fbpx

Forrás Koncertek Nagy Sárával és Fekete-Kiss Sándorral

Szerző: | dec 30, 2023

Sárával már jó pár éve együtt zenélünk, és közös koncertjeink lényege a Jelenből Alkotás. 

Ez szó szerint azt jelenti, hogy minden pillanatban ráhangolódunk arra a Forrásra, ami mindannyiunkban ott van, várva, hogy merítsünk belőle, feltöltődjünk és kapcsolódjunk az Élet alapjával. 

Együttműködésünk a Jelen Pillanat alkotásait hozza el a hallgatóságunknak. Ráhangolódásunkból születnek egyedi kompozícióink, amik előkészítés nélkül, mondhatni készen pattannak ki abból a “másik valóságból”, ahonnét minden származik. Töltekezve ebből a másik Szférából létrejön a gyógyulás, a felismerés, az oldódás, a felfrissülés, és a megújulás. 

Ez a képesség mindannyiunkban megvan, de Sárával együtt már régóta aktívan igyekszünk önmagunkat és hallgatóságunkat összekapcsolni ezzel az éltető, mindenkiben jelenlévő Forrással. 

A Forrás Koncertek különlegessége, hogy ezt az érzékeny ráhangolódást nem magányos zeneszerzőként tesszük, hanem összekapcsolódva ezzel a valósággal egymással is kapcsolódunk, alkotóként, zeneszerzőként, előadóként, majd veled együtt egy olyan élő csatornát hozunk létre, ahol mindannyian rákapcsolódunk az inspiráló Forrásra. 

A képesség, amit egyre tökéletesedve birtokolunk nem kizárólagos, célunk nem a megismételhetetlen bravúr, hanem a példamutatás. Egyfajta modellre szeretnénk rámutatni koncertjeinkkel.

A jövő a Kapcsolódásoké, minden szinten, minden dimenzióban, minden lény között, de önmagunkon belül is. A kapcsolódásban megszűnik a félelem, és megszületik egy új biztonság, ami egy új világot teremt mindannyiunkban, belőlünk, körülöttünk, általunk. 

Szeretnénk Téged minden hónap első vasárnapján meghívni arra, hogy közösen látogassunk el ehhez a Forráshoz, igyunk és töltekezzünk belőle, és megújulva mindannyian Forrásokká legyünk!

A következő Forrás Koncertünk időpontja: 2024. január 7. vasárnap 16:00-18:00

Helyszín a HangDala, 1075 Budapest, Holló utca 15. 2/8 (23🗝0996).

Belépődíj: adományos (önkéntes). Várunk szeretettel. Az alábbi lapon jelentkezzél! 

A Forrás legyen Velünk!

Nagy Sára és Fekete-Kiss Sándor

0 hozzászólás

s2Member®

Pin It on Pinterest