HangDala Énekkalandok

Szerző: | márc 14, 2022 | 3 hozzászólás

Gyógyító együtténeklések Okleveles HangDalásoknak

HangDala Énekkalandok legközelebbi időpontja:

 • 2022. május 29. vasárnap 10:00-16:00

Helyszín: 1085 Budapest Pál utca 2. fszt. 2. 🏡

Részvételi díj: 11900 Ft, Okleveles HangDalásoknak. Ha még nem vagy Okleveles HangDalás, a Kezdő (beavatás) Énektanfolyam után Te is az leszel!

Jelentkezés az Énekkalandokra

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A rengeteg lezárás, elzárás, a kulturális események betiltása ráébresztett mindannyiunkat, hogy milyen nagy szükség van a méltó emberi léthez a közösségi élményre, és a közösen átélt művészi élményre. Ennek legerősebb formája a közös éneklés!

Ezt az igényt elégíti ki a HangDala Énekkalandok gyógyító együtt éneklései.
Ezekre a klub foglalkozásokra Okleveles HangDalások jöhetnek, akik már részt vettek valamilyen HangDala Beavatáson (Kezdő tanfolyamon, vagy Magánéneken).

Ha még nem vagy Okleveles HangDalás, nem baj, könnyedén azzá válhatsz az előbb említett tanfolyamokon!

Mélyítsd el belső (és külső) átalakulásodat dalokkal!

A HangDala Kezdő elvégzésével egy új paradigma nyílik meg a résztvevők előtt. Nem másról van szó, mint önmagunk mélyebb megismeréséről, megtalálásáról.

Az átlépés ebbe az új valóságba nagy jelentőséggel bír, de a tartós és mély átalakuláshoz arra is szükség van, hogy ezek a változások elmélyüljenek bennünk, az új képességek beépüljenek testünkbe és lelkünkbe. Nem beszélve az újonnan megtalált énekhangunk továbbfejlesztéséről!

Ehhez mind rendszeres gyakorlásra, találkozásra, együtt éneklésre van szükség!

Ezért lettek kitalálva a HangDala Énekkalandok Klubfoglalkozásai!

Hogy mitől Énekkalandok? Mert kalandosak lesznek.

Hol együtt improvizálunk, hol beéneklünk, hol mantrázunk, hol elmerülünk valamilyen szép dalban, hol több szólamban kórussá alakítunk egy ismert dalt… A lehetőségek végtelenek, és a foglalkozásokon hagyni fogjuk, hogy az intuíciónk vezessen. 

És közben fejlődünk minden téren. Minél többet csinálunk valamit, annál jobban, mélyebben és biztosabban tudjuk használni készségeinket. Egy idő után automatikussá válik az új mozdulat, áramlás, kifejezésmód. És a belső gyógyulás is egyre mélyebb szinten érvényesül. 

Pláne, ha mindezt közösségben tesszük!

A boldog együtt éneklésnek bizonyítottan gyógyító hatása van! Nincs az a kórokozó, ami veszélyt jelentene egy magas rezgésű énekes csapatra! A szabadon megélt kreativitásból fakadó energia masszív egészséget eredményez a résztvevőkben!

Itt jó barátokra lelsz, olyanokra, akikkel együtt tudsz rezegni, és akikkel jó beszélgetni, teázni, rendszeresen találkozni. Tegyük átalakulásunkat egyre mélyebbé, emeljük rezgésünket egyre magasabbá, építsük meg új világunkat dalolva!

És ne feledd: kívánságaid is lehetnek, a programot együtt alakítjuk!

Várlak szeretettel a HangDala gyógyító együtt éneklésein!

HangDala Énekkalandok legközelebbi időpontja:

 • 2022. május 29. vasárnap 10:00-16:00

Helyszín: 1085 Budapest Pál utca 2. fszt. 2. 🏡

Részvételi díj: 11900 Ft, Okleveles HangDalásoknak. Ha még nem vagy Okleveles HangDalás, a Kezdő (beavatás) Énektanfolyam után Te is az leszel!

HangDala Énekkalandok Jelentkezés

Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni a következő HangDala Énekkalandokra. A csillaggal jelölt mezők kötelezőek, a csillag nélküliek nem.

Ne felejtsd el a jelentkezési gomb mellett található kis matematikai feladványt sem, ez a humán ellenőrzés.

Sikeres kitöltés után át leszel irányítva a befizetési lehetőségek oldalra. A jelentkezéseddel egyidejűleg Emailt is kapsz minden tudnivalóval.

Jelentkezés HangDala Énekkalandokra

Okleveles HangDalás vagy? *

15 + 9 =

Hangdala az innováció jegyében

A csoportos Hangdalán való részvételre elsősorban azoknak van szüksége, akik egy közösséghez szeretnének tartozni, ahol hasonló az érdeklődés, a motiváció, a közös zenei produktum öröme. Az oktatás felépítése hasonló a korábbi Hangdalához, mégis jobban felépített, megszerkesztett, kidolgozottabb tematikán alapszik.

A jókedv természetesen mindvégig jelen van. Sándor paródizálásai, játékos személyisége, humora által a több órás foglalkozás alatt is töretlen a jókedv és szem nem marad szárazon.
Vagy a nevetéstől vagy pedig az éneklés gyönyörétől, a meghatottságtól.

Mindig vannak olyan csapatjátékosok, akik merészebbek, jobban kiengedik a hangjukat, kissé gátlástalanabbak és hozzájuk szívesen csatlakoznak, követik őket a kezdők. Minden Hangdala összejövetelt úgy kell elképzelni, hogy spontán kialakul egy kis kórus. Olyan hamar összeszoknak a tagok, hogy a tanfolyam végére egy szoros egységet alkotnak, s maradandó élményt jelent mindenki számára a közös éneklés.

Alapvetően a személyiségünk szabadságáról, saját művészetünk kibontakoztatásáról is szólnak ezek a találkozások.

Itt mindent lehet……!

Nemcsak énekelünk, hanem kapcsolatot teremtünk egymással, majd keressük a magyarázatot, hogy mi az, ami az éneklésen kívül a csapatba vonzott minket. Gyorsan kialakulnak párbeszédek, közvetlen társas értékelések, telefonszámok cseréje, facebook jelölése. A Hangdala így jó alkalom ismeretségek kötésére, tartós baráti kapcsolatotok kialakítására.

Ezenkívül a Hangdala nemcsak örömszerzésre szolgál, hanem egy terápia is, azok számára, akik mélyponton vannak, kedvetlenek, sőt kifejezetten depressziós lelki állapotúaknak ajánlanám. Nincs az a negatív lelki állapot, amely ne adná meg magát a Hangdala hangulatának. A Hangdala egy lehetőség az önkifejezésre, érzéseink, szenvedélyeink transzformálására.

Aki úgy gondolja, hogy egyáltalán nem tud énekelni; reménytelen eset, mindenképp érdemes részt venni egy Hangdala összejövetelen. Kellemes csalódás érheti………!

Az oktatás alatt szóba kerülhetnek privát élmények és az eltérő véleményeket is bátran lehet kinyilvánítani, egymással ütköztetni. Gátlásaink, blokkjaink feloldását szavatolja a megújult Hangdala és meghatározó a különböző habitusú személyek egységes beszámolója: miszerint egy lelki felemelkedést, megtisztulást élnek át a Hangdala alkalmain.

Meggyőződésem, hogy egyedülálló Sándor módszere az énekoktatás piacán és mindenki számára elérhető cél, hogy a Hangdalán való személyes megjelenést, részvételt követően bátrabban merjen dalra fakadni.

Szekeres Judit

Várlak szeretettel a következő HangDala Énekkalandokon! A közösségi együtténeklés által mindannyiunk élete sokkal gazdagabb lesz! 

A Zene legyen Veled!Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere ❤️🎶

Most rajtad a sor! Meséld el itt a HangDala Énekkaland élményeidet!

3 hozzászólás

 1. Varga-Timár Melinda

  Nagyon örülök, hogy Sándor megteremti nekünk a lehetőséget, hogy együtt énekkalandozzunk! Évek óta keresem a lehetőségeket és csak azt sajnálom, hogy nem előbb találtam rá! Gyerekkorom óta imádok énekelni és ez volt az egyetlen dolog, amiben mindig sikerült kitűnnöm az iskolában is. De lehetőségem sosem volt tanulni énekelni profi tanártól, pedig nagyon szerettem volna. Az online videókkal kezdtem és már ott tudtam, hogy szeretnék személyesen is találkozni Sándorral és részt venni közös HangDalás tanfolyamokon. Nagy szakmai hátterének, érthető tanításának és vicces, humoros előadásmódjának köszönhetően sikerült fejlődnöm egy kicsit és ez annyira jó érzéssel töltött el, hogy bátorságot adott a személyes részvételhez is. Az Énekkalandok tanfolyam tényleg kalandozás volt, nem egy eltervezett tematika szerint folyt, hanem mi, résztvevők is alakíthattuk. Kisebb kórusok alakultak, egy-egy részletet mindig más énekelt, csak a fiúk, csak a lányok variáció is volt. Alig várom a folytatást! Számomra a legjobb érzés az volt és egyben meglepetés is, hogy most először énekelhettem szólóban egy kicsit úgy, hogy Sándor zongorán kísért és még dícséretet is kaptam tőle. Ez olyan frenetikus élmény volt számomra, hálás köszönet a lehetőségért! Folyamatosan figyelem a honlapot, hogy mikor lesz a következő együtténeklés! Tényleg függőséget okoz azoknak, akik szeretnek énekelni! Gyertek bátran minél többen, ezt meg kell tapasztalni, leírni nem lehet!

  Válasz
 2. szekajutka

  Hangdala Kalandozások

  Legutóbbi élményem volt a Hangdalában a vasárnapi Kalandozások. Újszerű volt, rengeteg improvizációval, dalszerzői tehetségünk kibontakoztatásával. Egy dal eléneklésében mindenki szerepet kapott, minden versszakot más énekelt el. A dalok előadásában együttesen vehettünk részt. Lehetőség volt kedvenc zeneszámunk, dalunk, slágerünk saját bemutatására. A bátortalanabbaknak segítettünk, erősítettük őket. Rendkívül jó hangulat alakult ki, mint mindig. Sok humorral, egyéni véleményekkel, meglátásokkal. A szünetekben a közös étkezés során közelebbről is meg tudtunk ismerkedni az új résztvevőkkel. Kérdéseiket megválaszoltuk, elégedetten közölték, hogy nem számítottak ilyen jó társaságra, hangulatra.

  Sándor nagyon szuper módon – mint mindig (természetesen nem akarom őt szemtől szembe fényezni) – állította össze a napi programot, mindegyikük számára volt kedvelt stílus, szívesen felénekelhető dal, musical-betét. Sándor saját szerzeménye kifejezetten meglepetést okozott nekünk.

  A Hangdalában mindenki érvényesülhet: aki csak személyiségét szeretné erősíteni és azért vesz részt közös programokon, a régebbi tagok, akik fejlődni akarnak és a “profik”, akik át akarják adni az értékeket, örömet akarnak okozni és örömüket megosztani.

  Minden jelenlévő számára a legjobb vasárnapi program választás volt a Hangdalán való részvétel, hiszen feltölt, lelkileg-érzelmileg kielégít, örömet generál, erőt jelent a közös éneklés.

  Érdemes lesz figyelni, hogy milyen hangulatú Hangdala összejövetelek lesznek a jövőben. Lesz Szenes Iván Emlék-Összejövetel, lesz Hangdala Kívánságkosár, ahol a résztvevőknek 2-3 dal önálló eléneklésére lesz lehetőségük. Hangdala a “Nosztalgia jegyében”, ahol nagyon szép régi slágereket, dalokat lehet előadni akár együtt, akár egyedül előadva.

  Kívánom, hogy mindenki találja meg a Hangdalában rejlő építő, szépítő lehetőségeket, a boldogságot, amelyet az éneklés és az éneklés közös szeretete jelent számunkra.

  Válasz
  • Fekete-Kiss Sándor

   Annyira örülök a pozitív élményednek, Jutka! Nagyszerűen leírtad az újdonságokat. A program kérésedre figyelek! 🙂 A Zene legyen Veled, és remélem, hamarosan megint együtt énekelnünk.

   Válasz

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest