Hang-Varázs Gyakorló Műhelytanfolyam

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram

Együtt dalolva mind közelebb kerülhetsz a zenéhez, hangodhoz, önmagadhoz, és elmélyíted a benned élő boldogságot, békét, harmóniát

Fekete-Kiss Sándor zeneszerző
Fekete-Kiss Sándor

Színházakban és színművészeti iskolákban számtalan produkció sikerét segítettem zongorakísérőként. Az Operaház, Stuttgarti Operatársulat, Színművészeti Egyetem, Shakespeare Színiakadémia, Gór Nagy Mária Színitanoda után most Téged kísérlek zongorán a Hang-Varázs középhala dó foglalkozásokon: most Veled csinálunk zenét!

Ha a régi HangDalát, vagy az új HangDala Kezdő Énektanfolyamot elvégezted (illetve magánnövendékként jársz hozzám), akkor Okleveles HangDalás vagy. Mivel tudod, milyen terápiás, felemelő hatása van az együtt éneklésnek, különösen a HangDalában már megismert hangképzési módszereivel, hangulatával, művészi átélésével, akkor tudod, hogy újra meg újra egyre mélyebben elmerülhetsz a zene csodálatos hatásában, hömpölygő hullámaiban.

Együtt énekelve, egymást támogatva sokkal könnyebb művészi kifejezést, hajlékonyságot, kifinomultságot és erőt vinni az énekedbe, és a hatás leírhatatlan.

Te mire vágysz?

 • Szeretnéd folytatni, és mélyíteni énektudásodat, hangodat?
 • Szeretnél még jobban, még kifejezőbben énekelni?
 • A dalok katartikus érzelmi hatását akarod újra meg újra átélni?
 • Szeretnéd egyre mélyebben megélni a zene meditatív hatását?
 • Az éneklés egészséget, immunitást, életkedvet növelő hatása közismert. Nem csak intuitív, művészi, és érzelmi képességeidet növeli, de matematikai gondolkodásodat is az egekbe röpíti, tehát a bal agyféltekére is serkentő hatással van- ez fontos számodra?
 • Szeretnéd egyensúlyba hozni a jobb és bal agyféltekéd működését? Az éneklés az egyik legjobb módszer erre!
 • Szeretnél újra gyógyulni a többi együtt éneklővel közösen létrehozott szeretet mezőben?
 • Szeretnél hasonszőrű barátokkal együtt tölteni időt?
 • Érzed, hogy kreativitásoddal, művészi oldaladdal való foglalkozás egy fontos szükségleted, táplálék a léleknek, amire ugyanúgy szükséged van, mint a tested fenntartására?

Más szóval szeretnéd újra magasabb szinten megélni a HangDala élményedet?

A zene átélése
A zene átélése

A HangDala Gyakorló egy napos Műhelytanfolyama pont erről szól.

Biztonságos, barátságos légkörben, szeretetteli légkörben énekelhetsz együtt csodás dalokat,
borzonghatsz meg a zene hatalmától, töltheted fel magadat boldogság hormonokkal, hiszen az éneklés az a “drog”, mely teljesen legális, még egészségesebbé tesz, nem épít meg, hanem felemel, egyensúlyba hoz, más szóval ez egy nyilvánosan és legálisan átélhető “orgazmus forrás” szellemileg, lelkileg, talán még testileg is…

Szeretném megosztani Veled gondolataim egy töredékét, melyek  a HangDalárda (Module 3) hétvégi éneklések “okoztak”.
Valami hihetetlen érzés, fantasztikus élmény volt! Azon kapom magam, hogy okkal-ok nélkül megállás nélkül mosolygok, dudorászok és olyan felszabadultnak érzem magam, mint régen már.
Az biztos, hogy ez a hétvége komoly dolgokat mozgatott meg bennem fizikailag-énekileg és lelkileg is. Azzal szembesültem, hogy (remélem nem hangzik nagyképűen ) élvezhető hangok jönnek elő belőlem. Ezt hallva még bátrabban, egyre magabiztosabban és félelem nélkül merek énekelni. Nagyon köszönöm Neked azokat az instrukciókat, tanításokat, amelyeket alkalmazva ráéreztem, milyen valójában bánni A hanggal.
A dalok hangulata pedig :))
Soha nem gondoltam volna, hogy egy “Bőg a tehén” vagy egy “Gyere te nímand”-féle nótát ilyen örömmel, vidámsággal, ilyen fergeteges hangulatban lehet nem csak énekelni, de élvezni :))
Nagyon-nagyon köszönöm Neked az élményt és nagyon bízom benne, hogy lesz még benne részem általad!
Hála a csapatnak is, jó volt Veletek ?

Puszi,

Judit 2014. 12. 7.

Képzeld el az életed úgy, hogy…

 • rendszeresen feltöltheted kimerült akkumulátoraidat örömmel, életerővel, boldogsághormonokkal,
 • és mindeközben remekül szórakozol, pihensz, sőt, fejlődsz is!
 • Vége a magányérzésnek, az unalomnak, az egyhangúságnak!
 • A megtanult dalokat otthon is énekelheted, vagy az utcán, miért ne? A zene mindig társad lehet.
 • A megnövekedett egészséged egy csomó gyógyszert feleslegessé tehet, a legjobb bőrápoló és szépítő szer, és a leghatásosabb terápia.

Elképzelted?

És képzeld el, hogy milyen lenne az életed ezek nélkül?

Miért is kéne nélkülöznöd ezt, amikor olyan könnyen megkaphatod a Középhaladó Hang-Varázs egy napos műhelytanfolyamán?

HangDala Gyakorló egy napos műhelytanfolyam

3 grácia a hangdalán
3 grácia a HangDala foglalkozáson

A HangDala Gyakorló énektanfolyamok a Kezdő Hangképzés tanfolyam szerves folytatásai. A hangképzés titkaival már megismerkedtél, most a tudásodat, képességeidet elmélyíted, és a HangDala élményt is egyre mélyebb szinten megismételheted, ahányszor csak akarod. Ezek a haladó tanfolyamok lehetnek heti rendszerességűek (hétköznap esti csoport), vagy ha az időbeosztásod így kívánja, egynapos műhelytanfolyamok.

 • Minden egy napos Műhelytanfoylamot egy finoman felépített beénekléssel kezdjük. A jól felépített gyakorlatsor lehetővé teszi, hogy a hangszalagok kifáradása nélkül énekelj végig akárhány dalt. Normál esetben ha valaki több órát énekel úgy, hogy nem ismeri a helyes mozdulatokat, könnyen torokgyulladást is kaphat. Ez a Hang-Varázs foglalkozásokon nem szokott előfordulni, még olyanoknál sem, akiknek semmilyen éneklési gyakorlatuk nincs. A megterhelést könnyedén bírják a hangszalagok a lágy hangindítások és a hang pozíciójának helyes beállítása miatt. Minderről a tanítási módszerek gondoskodnak.
Együtt Éneklés
Együtt Éneklés
 • A hangképzés újabb és újabb rejtelmei válnak számodra egyszerűen előhívható készségekké.
  Ezekkel a képességekkel felfegyverezve ezek után dalokat tanulunk. Ez egy elmélyült és nagyon élvezetes része a tanfolyamnak, ahol a zene sok csodájával találkozol, nem hallgatóként, hanem előadóként. A megszülető zenei élmény nagyon nagy örömet ad mindnyájunknak.
 • A műhelytanfolyamunk utolsó részében a már megismert és begyakorolt dalokat újra elismételjük. Milyen nagyszerű élmény, amikor a legnehezebb számokat is könnyedén énekled a zongorakísérettel!

A tanfolyamok programját vegyes stílusú dalokból, vagy egy bizonyos stílus számaiból állítjuk össze. Te magad is javasolhatod valamelyik kedvencedet, ha a dal alkalmas együtt éneklésre, akkor azt is bevesszük a programba.

Szia Sándor!
Nagyon jól éreztem magam a HangDalárda hétvégén. Bevallom, amikor elöször beleolvastam a dalszövegekbe, kicsit meglepődtem. Nem tudtam elképzelni, hogy a vicces dalokat meg fogom szeretni. Hát tévedtem. Ha a jövőben meghallom ezeket a dallamokat, mindig ez a hétvége fog eszembe jutni. Volt benne jókedv, nevetés, meghatódottság. A karácsonyi dalok éneklése közben is éreztem, hogy a hangom egyre szebben szól. Köszönöm az élményt.

Pongyor Márti 2014. 12. 7.

Az együtt éneklés csodái

HangDala Élő Énekhang Tanfolyam
HangDala Tanfolyam

Képzeld el, milyen nagyszerű dolog híres operaáriákat, kórusszámokat együtt zengeni, vagy híres musical számokat, pop számokat előadni kiváló, élvezetes minőségben! Amikor álmaid dalai, számai a Te előadásodban szólalnak meg! Ezek feledhetetlen, lelkesítő élmények tudnak lenni!

Ezek a dalok aztán a hétköznapjaidban is elkísérnek, sokszor azon fogod kapni magadat, hogy mosogatás, vagy buszra várás közben is ezeket énekelgeted magadban. A tanfolyamhoz kapott kíséretekkel pedig otthon is úgy gyakorolhatod ezeket, mintha átmentem volna hozzád, hogy zongorán kísérjelek.

Sokan kórusok tagjai lettek a HangDala énektanfolyamok hatására. A zene mindenképpen életed szerves részévé válik!

Ilyen fajta tanfolyamokat, ezt a hangulatot, az együtt éneklésnek ezt a módját a HangDalán kívül nemigen hiszem, hogy bárhol megtalálhatjuk, beleértve más országokat is. A hangképzéstanulás, különleges vagy akár nehéz számok közös eléneklése a kiválasztott keveseknek, az “elitnek” van fenntartva, itt azonban mindenki hozzáfér ezekhez a kincsekhez! A nehéz darabokat olyan hangnemben énekeljük ugyanis, ami megfelel a hangterjedelmednek.

Itt úgy is fejlesztheted művészi képességeidet, hogy ha nem készülsz énekesnek. Itt a Zene szó szerint mindenkié! Legyen hát a Tiéd is!

Kukkants bele egy foglalkozásba!

Álljon itt egy videó, ahol belenézhetsz a Hang-Varázs haladó tanfolyamaiba (kb 2 órás anyag)! Láthatod, hogy amiket leírtam, azok pont így történnek!

Nos, szeretnéd, ha Te is bekapcsolódhatnál a zene áramlatába? Semmi más nem kell ehhez, mint egy jelentkezés a következő Hang-Varázs haladó énektanfolyamra! Az időpontokat itt találod:

Mennyibe kerül?

Családi HangDala élmény
Családi HangDala élmény

Nem többe, mint egy családi mozizás, vagy éttermi vacsora ára. Bár a HangDala Gyakorló tanfolyamok alapdíja 15000 ft, ha viszont most jelentkezel, 33% kedvezményt is szerezhetsz magadnak (10000 Ft 15000 helyett)!

Ha pedig a vasárnapi Műhelytanfolyamot összekötöd az azt megelőző szombati egy HangDala Kezdő Énektanfolyammal, akkor a két tanfolyamot együtt 50% kedvezménnyel kapod meg (30000 Ft helyett 15000 Ft). 

Oklevelesként is érdemes többször elvégezni a Kezdő tanfolyamot, mert mindig fejlődik, az átadott tudás egyre több, és a megélt élmény pedig egyre mélyebb! Várlak szeretettel, akár Okleveles HangDalás vagy már, akár először veszel részt a Hang-Varázs Kezdő tanfolyamán.

Ezek után a pénz sem lehet akadály.

Ha számít a kedvezmény, akkor ne várd meg, míg a teljes díjért lehet csak jelentkezni, válaszd a 33% kedvezményt! Jelentkezz most, és énekeljünk együtt!

Másodszor csináltam végig ezt a tanfolyamot, és most már a párommal együtt, aminek rendkívül örülök. Amellett ugyanis, hogy megtanultunk lélekből, szívből énekelni Tőled, Általad, valahogy egyúttal megtanultunk lazán, könnyedén élni is a létezésben.

Köszönöm Neked! (napocska rajz)

2014. 08. 24. Kassai Csilla

Gondold végig…

Csoportkép HangDala
Csoportkép HangDala

Ha nem használod ki ezt a lehetőséget, mit nyersz? Megsprórolsz egy tízest, amit a következő nap úgyis elköltesz, csak kevés olyan dolog van, aminek a hatása annyira építő, mint az együtt éneklés, a belső művész fejlesztése benned, a megtanult dalok kincstára, a zene csodája.

Mit veszítesz? Rengeteg, rengeteg nagy élményt, boldogsághormont, önbizalom injekciót, zenei orgazmust, lélek táplálékot, jó hangulatú baráti együtt éneklést, a szépség ragyogását, az éneklés fiatalító kozmetikai kezelését…

Ugye pont ezek a dolgok, amiket nem akarsz eldobni magadtól? Bolond lennél így tenni, amikor olyan kevésért olyan sokat kaphatsz! Mi a fontosabb? Nem a lélek egyensúlya és megrendíthetetlen derűje, lényed kibontakozása, igazi önmagad, a benned élő művész megtalálása és kibontása  az, ami erővel és legyőzhetetlenséggel tölt el? Nem a boldogság pillanatai azok, amiért lejöttünk a Földre? Miért lennénk pont mi azok, akik szabotáljuk a beteljesülésünket? Miért lennénk mi magunk a saját legádázabb ellenségei?

Miért ne tegyünk magunkkal jót, hogy aztán mindenkivel jót tehessünk?

Tegyük hát! Legyünk az életünk legjobb barátai, és énekeljünk együtt a HangDala gyakorló Műhelytanfolyamain! Itt jelentkezhetsz a következőre!

Jelentkezés a HangDala Gyakorló Műhelytanfolyamra

Egy napos Műhelytanfolyam

 • 2020. december 20. vasárnap 10:00-16:00 HangDala Gyakorló egy napos Műhelytanfolyam

Helyszín: 1085 Budapest Pál u. 2. fszt. 2.

Gyakorló Műhelytanfolyam, a Hang-Varázs Kezdő Hangképzés tanfolyammal összekötve (Oklevelesként 50% kedvezménnyel)

 • 2020. december 19. szombat 10:00-16:00 Hang-Varázs Kezdő hangképzés tanfolyam
 • 2020. december 20. vasárnap 10:00-16:00 Hang-Varázs Középhaladó egy napos Műhelytanfolyam

Helyszín: 1085 Budapest Pál u. 2. fszt. 2.

HangDala Gyakorló egy napos Műhelytanfolyam jelentkezés 33-50% kedvezménnyel

Jelentkezésedhez töltsd ki az alábbi lapot! A weblap egy válaszlevelet küld Neked a részvételedhez szükséges tudnivalókkal!
Ha valami miatt nem kapnád meg a visszaigazoló és tájékoztató levelet, azonnal jelezd nekem a Kapcsolat oldalon!

A megrendelőlap kitöltése és beküldése után minden fizetési információt megkapsz (átutalás, bankkártyás fizetés, személyes befizetés, stb.)

Adatvédelmi GDPR Hozzájárulásod: Hozzájárulok, hogy a HangDala felvegye velem a kapcsolatot a megadott adataid alapján, kizárólag a tanfolyam szervezése céljából. Ami elvárható: A megadott adatokat bármikor bemutatjuk kívánságodra. Ha töröltetni szeretnéd magad, vedd fel velünk a kapcsolatot E-mailben, vagy a Kapcsolat oldalon. Tiszteletben tartjuk megadott személyes adataidat, és kizárólag arra célra használjuk, amire Te megadtad. Ld. a weboldal Jogi nyilatkozatait! A feliratkozási űrlap elküldésével elfogadod a fentieket! A Zene legyen Veled!

* Kötelező mezőHang-Varázs Kezdő Hangképzés tanfolyam linkje

Egyetértesz? Pipa!

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail