Meghackeljük a Great Resetet

Szerző: | nov 9, 2021 | Featured | 0 hozzászólás

Avagy teremtsünk egy szebb és jobb világot!

A HangDala teljes gőzzel működik a Magánénekórákon! de közben rengeteget gondolkodok a világ sorsán is, és szeretném minden erőmmel biztosítani, hogy az emberiség élete, fejlődése szabadon történjen. Pállay-Kovács Szilviával összefogtunk, és létrehoztuk ezt a felhívást. Fogadd szeretettel!A Kiút: a Tudatos Teremtők Társasága TTT Nyílt csoportja itt található, be is léphetsz a csoportba, ha érdekelt vagy ebben a munkában Te is.

Akcióba lépünk!

Az első akciónk: minden hónap 11-e világjobbító, világújrateremtő nap lesz, bolygóméretekben!
Az első világjobbítü nap 2021. November 11. lesz! Nézd meg, add tovább, és egyesítsd erőidet mindenkivel!
Teremtsünk egy új világot! A Great Resetet (Nagy Újraindítás) meghackeljük, és lecseréljük a Greater Resetre!

Teremtsünk egy jobb világot

Bizonyára tudatában vagy annak sok millió embertársaddal együtt, hogy egy új világ van készülőben. Óriási változásban vagyunk, a régi világ már nem tér vissza, akár szerettük, akár nem.
Kérdés, hogy milyen lesz ez az új világ? Kitől függ? Ki dönti el, hogy milyen jövőben fogunk élni? Mi döntjük el, vagy a sötét oldal?

Megmondom kitől függ! Attól, aki hajlandó tenni érte, és aki hajlandó ezért a közös célért másokkal összhangba hozni szándékait. Azé lesz a világ, aki egyesíteni tudja akaratát másokkal.
Ezt jól tudja az emberiség létét fenyegető sötét oldal, aki a közös rezgést, közös szándék teremtő erejét már régóta arra használja, hogy az emberiséget minél mélyebb rabszolgaságba taszítsa.
A sötét oldal meg van tanítva arra a nagy titokra, hogy a szándékaik, gondolataik egyesítésével a leglehetetlenebb és legtermészetellenesebb tervet is valósággá tudják tenni. Tudják azt a természettörvényt, hogy a közös akarat meghatványozódik, és így létrehozza a fizikai világban a megvalósulást.

Ők nagyon tudatosak és elszántak ebben, különböző szertartásokon, nyilvános eseményeken biztosítják a szándékok összehangolásának technikáját.

De gondolj csak bele, ha az egységes szándék ennyire felerősíti a megvalósulás valószínűségét, akkor miért ne használnák ezt az erőt mi magunk az emberekért, a szeretteinkért, a bolygónkért, a jövőnkért?
Ha végre mi is ugyanúgy egyesítenénk erőinket, szándékainkat, gondolatainkat, érzéseinket, ahogy ők is teszik, akkor mi nem csupán hatványozott, de ezerszeresen hatványozott hatást érnénk el.
Miért is? Egyrészt pár ezer gonosz szándékú emberrel szemben hét milliárd áll, másrészt az építő szándékok ezerszeresen hatalmasabb erővel bírnak, mint a romboló, pusztító szándékok.
De hogyan egyesítsük erőinket? Mi is szervezzünk szertartásokat, vagy áldozatokat? Nem! A megvalósítás sokkal könnyebb, mint gondolnád.

A sötét oldal kedvenc dátumnapja katasztrófák, merényletek előidézésére, a teremtő gondolatok befolyásolására a hónap 11-e. Ezért mi mostantól teszünk róla, hogy a hónap 11-ike az áldás, a kibontakozás, az élet napja legyen!

Hangolódjunk össze minden hónap 11-én, adjuk össze erőinket, szándékainkat, és TEREMTSÜNK EGY JOBB, SZEBB VILÁGOT!

Az első ilyen világjobbító nap november 11-ike lesz! Írd be a naptáradba! Egyesítsük teremtő erőnket ezen a napon, és győzni fogunk!

És hogyan tegyük ezt?

A kivitelezés nagyon egyszerű; minél egyszerűbb, és könnyebb végrehajtani, annál jobb. Nem kell nézned az órát, nem kell bonyolultan megszervezned az idő, a hely kiválasztását.
Mindegy, hogy hol vagy, mit csinálsz, a hónap 11-ikén, szánj egy pár percet arra, hogy a kedvenc spirituális módszereddel, mindfulness technikáddal, imáddal magadban idézd fel annak a gyönyörű valóságnak a színeit, képeit, hangulatát, amit a lelked szeretne megteremtve látni. Amit élni szeretnél!

Előlegezd meg az érzést. Milyen az új világ rezgésében lenni? (Ezt akár minden nap gakorolhatod).

Ennyi.

És közben tudjad, hogy ezen a napon ugyanezt megteszi még másik sokmillió embertársad. Szeretetből fakadó szándékaink nem csak összeadódnak, hanem meghatványozódva beindítják a azt a teremtő sarjadzást, aminek az eredménye az a gyönyörű világ lesz, amire vágysz.
A gonosz szándékok, szövetségek egyszerűen elolvadnak, szertefoszlanak, érvényüket vesztik, eltűnnek a semmibe. Nem kell fegyvert fogni ellenfeleinkre. Maguktól megszűnnek.

“Álmodtam egy világot magamnak, itt állok a kapuja előtt.”

Képzelj el egy új világot, ahol szabadok és boldogok lehetünk, ahol a szeretet és a kreativitás uralkodik, és ahol az emberi fejlődés, evolúció lélegzetelállító magasságokba emelkedik!
Ebben a világban nem az erőszakosabb győz a szelídek felett, nem a társadalmi darwinizmus szabályai érvényesülnek, hanem a sokkal egyetemesebb együttműködés, és kölcsönös szolgálat elvei teremtenek virágzást.

Ezt a világot teremtjük most meg, együtt, mindannyian.
Itt az idő a hatalmunk gyakorlására, az erőnk visszavételére! Vegyük kezünkbe sorsunkat! Mondjunk nemet a gonosz terveikre, és mondjunk igent a gyönyörű új civilizációnkra!
És csak tudd: nem vagyunk gyengék! Minden a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy győzzünk! Még nincs felfüggesztve a szabad akarat, még gyakorolhatod a választás szabadságát. Mindenki egyenként eldöntheti, hogy melyik valóság lakója lesz, a tranhumanista rabszolgavilágé, vagy a természetes evolúción alapuló fejlett civilizációé.
A döntés ideje eljött, és az egyre fokozódó fenyegetések mindenkit választásra kényszerítenek. Más szóval a nagy nap eljött, most vagyunk a történelem legfontosabb fordulópontján, döntésed egy örökkévalóságra szól.

Tudd, hogy a szellemi világon keresztül (akármit jelentsen is ez számodra) mindannyian össze vagyunk kapcsolódva. Ha hiszel benne, (miért ne hinnél), akkor azt is tudhatod, hogy angyalok, pozitív spirituális lények, maga a Teremtő észleli a szándékodat, meghozott döntésedet, és már itt is van a segítségével, hogy az élet és a szabadság győzzön a halál és a rabszolgaság felett.
Ha pedig sokan adjuk össze szándékainkat, akkor méginkább tudnak segíteni. Ebben biztos lehetsz, mert ez természettörvényeken alapszik!

Ne feledd!

2021. November 11-én lesz az első ilyen közös világjobbító nap.

Idézd fel a vágyott új civilizációnk képeit, érzéseit, fényeit, és egyesülve milliónyi embertársaddal biztosítod, hogy ez így is lesz!

Nincs megkötve a kezed, használd azt a módszert, amit a legjobban ismersz, szeretsz. Ima, meditáció, vizualizáció, és megannyi más módszer, zenével, vagy anélkül, belső, vagy külső képek használatával, vagy képek nélkül, a lényeg az, hogy a szándékod rezgése másokéval együtt meghatványozódjon! Érezni fogod, hogy NEM VAGY EGYEDÜL!

Azért nem nevezzük meg, hogy pontosan hánykor csináld a világteremtő, világjobbító gyakorlatodat, hogy minél többen összekapcsolódhassunk. A pontos időpontnak nincs jelentősége, csak megnehezítené a dolgunkat, reggel 00:00 perctől éjfélig egyaránt hónap 11-ike van, és ha ezen a napon bedobod pozitív látomásodat a közösbe, biztos lehetsz benne, hogy milliárdszor nagyobb mértékben fog visszatérni hozzád, és hamarosan fizikailag is megvalósul.

Itt az ideje, hogy ez a világ megszülessen. Semmi más nem kell hozzá, csak a közös, egyesített szándék, tett, akarat.

A következő világjobbító nap: November 11!

Add tovább, hogy minél többen legyünk! Fordítsd le a felhívást más nyelvekre is, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet. Minél többen vagyunk, annál biztosabb, hogy ez az új valóság a mienk lesz.
Egyesítsük erőinket!

TEREMTSÜNK EGY JOBB, EGY SZEBB, EGY IGAZABB VILÁGOT!

És persze teremtsük ezt minden nap, amikor, és ahogy csak tudjuk!

Megheckeljük a Great Resetet, és lesz belőle The Greater Reset.

A festmények Pállay-Kovács Szilvia munkái

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest