Élő Tanfolyamaim

Szerző: | jan 26, 2021

Kuponkód
2021 Március 31-ig 10% kedvezmény mindenből

202103

2021 Március 6-ig -3000 Ft minden HangDala  - Teljes - Énektanfolyam (Kezdő és Gyakorló) árából

202103-3000

HangDala Élő tanfolyamok

*** Ha 60 napos tagságot szerzel a HangDala Énektanfolyam elvégzésével – azaz Okleveles HangDalás vagy – automatikusan hozzáférést kapsz a a HangDala Énektanfolyam anyagaihoz, de bónuszként az Online HangDala Klub tagsági nayagaihoz is.

*** Remélem, hamarosan együtt fogunk énekelni a HangDala együtt éneklős Klub (jön!) foglalkozásain (Okleveles HangDalások együtt éneklős Klubja), és a Klubtagsághoz tartozó tanfolyami anyagokat, bónusztagságot az Online HangDala Klubban, illetve kifejezettten neked szóló kedvezményre jogosító lehetőségeket is itt fogod megtalálni.

*** Ugyanez vonatkozik a Magánének tanítványaimra is, illetve a HangDala Ének Stúdió növendékeire is, de ők még Bónuszként megkapják a HangDala Videó Hangképzés tanfolyam teljes anyagát is!

*** A Magánének Konzultáció 1 hónapos tagsága az Ingyenes Tagságot nyitja ki számukra.

Találkozunk a HangDala Élő Tanfolyamain, illetve a Magánórákon!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Mindegyik Élő Hangdala tanfolyammal tagság jár, ami hozzáférést ad HangDala videókhoz, és más tagsági anyagokhoz.

Először is minden Tagság egyben hozzáférést ad az Ingyenes tagság védett tartalmaihoz!

A HangDala Énektanfolyam megvásárlásával 60 napos tagságot kapsz a weboldalon, amivel az Online HangDala Klub videófelvételeihez is hozzáférsz 60 napig! Ez plusz 20000 Ft-nyi bónusz tanfolyamot jelent. Azért két hónapig (60 napig), hogy legyen időd élvezni az Online Hangdala Klub tagságát a Hangdala tanfolyamod megvásárlásának pillanatától a tanfolyam kezdetéig, és utána is. Az Online Hangdala Klub bónusz tagságodban felvételről újra meg újra végigélheted a saját HangDala Énektanfolyamodat, de más felvett HangDala Énektanfolyamokat is, és élvezheted az Online HangDala Klub élő közvetítéseit, videóit, interaktív webinárjait is.

A HangDala Együtt Éneklő Klub (jön!) is tagsággal jár, a foglalkozásokat a HangDala Énektanfolyamhoz hasonlóan Livestreamben közvetítjük az Online HangDala Klub tagjainak, így természetes, hogy az Együtt Éneklős Klub tagjai is bónuszként teljes hozzáférést kapnak az Online HangDala Klub minden elérhető videójához, közvetítéséhez is. A HangDala Éneklő Klub 1 hónapos tagsággal jár, de ezt automatikusan meg tudod hosszabbítani a havi tagsági befizetéseddel.

A Magánének ugyanebből az okból (hogy legyen elegendő időd kiélvezni a tagsági bónuszokat) 4 hónapos tagsággal jár. A Magánének tagsági bónusza hozzáférést ad a HangDala Videó Hangképzés tanfolyamhoz! (15000 Ft bónusz)

Az Ének Stúdiós (jön!) tagsági hozzáférés is 6 hónapos lesz. Az Ének Stúdiósok természetesen hozzáférést kapnak a “HangDala Kihívás Online (jön!) -100 napos kihívás – tanulj meg énekelni 100 nap alatt” videóihoz, élő közvetítéseihez, és interaktív webinárjaihoz. Azért természetesen, mivel ezek a közvetítések, videók az ő közremúködésükkel készültek!

A Magánének Konzultáció 1 hónapos tagsággal jár, és az Ingyenes tagságot nyitja meg számodra.

Megújítani a tagságokat egy újabb tanfolyam megvásárlásával lehet. A megújítások összeadódnak, tehát ha van még egy hónap hozzáférésed, és kapsz megint 2 hónapnyit, akkor ezek összeadódnak.

Ha megszűnik a tagságod, mert lejárt, vagy megszüntetted, akkor Ingyenes taggá válsz, tehát továbbra is be tudsz lépni a Weboldalra, és így bármikor újra indíthatod HangDala tagságaidat.

Szeretnél megtanulni énekelni, de eddig nem volt bátorságod hozzá? Féltél, hogy nem lesz megfelelő a hangod, tudásod, életkorod? Ez a HangDalában nincs így. 17 éve ezrek tapasztalták meg HangDalások azt a csodát, amit a HangDala Jobb Agyféltekés módszere nyitott meg bennük. És ami a legjobb: még csak bátorság sem kell hozzá!

Légy Te a következő, és könnyen lehet, hogy visszatérő látogatója leszel az Énektanfolyamoknak!

 

HangDala Énektanfolyam Nem Csak Bátraknak!

Támogatás, kérések, kérdések

Érdeklődnél? Óhajod, sóhajod van? Valami nem úgy működik, mint kéne? Kérdésre szeretnél választ kapni? Esetleg visszajelzést szeretnél adni, elismerést, vagy építő kritikát?

Használd az alábbi Kontakt Formot, igyekszem mihamarább válaszolni! (Legkésőbb 48 órán belül, de azért általában hamarabb, ez attól is függ, hogy mennyire vagyok elfoglalt, mennyi tanítvánnyal dolgozom épp).

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Támogatás

2 + 6 =

A weboldal, regisztráció, vásárlás, stb. titkai

Mit hol találok?

Szeretnék segítséget nyújtani abban, hogy hogyan tudod használni a HangDala Tagságodat. Amikor a Tagság területen vagy, a harmadik menü (ld fent) lila. A lenyíló menük mutatják meg hozzáférésedet a különböző megvásárolt tagságaidhoz.

Fontos! Amikor belépsz az oldalra A Tagságom Menüpont alatt (sok helyen helyeztem el Belépés/Kilépés modult), a weboldal a "Primary" (azaz Elsődleges, más szóval az időben először megszerzett) Tagságodnak megfelelő üdvözlő oldalra fog vinni.

Ha az Ingyenes Tagság volt az első, amit megszereztél, akkor a "Primary" Tagságod az ingyenes lesz. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet még másik 5 vagy 9 tagságod, amik sokkal fontosabbak "elsődlegesebbek", mint az Ingyenes Tagságod, sajnos a szoftverben nem tudjuk módosítani, hogy egy másik tagság legyen a "Primary". Hát ez van, a szoftvereknek erősen megvannak a a korlátaik, még ennek a nagyon jó Tagsági szoftvernek is, amit ezen az oldalon használok (WP eMember, és WooCommerce). Sze-Lá-Ví! 🙂

A Bevezető tanfolyamaim Menü vezet az Ingyenes Tagság anyagaihoz, és a HangDala Webinárokat is itt fogod megtalálni, ha Webinár tagságod is van (lesz).

A Weboldalt úgy programoztam, hogy bármilyen HangDala szolgáltatást (tagságot) veszel meg, minden Tagsági szint hozzáfér az Ingyenes Tagság tartalmaihoz is. Ezt fontosnak éreztem, mert rengeteg fantasztikus dolog van az Ingyenes részlegben, és nem akarom, hogy lemaradj róla azért, mert mondjuk az Énektanfolyamra jelentkezel.

A Videó Tanfolyamaim Menü alatt találod meg a HangDala Videó Énektanfolyam, és a HangDala Videó Hangképzés Tanfolyam hatalmas audiovizuális tanfolyamát! Itt tudod őket megvenni!

Az Élő Tanfolyamaim Menü vezet el az Élő (azaz nem Online) Tanfolyamok anyagaihoz. Ezek a híres HangDala Énektanfolyam, a Magánének, a HangDala Éneklő Klub (együtt éneklés Okleveles HangDalásoknak), és a HangDala Ének Stúdió (Csoportos és Magánének foglalkozások Mesterkurzus jelleggel).

A Magánének Tagsághoz bónuszként hozzáadtam a HangDala Videó Hangképzés Tanfolyamot is, otthoni gyakorláshoz! ❤️

Az Online Élő tanfolyamaim Menü alatt találod meg az Online HangDala Klub (a HangDala Éneklő Klub Online változata) illetve a 100 Napos Kihívás (a HangDala Ének Stúdió Online Párja) videóit, illetve élő adásait. Ezek hibrid tanfolyamok, azaz online részvételt tesznek lehetővé, de nem kizárólag előre felvett videók vannak benne, hanem interaktív élő Livestreamek is részeit képezik

Boldog HangDalázást kívánok! A Zene legyen Veled mindenkor!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

 

A HangDala Énektanulási lehetőségei

A tagsági területek menüi

0

0 hozzászólás

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!