Kaptam visszajelzéseket, hogy másképp artikulálok, jobb lett az énekhangom

Szerző: | júl 30, 2018 | Okleveles HangDalások Élménybeszámolói | 0 hozzászólás

Kedves Sándor!

Ezúton szeretnék neked visszajelzést adni az eddigi élményeimről, gondolataimról, tapasztalataimról, hát sikerekről még nem tudok beszámolni mivel még rengeteget kell gyakorolnom.

Az eddigi eltöltött idő nálad, számomra nagyon hasznosan telt, sok bátorságot és segítséget kaptam tőled. A te kedvességed és igyekezedet nagyon sokat segít. Remélem még sokat fogunk találkozni. Tetszik, hogy folyamatosan találkozok új dalokkal amiket eddig nem ismertem.

Persze be kell, hogy valjam nem minden dal fog meg engem, (ahogy mindenkinek nem lehet megfelelni sem 🙂 ) evvel tisztában vagyok, viszont találok sok olyan dalt amik tetszenek és hajtanak előre.

Pl. Most sokkal jobban el tudtam magam engedni, sokkal jobban ment az éneklés mint júniusban a Valahol Európa musicalnél ( azok elég nehezek voltak). Nagyon örülök, hogy mindig találkozhatok új emberekkel akik hasonló cipőben járnak, és próbálnak küzdeni a gátlásokkal valamint fejleszteni szeretnék énektudásukat. A meglevő társainknak kimondottan örülök, itt a folyamatosan alakuló csapatra gondolok, akik rendszeresen jönnek a képzésekre pl. Böbe, Csaba, Léda... jó velük és veled újra találkozni, együtt lenni.

Ami a sikereket illeti... Iskolázásaimon, kollegáktól kaptam visszajelzéseket, hogy másképpen artikulálok - jó értelemben, élesebben, érthetőbben beszélek. Rendszeresen, azaz heti 3x gyakorlom az éneklést, 2-3órát. Ha valamilyen akciót szervezek az embereknek, bátrabban ragadom meg a mikrofont. A legjobb barátaimtól is kaptam visszajelzést, hogy sokkal jobb lett az énekhangom, és végre nem prózázok, ha énekelek. Természetesen túl gyakran azt is kérték, hogy ne kínozzam őket az énekléssel. 🙂

Tehát röviden tömören ennyit foglalnék össze, nem szeretném sem túl hosszan, sem röviden. 🙂

Szép napot kívánok, és köszönöm amit eddig kaptam tőled.

Árpi

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest