HangDala Kezdő és Gyakorló Énektanfolyam feliratkozás OTO

Szerző: | aug 28, 2015

Jól figyelj, mert most nagyon sokat fog változni az életed! Kiderül, hogy megtanulhatsz énekelni, és ez valóságos varázslatnak tűnik most számodra. Az is! De pont ez a lényeg!

Ahogy a jobb agyféltekés rajztanfolyamokon olyanok is megtanulnak rajzolni, akik ezt nem is képzelték volna magukról, úgy a jobb agyféltekés énektanfolyamon te is olyan hangokat adhatsz ki magadból, és olyan átéléssel dalolhatsz, amit nem is sejtettél volna. Kalandra fel!

Fekete-Kiss Sándor zeneszerző, hangképző énektanár

Fekete-Kiss Sándor énektanár

Fekete-Kiss Sándor vagyok, a HangDala énektanfolyamok megálmodója és megvalósítója. Zeneakadémiát végeztem zeneszerzés szakon, korrepetitorként sok énekessel, színésszel foglalkoztam, egyéves németországi ösztöndíjat kaptam, darabjaimat játszották hazai és külföldi koncerttermekben, filmzenéim sok országba jutottak el, és több színiiskolában tanítottam (Színművészeti Főiskola, Shakespeare Színiakadémia, Gór Nagy Mária Szinitanoda). 2003 óta tanítok hangképzést, a HangDala 2004 óta több, mint ezer embert segített hozzá a saját hangja megtalálásához.

[ez_big_btn color=”orange” url=”#idopontok” target=”_self”]Jelentkezés[/ez_big_btn]

Egy pár színész tanítványom

Nagy Zsolt Színész

Nagy Zsolt

Pikaly Gerda

Pikaly Gerda

Brózik Klára színésznő

Brózik Klára

Ruttkay Laura énekel

Ruttkay Laura

Én is énekelhetek szépen?…

Ha már valaha is átfutott rajtad, hogy milyen jó lenne, ha szép hangod lenne, szépen, tisztán tudnál énekelni, úgy, hogy ne kelljen szégyenkezned, se mások se magad előtt, akkor jó hírem van: ez lehetséges, sőt, már sokan elérték ezt a célt a tanfolyamaimon.

Pedig jó részük nem készült zenésznek, nem volt zenei előképzettségük, kiművelt zenei hallásuk, mégis, a kezdő énektanfolyamon óriási változást értek el! Énekelni meg lehet tanulni, a hangodat lehet javítani, csak tudni kell, hogyan!

A HangDalában olyanok is megtanulták ezt, akiket sehol máshol nem fogadtak volna, akár az életkoruk, akár a zenei előképzettségük hiánya miatt, vagy mert egyszerűen nem láttak bennük fantáziát. Pedig a csoda mindannyiunkban bennünk él! Mindannyiunkban ott a rejtett művész, mindannyian ihletett énekesek vagyunk, csak legyen valaki, aki segít kibontani ezt az elfeledett énünket.

Akik már énekelnek

Akik már énekelnek

Ez a bennünk már-már meghalt belső énekes szeretne feléledni. A lelked szeretne kifejeződésre jutni, a fogságba esett hang szeretne kiszabadulni börtönéből. Ha ez megtörténik, azzal nem csak a hangod ébred fel Csipkerózsika álmából, de a lelked is kinyílik, és felismered Önmagad szépségét, jóságát. A kreativitásoddal az életkedved is magasabb szintre emelkedik, és nem csak magadat, de a körülötted lévő embereket is szebbnek látod, és a világ is jobb hellyé változik.

A tanfolyamon sokan számoltak be arról, hogy igazi önmagukkal találkoztak, és ezáltal mintha a Mindenség is kinyílt volna előttük.

Szia!
Köszönöm, hogy itt lehettem. Ez tényleg nem egy szokványos tanfolyam, nem iskolapad. Rávezettél minket, hogy hogyan kerülhetünk egységbe önmagunkkal és kapcsolódhatunk össze a mindenséggel, mert így működik minden.
Néha nagyon vicces módon vezettél rá a technikára, amit alkalmazva igazi énekhang jön ki a torkomon, és tényleg nem kell erőltetni, csak hagyni, hogy áramolhasson… Hagyni, hogy megmerülhessen bennünk is a zene. Olyan, mintha megnyílna az ég, és minden magyarázat nélkül működik. Megtapasztaltam, milyen a technika nélkül, és azzal az éneklés. Hát van különbség!
Jó volt együtt énekelni, még sok ilyet!!
Tényleg nagyon köszönöm!
Add át minél több embernek ezt, mert szebb lesz tőle a világ!

Szabóné Holyva Judit 2015. 05. 17.

[ez_big_btn color=”orange” url=”#idopontok” target=”_self”]Jelentkezés[/ez_big_btn]

Ez egy lelki, szellemi szükségletünk, és addig nem lehetünk boldogok, amíg csak a testi szükségleteink vannak fedezve, több vagyunk, mint étel, ital, lakhatás, ruházkodás. Ezért a többért jöttünk a Földre, és énekelve biztos, hogy sokkal jobban el is érjük a célunkat.

HangDala Zene Ünnepe örömének

Öröméneklés

Felkészültél arra, hogy Neked is van jó hangod? Hogy Te is tudhatsz énekelni? A HangDala énektanítási módszereivel ez lehetséges. Igazából születésedkor még te is tudtad a hangképzést, csak később elfelejtetted.

Nem megtanítani kell hát a hangadás módszereit (légzés, hangszalagok, a hang elhelyezése, rezonancia, formálás) hanem leginkább újra kell emlékeztetni arra, amit valaha tudtál. Ez varázslatnak tűnik, de valójában ez egy tudományosan működő módszer: újra alkalmazzuk az univerzális törvényszerűségeit az életnek, a létezésnek, az energiának.

[ez_big_btn color=”orange” url=”#idopontok” target=”_self”]Időpontok[/ez_big_btn]

Az éneklés áldásai

Családi HangDala élmény

Családi HangDala élmény

Az interneten cikkek százai magasztalják az éneklés csodálatos élettani hatásait. Ez így is van. Az éneklés a teljes lényedet megmozdítja, fizikai, lelki, szellemi szinten egyaránt. Amikor mozgásba hozod a hangodat (megtanítom, hogyan), az egész lényed áramlásba kerül, megtapasztalod a Flow élményt, amihez ezek után mindig vissza tudsz térni. rengeteg életörömet szabadítasz fel így magadban, és ezt mostantól bármikor megteheted.

Művészi képességeid fejlesztésével lényedet, érzékelésedet finomítod, megtanulod a tudatos teremtés fortélyait, és közben élvezetes dalokkal gyönyörködteted magad, és másokat.

Megnő az önbizalmad, és ettől az egész kisugárzásod sokkal boldogabbá válik. A megújult életenergiák megszépítenek, megfiatalítanak, egészséged, immunrendszered erősödik, jobban fogsz tudni kommunikálni az emberekkel, mert rengeteg szeretetet érzel magad iránt, irántuk, és a világ iránt. A mosoly sokszor kiül az arcodra, amire válaszul sokan visszamosolyognak rád. És bátran, nyíltan csak énekelsz, énekelsz, akár az utcán is! Vége a szégyennek! Kitágulhat a tüdőd, és minden megtelik hanggal, zenével.

Nos, mindehhez nem kell más, csak Te, és a HangDala Kezdő énektanfolyama. Ha részt veszel ezen a tanfolyamon, és kipróbálod a gyakorlatokat, majd a tanultak alapján elénekled a népszerű dalokat, magad is megtapasztalod, hogy ez az álom számodra is valósággá vált.

[ez_big_btn color=”orange” url=”#idopontok” target=”_self”]Időpontok[/ez_big_btn]

A Hangdala Tanfolyamon ami a legnagyszerűbb élmény számomra az, hogy  olyan családias a hangulat. Mind egy család vagyunk és mindenki önmagát adja.
Amióta Hangdalára járok, azóta nőtt az önbizalmam,  mind lelkiekben, mind fizikailag. Ugyanis bárhol merek pár sort örömömben énekelni, ez régebben nem volt rám jellemző, mert nem volt bátorságom.
Nagyon Szépen Köszönöm

Focsa Cristina 2008. 06. 22.

Miből áll a HangDala Kezdö énektanfolyam?

HangDala Élő Énekhang Tanfolyam

HangDala Tanfolyam

A tanfolyam első része az elmélet – a hang, a hangadó szervek, a hangadás módja, légzés, hangszalagok használata, a hang elhelyezése, rezonanciák kihasználása, formálás.

A második rész a gyakorlatok elsajátítása. Ezeket otthon is gyakorolhatod a HangDala gyakorló hanganyagok segítségével, így nem fogod őket elfelejteni.

A harmadik rész pedig a megtanult fogások alkalmazása együtt énekléssel. Azért előnyös ezen a kezdő tanfolyamon a csoportos együtt éneklés, mert így sokkal bátrabban ki fog nyílni a hangod, nem kell attól félned, hogy leégsz, ha valami nem sikerül jól. Nagyon fontos, hogy a kezdő tanfolyamon az erős önkritikát kicsit háttérbe kell szorítani, különben nem fogod merni megtenni az első lépéseket. Több, mint ezer tanfolyamvégzéssel a hátunk mögött elmondhatom, hogy ezt a “merész ugrást” eddig a legfélénkebb tanulónak is sikerült meglépnie.

A negyedik zárórész pedig a tudásunk megünneplése, átismétlése a dalok eléneklésével, és az Oklevél kiosztása. Figyelem, nincs vizsgafeleltetés, ettől nem kell tartanod! Ez az énektanfolyam nem az ítélkezés kedvéért jött létre, hanem az énekhangod megtalálásáért. Ez nem Megasztár! Nem lesz zsűri.

Az Oklevéllel beléphetsz a HangDala Gyakorló Énektanfolyamaira, műhelytanfolyamaira, vagy akár a magánénekórákon is folytathatod tudásod növelését.

[ez_big_btn color=”orange” url=”#idopontok” target=”_self”]Időpontok[/ez_big_btn]

Amikor Te vagy az énekes

Tátrai Ági énekel

Énekelj könnyedén, Szabadon!

Nemsoká Te is megtapasztalod, hogy milyen az, amikor egyszer csak igazán megszólal a hangod, úgy, ahogy eddig csak énekesektől hallottad. Ez bizony katartikus élmény, nem ritkán könnyek szöknek a résztvevők szemébe egy-egy ilyen átéléskor. Ilyenkor régi blokkok szakadnak át, és ettől kinyílik a szívünk – és a hangunk is még jobban.

Képzeld csak el, amikor ezzel az újonnan megtalált hangoddal meghatóan adsz elő dalokat, amiket eddig csak a rádióban, vagy koncerteken hallottál, de most te lettél az előadó! Akkor is érdemes énekelni, ha nem készülsz énekesnek. Ha értesz az énekhanghoz, akkor tudod a módját, hogyan lehet egy dalt szebben elénekelni. Ezt a tudást hazaviszed magaddal, nem hagy el. És a HangDala  Gyakorló együtt éneklős Műhelytanfolyamokon, vagy a magánórákon ezt egyre magasabb szintre fejlesztheted, mivel itt is érvényes az, hogy a legjobb tanár a gyakorlás. Az otthoni gyakorláshoz is kapsz tanácsokat, módszereket. Maradandó tudást viszel haza.

És így a zene az életed mindennapjává lesz. Elviheted a közös éneklés örömét a családodba, a barátaidhoz, az élet minden területén énekelhetsz. A zene a Tiéd lesz! És a rejtett kreativitásod felélesztésével lényed legszebb gyöngyét hozod fel napvilágra, az ének szépsége szépséggel von be Téged, és ezt a környezetedre is kiárasztod. Egy új szinten éled az életedet, mert énekkel minden más, minden szebb.

Nagyon örülök, hogy eljutottam erre a tanfolyamra. Úgy érzem, hogy egy régen dédelgetett vágyam valósult meg: merek énekelni!
Nagyon jól tanít a Sándor, mert teljesen szabadon, minden gátlás nélkül mertem énekelni. Van még egy érdekes megtapasztalásom, mintha megtaláltam volna egy rég elfeledett részemet. Ez a tanfolyam engem nem csak énekelni tanított, hanem önbizalmat is adott. Köszönöm Neked, Sándor.
Szeretettel: Szentirmai Ida

Bp. 2013. 01. 20.

[ez_big_btn color=”orange” url=”#idopontok” target=”_self”]Jelentkezés[/ez_big_btn]

Egy új módszer az énektanításban

Zene Unnepe (12)

Zene Ünnepe

Manapság már rengeteg hangképző tanárt találsz az interneten. A választás nem olyan egyszerű. De a HangDalában olyanok is tanulhatnak énekelni, akiket máshol nem fogadnának, akár az életkoruk miatt, vagy mert nem illenek bele a versenyistállóba, nem látnak bennük reményt arra, hogy díjakat nyerjenek, vagy sztárként csillogjanak.

Pedig lehet, hogy nincs is igazuk, csak épp a kezdőlökés hiányzik, a bátorítás, az elfogadó légkör, a humor (ami egy nagy varázslat tud lenni), és az örömteli tanulás lehetősége.

A HangDalában elképzelhetetlen a zord légkör, a megszégyenítés, a leértékelés. Hogyan is nyílna meg a hangod, ha még tovább erősítik benned a bizonytalanságot, a szégyent, a kisebbrendűségi érzést?

Ahogy tisztul a hangképzésed, úgy erősödik az önbizalmad is. Ehhez pedig biztonságérzetre van szükség, amit a tanfolyam megad mindenkinek. És ez a kulcs. Lehet, hogy akár még hivatásos énekes is lehet belőled! Ki tudja? Ha kiderül mi van benned, miért ne teljesülhetne akár ez az álmod is?

A félelemmentes légkörben és a természetből fakadó természetes mozgások és módszerek segítségével hamar lehullanak a káros tanult beidegződések, amitől a hangod is erősödni fog, megnő a hangterjedelmed, és a hamis hangok is szépen kitisztulnak.

A Kozmosz és az Élet alaptörvényei a hangodban is érvényesülnek, csak fel kell újra fedezni őket. A hangodban örök spirituális törvények testesülnek meg, és így az istenivel való kapcsolódás kulcsát kapod kézhez, azaz hanghoz. Nem véletlen, hogy minden ősi kultúrában ének kísérte a szertartásokat, mivel az ének egyesíti a magasabb világokat és a földet, egyben pedig egyesíti az együtt éneklők lelkét.

A HangDala tehát egy igazi jobb agyféltekés énektanítási módszer, így igazi hiánypótló. Ami kimaradt a gyermekkorunkból, az most mégis megnyílik számunkra. A Zene az életünkké válik.

[ez_big_btn color=”orange” url=”#idopontok” target=”_self”]Időpontok[/ez_big_btn]

HangDalások mondták (riport)

Kukkants bele egy HangDala foglalkozásba!

“Legyen a Zene mindenkié!” (Kodály Zoltán) “De most már tényleg!” (Fekete-Kiss Sándor)
 

[ez_big_btn color=”orange” url=”#idopontok” target=”_self”]Jelentkezés[/ez_big_btn]

Mennyibe kerül?

A cél az, hogy tényleg legyen a zene mindenkié, kortól, nemtől, foglalkozástól függetlenül. És ebbe az is beletartozik, hogy az anyagiak se jelentsenek akadályt.

A HangDala Kezdő Énektanfolyam teljes részvételi díja 15000 Ft, de most 33% kedvezménnyel 10000 Ft.

De vár rád egy 40% kedvezmény is! Ha a szombati HangDala Kezdő tanfolyammal együtt azonnal elvégzed a vasárnapi HangDala Gyakorló együtt éneklős Műhelytanfolyamát, akkor a két napos tanfolyam 30000 Ft helyett 18000 Ft -1000 Ft = 17000 Ft lesz! Csapj le rá most!

A HangDala Gyakorló Műhelytanfolyamok (a vasárnapi folytatás) pedig egyenesen a sztratoszférába lövik énektudásodat, és egyre jobban előcsalogatják belőled az énekest, a Művészt! A két nap együtt elvégezve megtöbbszörözi a HangDala élményt mind tudásban, mind mélységben, mind pozitív hatásaiban. Tapasztalataim szerint a két nap együtt ad igazán teljes és kerek élményt, tudást, tapasztalást, és elmélyülést. Bátran ajánlom mindkét napot együtt, ha ezt meg tudod tenni! De akárhogy is döntesz, zenével felfegyverezve mész vissza a mindennapok világába egy teljesen új emberként.

Okleveles HangDalásként pedig automatikusan 50% Kedvezmény jár Neked,  ha meg szeretnéd ismételni a HangDala Kezdő és Gyakorló (szombati, vagy együtt a szombat-vasárnapi) Énektanfolyamot!

Oklevelesként is érdemes többször elvégezni a Kezdő tanfolyamot, mert mindig fejlődik, az átadott tudás egyre több, és a megélt élmény pedig egyre mélyebb! Várlak szeretettel, akár Okleveles HangDalás vagy már, akár először veszel részt a HangDala Énektanfolyamon.

Minek várni, amikor gyakorlatilag semmilyen kockázatot nem kell vállalnod? A tanfolyam első részén (elméleti blokk) próbaképpen ingyen részt vehetsz, azaz eldöntheted, hogy végigcsinálod-e a teljes HangDala Kezdő tanfolyamot a gyakorlatokkal együtt? Ha úgy döntesz, hogy nem, az utolsó fillérig visszaadom a befizetésedet. Így minden kockázat az enyém!

 

[ez_big_btn color=”orange” url=”#idopontok” target=”_self”]Jelentkezés[/ez_big_btn]

Zene nélkül mit érek én…

Ének: Pap Szilvia Szidónia Zongora: fekete-Kiss Sándor

Mondhatnánk, hogy abba még nem halt bele senki, ha nem tanult meg énekelni, de ez nem teljesen biztos… Aki nem fejleszti ki a benne szunnyadó kreativitást, abban egy idő után meghal az élet, a lendület, elhal az életkedv, ez pedig igenis kihat az élet minden területére. A csökkent életkedv depresszióhoz vezethet, lecsökkentheti az immunrendszerünk védekező képességét, így igenis kialakulhatnak hiánytünetek! Ha az önbizalmunkat nem erősítjük sikerélményekkel, csökken a sikerre való képességünk, visszahúzódhatunk az élettől. A ki nem élt kreativitás feszültsége pedig felhalmozódva agresszivitásban, keserű mogorvaságban nyilvánulhat meg, amivel kapcsolatainkat rombolhatjuk szeretteinkkel, embertársainkkal.

Az éneklés, a művészet igenis gyógyszer, több, mint szórakozás. Ha csak a testi szükségleteinkkel törődünk, lényünk egyik legfontosabb magvát zárjuk börtönbe, és így elszakadhatunk a saját szívünk éltető forrásától, nem merítünk életerőinkből, nem valósítjuk meg igazi önmagunkat. Nagy kár lenne ezt tenni, ha a HangDala segítségével ilyen könnyen beléphetünk az éneklés birodalmába!

Selyei Tamas Birthday Party 1 (11)Miért mondanánk le a saját hangunkról? Az éneklés a boldogság egyik legbiztosabb forrása lehet! Miért fosztanánk meg magunkat ettől, ha sem megszégyenüléstől, sem vizsgáztatástól, sem nevetségessé válástól nem kell tartanunk? És ez a képzés olyan olcsó, hogy az anyagiak sem jelentenek semmiféle akadályt. Egy vacsora egy üveg borral többe kerül egy alsó középkategóriás étteremben. Azt megeszed, és másnap máris éhes vagy. Ezt a tanfolyamot magaddal viszed az életbe, az otthonodba! Érdemes erről lemondani?

Ráadásul tanfolyam mellé még kapsz egy gyakorló CD-t/letölthető hanganyagot, ami kiváló segédanyag az otthoni beéneklésekhez, plusz egy gyakorló listát, illetve hangképzés hibajavító listát emlékeztetőnek. Így biztos lehetsz benne, hogy az élmény nem csak egy napos lesz, hanem egy életen át elkísér!

[ez_big_btn color=”orange” url=”#idopontok” target=”_self”]Időpontok[/ez_big_btn]

Gyakran feltett kérdések

Akkor is megtanulhatok énekelni, ha…

 • Nem tudok kottát olvasni?

A HangDala énektanfolyamon nem kell tudnod kottát olvasni. Zenélni tudunk kottaismeretek nélkül is. Ez egy bevált módszer. A kottaolvasás fontos azoknak, akik hivatásszerűen zenélnek, vagy magas hobbiszinten énekelnek kórusban. De így, ahogy vagy, képes vagy a hallás utáni tanulásra, és az ihletett éneklésre.

 • Nem ismerem a hangközöket?

Ugyanaz a válasz, mint az előzőre. Bevált dolog, hogy hallás után a legbonyolultabb darabokat is meg szoktuk valósítani egy pár ismétlés után. Ne feledd, én is veled éneklek, és a zongorakíséret pedig egy nagyon, nagyon fontos része a tanfolyami sikereidnek. ne feledd, hogy kísértem az operában, színházakban, színművészetin, értem a módját, hogy hogyan kell doppingolni az énekest a zongorakíséretemmel.

 • Nincs jó hangom, ezt már sokan az orrom alá dörgölték?

Valószínűleg ez azért van, mert valamilyen fontos ismeret hiányzik az énekléshez. A tanfolyamon minden összetevőt megmozgatunk, mindent megmutatunk, és a gyakorlatok elsajátításával jól fogod tudni csinálni, amitől hipp-hopp, egyszer csak szép hangod lesz.

 • Sokszor vagyok hamis, meg lehet tanulni tisztán énekelni?

Sokan a HangDala előtt a család, vagy szégyenfoltjának számítottak, és azt mondták nekik, hogy inkább hallgassanak. Ugyanezek az emberek a HangDala után másokat tanítottak énekelni, és a családtagok is megállapították, hogy most már sokkal szebben énekelnek. Az elmaradt elismerések a tanfolyam után beindultak. Ez nagyon jót tett az önbizalmuknak is! A tiszta éneklés a megfelelő hangképzéssel magától megvalósul.

 • Szégyenlős vagyok, nincs bátorságom?

Nos, a jó tanítási légkör már számtalanszor csodát tett. Kivétel nélkül. Te is biztosan feloldódsz, efelől nincs semmi kétségem.

 • És ha ettől a tanfolyamtól nem leszek rögtön énekes?

Ahogy Goethe mondta, a művészet nem szakma, hanem sors. Sorsod-e, hogy művész legyél? Ez jó kérdés. Az biztos, hogy sokkal jobb énekesként távozol a tanfolyamról. És ne feledjük, hogy egy új képességet is sokat kell gyakorolni, finomítani, míg az igazi mesteri tudássá válik. A hangodat minden bizonnyal meg fogod találni, de hogy az új képesség állandósuljon, sok ismétlésre, gyakorlásra van szükség, ehhez pedig rengeteget segítenek a tanfolyamon kapott segédanyagok, hanganyagok, illetve bármikor növelheted tudásodat, gyakorlatodat a HangDala Gyakorló műhelytanfolyamain, vagy akár a magánénekórákon is.

 • Melyiket válasszam, csak a kezdőt, vagy együtt a kezdőt és középhaladót (szombat-vasárnap)?

A Kezdő Hangképzés tanfolyam önmagában is működik, de ha igazibb, mélyebb tudásra vágysz, érdemes mindkét napot választani a Jelentkezési lapon, ezt a döntésedet külön kedvezménnyel díjazom!

[ez_big_btn color=”orange” url=”#idopontok” target=”_self”]Jelentkezés[/ez_big_btn]

Foglaljuk össze, mit ad Neked a HangDala  Kezdő és Gyakorló Énektanfolyam:

 • Az Univerzum törvényeivel összhangban álló, könnyen érthető és alkalmazható énektechnikát
 • Jobb agyféltekés megközelítést – az énekléshez más tudatállapot kell, ehhez megtaláljuk az utat
 • Félelemmentes, elfogadó, szeretetteli légkört, amiben a legfélénkebbek is ki tudnak bontakozni
 • A közösség támogató erejét, amiben tízszer gyorsabban fejlődhetsz, mint egyedül
 • Így a nap végére megtalálod a saját hangodat, amit
 • A kapott eszközökkel, gyakorlatokkal és sok énekléssel tovább tudsz fejleszteni

A HangDala Kezdő és Gyakorló Énektanfolyam tartalmaz:

 • Szórakoztató, érthető és kipróbálható elméleti oktatást, ami után tudni fogod az énekesek hangképzési titkait
 • Gondosan elsajátítjuk a hangképzési gyakorlatokat, amivel megépíted a hangodat
 • Rengeteg háttér információt kapsz a zene világából, minden kérdésedre választ kapsz, minden hangi problémára megkeressük a megoldást
 • Jó pár dalt tanulunk, amiken máris alkalmazhatjuk frissen szerzett tudásunkat
 • A közös énekléseken borzongatóan szép zenei élményt adunk egymásnak és magunknak
 • A tanfolyam végén Okleveles HangDalás leszel, aki részt vehetsz a Gyakroló tanfolyamokon, vagy a Magánének órákon
 • A tanfolyamhoz gyakorló hanganyagot és jegyzeteket is kapsz az otthoni munkához

[ez_big_btn color=”orange” url=”#idopontok” target=”_self”]Jelentkezés[/ez_big_btn]

Nincs más dolgod tehát, mint hogy jelentkezz a HangDala Kezdő Kezdő és Gyakorló Énektanfolyamra! Nincs vesztenivalód, nincs mitől félned (100% garanciát kapsz), derűs, biztonságos környezetben nyithatod ki hangodat a lelkeddel együtt, mindebben rengeteg elfogadást, szeretetteli támogatást kapsz nem csak tőlem, de a többi résztvevőtől is (ez állandóan visszatérő tapasztalat)! Ez a szeretet megváltoztatja az életedet, a világról alkotott nézőpontodat. Az új hangoddal együtt pedig több és jobb emberként lépsz ki újból az életbe. Sőt, emlékeztető listákat, és hanganyagot kapsz, így semmi nem vész el, amit a tanfolyamon kaptál, folyamatosan biztosíthatod fejlődésedet! Mindezt pedig szégyenletesen olcsó áron. szinte ingyen (összehasonlítva a kapott értékkel)! Mi kell még? Jelentkezz most!

A rendkívüli kedvezmény csak akkor érvényes, ha a jelentkezés után azonnal gondoskodsz a befizetésről. Ha ez nem történik meg pár napon belül, és nincs válasz, email, kommunikáció, a rendkívüli kedvezménnyel történt jelentkezést sajnos törölnünk. Akkor érdemes jelentkezned ezzel az ajánlattal, ha komolyan gondolod, hogy el is jössz. Ha most nem jelentkezel, nem ér semmilyen kár, bármikor megteheted később is, ha kihasználod a megfelelő lehetőségeket, akkor akár nagyon komoly kedvezményekkel.
Ez az ajánlatot most azért kaptad, hogy megjutalmazzon a döntésedért, mert szeretnél énekelni tanulni, és ezért feliratkoztál az ingyenes email tanfolyamra.. Hajrá, a Zene legyen Veled! 

Jelentkezés és időpontok

[ez_big_btn color=”orange” url=”#idopontok” target=”_self”]Jelentkezés[/ez_big_btn]

HangDala Kezdő és Gyakorló Énektanfolyam egyszeri -40% -1000  Ft kedvezménnyel 17000 Ft

 • 2020. december 19. szombat 10:00-16:00 HangDala Kezdő Énektanfolyam
 • 2020. december 20. vasárnap 10:00-16:00 HangDala Gyakorló együtt éneklős Műhelytanfolyam Okleveles HangDalásoknak (A Kezdő után Okleveles leszel Te is)

Helyszín: 1085 Budapest Pál u. 2. fszt. 2.

HangDala Kezdő Énektanfolyam következő időpontja:

 • 2020. december 19. szombat 10:00-16:00 Hang-Varázs Kezdő Hangképzés tanfolyam

Helyszín: 1085 Budapest Pál u. 2. fszt. 2.

HangDala Kezdő és Gyakorló Énektanfolyam jelentkezés akár -40% mínusz 1000 Ft kedvezménnyel

Ez a rendkívüli kedvezmény csak erre az egy alkalomra szól, csak egyszer lehet igénybe venni, és nem vihető át másik tanfolyami időpontra!

Jelentkezésedhez töltsd ki az alábbi lapot! A weblap egy válaszlevelet küld Neked a részvételedhez szükséges tudnivalókkal!
Ha valami miatt nem kapnád meg a visszaigazoló és tájékoztató levelet, azonnal jelezd nekem a Kapcsolat oldalon!

A megrendelőlap kitöltése és beküldése után minden fizetési információt megkapsz (átutalás, bankkártyás fizetés, személyes befizetés, stb.)

Adatvédelmi GDPR Hozzájárulásod: Hozzájárulok, hogy a HangDala felvegye velem a kapcsolatot a megadott adataid alapján, kizárólag a tanfolyam szervezése céljából. Ami elvárható: A megadott adatokat bármikor bemutatjuk kívánságodra. Ha töröltetni szeretnéd magad, vedd fel velünk a kapcsolatot E-mailben, vagy a Kapcsolat oldalon. Tiszteletben tartjuk megadott személyes adataidat, és kizárólag arra célra használjuk, amire Te megadtad. Ld. a weboldal Jogi nyilatkozatait! A feliratkozási űrlap elküldésével elfogadod a fentieket! A Zene legyen Veled!

* Kötelező mező


Egyetértesz? Pipa!

Jelentkezés után egy válaszlevelet kapsz minden tudnivalóval. Ha valami miatt nem kapod meg az emailt, nézd meg a spam fiókodat is. Ha a weboldal egy rövid kis hiba miatt leakadt, írjál nekem az [email protected] címre, és orvosoljuk a hibát!

Intuíció alapján jöttem a HangDalába, hosszú idő óta a női oldalamat gyógyítom, és az anyai sebeket, amellett, hogy a hangomat szerettem volna fejleszteni, volt mögötte egy ilyen gyógyító szándék is.
Meglepődtem, milyen hangok tudnak belőlem kijönni… Különösen, mikor valamelyik dalt magasabban énekeltük, mint korábban, és megmondtad, milyen hangnemben vagyunk. Először éreztem azt, hogy jól tudok énekelni. És hogy nincsenek bennem görcsök, hogy esetleg még “cifráztam” is.
Oldódtak mindenféle blokkok is rendesen, fogalmam sincs, mi, mostanában az ilyen nem nagyon szokott tudatosodni… Volt olyan érzésem is, mintha nem is én énekeltem volna.
Jó volt itt, azt hiszem, még jövök. Hogy milyen egyszerű minden… Nem értem, miért bonyolítjuk túl. Tényleg hihetetlen, hogy ennyire egyszerű és nagyszerű énekelni.
Köszönöm. Hála. Áldás.

Kováts-Szőcs Anita 2014. 08. 24.

 1. A megfelelő módszerekkel, a helyes technikát tanulva mindenki megtalálhatja a szép hangját. Te is.
 2. Nagyszerű hangulat, csodálatos légkör, kedves társak, ének, zene, extázis… Mi kell még?
 3. Ráadásul szinte ingyen van, és még ott van a 100% pénz visszafizetési garancia. Ha az első rész után úgy döntesz, hogy nem csinálod végig a teljes tanfolyamot, visszakapod a befizetésedet, és barátsággal válunk el egymástól. Minden kockázat az enyém. Te csak jelentkezz, a többi az én gondom!

[ez_two_third]

[ez_big_btn color=”orange” url=”#idopontok” target=”_self”]Jelentkezés[/ez_big_btn]

[/ez_two_third]
[ez_one_third_last]

[/ez_one_third_last]

0
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Share This