Jól esett, hogy nyitottan, kedvesen és megengedősen viszonyultál mindenkihez

Szerző: | szept 26, 2017 | HangDala Kezdő élmények | 0 hozzászólás

Szia Sándor!

Köszönöm a tanfolyamhoz kapcsolódó linkeket és a 2 napot is.
Nagyon jól esett, hogy nyitottan, kedvesen és megengedősen viszonyultál mindenkihez ez lehetővé tette, hogy mindenki természetes valójában legyen jelen és megnyílhasson a tananyag befogadására:) Itt nemcsak információkat kellett megérteni, hanem lényünket is megnyitni, hogy a módszer igazán működni tudjon bennünk.
Nagyon tetszett az első nap, a hangképzési technikák miatt, ami egységbe rendezte számomra az egyes gyakorlati elemeket , így nem kellett külön-külön a technikákra figyelni, hanem ráhangolódva az éneklésre találhattam meg egyes esetekben mik lehetnek részemről a technikai hiányosságok, ami miatt az a hang nem úgy szólt, ahogy szerettem volna.
Részemről szerettem volna a második nap egy kicsit technikásabb, tanulósabb napot. ahol jobban tudatosítjuk az egyes vagy akár az összes technikás elemet az éneklések közben. Összességében nagyon hasznos volt a tanfolyam, igyekszem sokat gyakorolni,tudatosítani az ott hallottakat. Nagyon köszönöm!:)

Pásztor Krisztina 2017. augusztus 7.

Kedves Krisztina! A Te inspirációdra megindítottam egy új HangDala tanfolyamot, a HangDala Együtt Éneklős Estéket (Kívánságműsor) és egyidejűleg a vasárnapi Közép-Haladó Műhelytanfolyamokat már aszerint csináljuk, ahogy említetted!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

 

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest