HangDala Énektanfolyam Tagsági Oldala

Szerző: | dec 9, 2022

Gratulálok a döntésedhez, boldog vagyok, hogy nemsoká Te is Okleveles leszel!

Ez itt a HangDala Kezdetek Gyakorlati Énektanfolyam tagsági oldala.

A Beavatás és Kezdetek együtt adják a HangDala Énektanfolyamot, ami Okleveles HangDalássá tesz Téged, ennek elvégzésével jöhetsz az Oklevelesek Éneklő Klubjába! Wow! Ez nagyon klassz lesz!

🎵A HangDala Énektanfolyam (Beavatás és Kezdetek) következő időpontja

  • 2023. május 27. szombat 10:00-16:00

Helyszín: 1075 Budapest Holló u. 15. 2/8 (23  🗝 0996)

HangDala Események

Tudtad?

A HangDala Énektanfolyam szint alatt vannak a HangDala Videó Énektanfolyamok (85 Videó leckével) és a HangDala Webinár videói és webinárjai. Az Énektanfolyami tagságod 1 hónapja alatt ez mind a Tied, az ingyenes tagság anyagaival együtt! Jó tanulást, böngészést, szórakozást, éneklést!

Ne feledd!

Oklevelesként részt vehetsz az Okleveles HangDalások Klubjának Ének foglalkozásain, és az időszakonként belőlük alakult kórus művészi munkájában is részt vehetsz!

Az Okleveles HangDalások Klubja keddenként 18:00-20-00 van, bérletes rendszerben - 5+1 alkalmas 2 hónapig érvényes bérlet 20.000 Ft, alkalmi részvétel 5000 /alkalom.

Az Okleveles HangDalás Műhelytanfolyam a szombati HangDala Énektanfolyamot követő vasárnap van megtartva, ha eddig nem tetted, utólag is befizetheted ezen az oldalon.

Ez jó buli lesz! Használd ki! Találkozunk a HangDalán!

Támogatás, kérések, kérdések

Érdeklődnél? Kívánságod van? Valami nem úgy működik, mint kéne? Kérdésre szeretnél választ kapni? Esetleg visszajelzést szeretnél adni, elismerést, vagy építő kritikát?

Használd az alábbi Kapcsolatfelvételi lapot, igyekszem mihamarább válaszolni! (Legkésőbb 48 órán belül, de azért általában hamarabb, ez attól is függ, hogy mennyire vagyok elfoglalt, mennyi tanítvánnyal dolgozom épp).

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Kapcsolatfelvétel

9 + 7 =

0 hozzászólás

s2Member®

Pin It on Pinterest