hangod, ha engeded Te magad lehetsz. Megtapasztalhatod, mi van valóban Benned, mélyen legbelül. Csak figyelj , s szárnyra kapsz.

  A zene Benned is él. Élő folyamként ragadhat magáva , ha hagyod. Választhatsz. Figyelheted az útmutatást, mit Sanyi ad!

  Csak próbáld ki, nézd meg, mit is jelent az Neked. Hogy hat Rád? Ne válaszolj, csak figyelj és énekelj! Figyeld magad s csodákat tapasztalsz.

  Sanyi empatikus személyisége, emberszeretete, kíváncsisága, kiváló humora , rendkívüli zenei talentuma mind-mind biztosítja, hogy rendkívüli módon jól érezd és ráadásul megismerd magad és a hangodat. A valódi hangodat.

  Énekelsz. Igazán, szívből, hol könnyezve, hol nevetve… A ragyogó szempár az órák után valóság. A zene megszépít, visszavezet a Benned rejlő boldogsághoz, ha engeded. Sanyi segíthet Neked ebben. Hálás vagyok, hogy választottam.

  Kertész Judit

  Kedves Sándor!

  Az éneklés egyfajta önkifejezés számomra. Éneklés során megmutatkozik az ember személyisége, érzelmi telítettsége. Ha énekelek, elfelejtek minden problémát, tulajdonképpen kikapcsolódást jelent számomra.

  Rendszeres igényem van az éneklésre, mert számomra ez nemcsak egy örömforrás, hanem egy lelki kielégülés is. Boldogabb, kiegyensúlyozottabb vagyok éneklés után. Hiszem, hogy ha énekelek, energiát adok le, energiát adok át a jelenlévők számára, minden esetre óriási megkönnyebbülést érzek éneklés után.

  Rendkívül fontosnak tartom a nyilvános éneklést is, hiszen az embernek az értékeit át kell adni a többiek számára, nem szabad szégyellni a képességeinket.

  A Hangdala számomra a legoptimálisabb megoldás, legjobb választás volt céljaim elérésére. Fontos a könnyedség, a családias hangulat, a minden hibát el lehet követni, hiszen az ember olyan visszajelzést kap, ami tudatosabbá, profibbá teszi a hobby énekest. Ha az ember képes a hibáiból tanulni, az viszi előre a fejlődésben. Az éneklés az életem és a Hangdala lett a második otthonom!

  Jól éreztem magam a műhely gyakorlatokon is, mert a közös éneklés során összeadódott a motiváció. A bátrabb húzóerőt könnyedén követték a félénkebbek, mindenkin látszott, hogy boldogsággal tölti el a csapatmunka. Sándor lelkesedése óráról órára töretlen volt, a jövőben is élek majd a lehetőséggel, hogy egész napos elfoglaltságnak a Hangdalában való időtöltést, éneklést válasszam.

  További sikereket kívánok Neked, Sándor!

  Szerekes Jutka

  Most rajtad a sor! Meséld el itt a HangDala Élményedet!

  6 hozzászólás

  1. Varga-Timár Melinda

   Kedves Sándor! Nehéz szavakba önteni a tegnapi nap élményét, amikor is résztvettem egy HangDala Beavatás kezdő tanfolyamon! Kerestem a lehetőségeket, hogy hol, hogyan tudnék tanulni énekelni, illetve másokkal együtt énekelni, ami már gyerekkorom óta hiányzik, amióta nincsenek énekórák. Tavaly találtam rá az oldaladra és bátorság hiányában a videótanfolyamot kezdtem el, ami nagyon-nagyon tetszett, mert amellett, hogy rengeteg hasznos dolgot tanultam meg, vicces volt, nagyon sokat nevettem és megkedveltem a személyedet. Vártam a lehetőséget, hogy személyesen is megismerjelek, mert úgy gondoltam, akkor még inkább átjön a tanításod. Amikor megláttam, hogy lesz csoportos kezdő beavatás, csak egy pár percet gondolkodtam rajta és már jelentkeztem is. Csodálatos volt együtt énekelni másokkal, meghallgatni hasonló érdeklődésű emberek történetét, megható volt azért is, mert mindannyiunkat összekötött egy erős érzelem, hogy imádunk énekelni. A terápiás hatás működött, ma reggelre teljesen kitisztult az arcbőröm (van egy nem gyógyítható, csak tünetmentesíthető bőrbetegségem, amit egész jól karban tudok tartani, de azért piros foltok mindig vannak, mai nap reggelén ez is elmúlt). A léleknek pedig mindenképp gyógyír! Aki szeret énekelni, ne hagyja ki, bátran menjen el, mert fantasztikus élményben lesz része. Köszönjük ezt a lehetőséget és a csodás napot! Mindenképp ott a helyem a közös énekléseken, ezután már nem élhetek HangDala nélkül!

   Válasz
   • Fekete-Kiss Sándor

    Kedves Melinda, annyira örlüök, hogy élvezted a tanfolyamot, a közösséget, az együtt éneklés harmóniáját, és az meg egy külön csoda, hogy gyógyulást tapasztaltál! Várlak nagyon a HangDalákon! 🌹

    Válasz
  2. H Éva

   Nagyszerű élmény volt a HangDalás Beavatás, Sándor vidámsága, tudása, lazasága és a gyors, de mégis színes tanulás teljesen elfeledtetett velem mindent, ami miatt még reggel aggódtam. Nekem tényleg terápiás és gyógyító volt, hogy énekléssel, zenével töltöttem egy teljes napot. Köszönöm Sándor!   

   Válasz
   • Fekete-Kiss Sándor

    Kedves Éva, én is nagyszerűnek éreztem a részvételedet, és nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a számodra is a tanfolyam! Várlak a továbbiakon! A Zene legyen Veled!

    Válasz
    • Varga-Timár Melinda

     Kedves Sándor! Én ugyan már részt vettem egy beavatás énektanfolyamon, sőt egy Énekkalandokon is, de annyira megszerettem a HangDalát, hogy nem tudok leállni és ismét jelentkeztem Beavatásra, mert még van olyan fejlődnivalóm, feladatom, amit eddig nem értettem meg, ezért is jelentkeztem ismét. Sokkal bátrabban énekeltem a többiekkel együtt, mint az előző kettőn, már nem féltem, hogy mi lesz, ha valaki meghallja a hangom és az nem szép. Sándor nagyon jól megtanította nekünk, hogy próbáljunk mindent ösztönből csinálni, hisz a testünk természetes felépítése, működése mindent megold, valamint hogy nem kell mindig szépen, tökéletesen énekelni, csak “kapjuk el” a lényeget és engedjük, hogy megtörténjen. Iszom Sándor minden szavát, nagyon nagyon jó tanár és egy humoros közvetlen, aranyos ember. Mindenkit bátorítani tudok, ne féljetek, mert nincs mitől! Itt csak jó dolgok történhetnek és a résztvevőket összeköti az éneklés szeretetének szenvedélye, ez pedig hatalmas energiákat mozgat meg! Gyertek, HangDalázzunk együtt minél többen! Köszönjük, Sándor, hogy megadod nekünk a tanulás, fejlődés lehetőségét és köszönjük,hogy vagy nekünk!❤️

     Válasz
     • Fekete-Kiss Sándor

      Hú, ez nagyon erős, és nagyon köszönöm! Te is rengeteget léptél előre, öröm volt nézni a lelkesedést, ahogy énekelted a dalokat!

      Válasz

  Szólj hozzá!

  s2Member®

  Pin It on Pinterest