Fekete-Kiss Sándor énektanár

Rendőrmotoros kíséret, sárga rózsák…

Rendőrmotoros kíséret, sárga rózsák…

By on Júl 11, 2016 in Hang-Varázs Kezdő élmények | 0 comments

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutube
 

Kedves Sándor,

köszönöm az anyagokat és a két felejthetetlen napot, amit hangjaink világában tölthettünk Veled!

Fantasztikus felfedezésekkel volt teli, mikor tegnap hazamentem, tovább énekeltem és egészen meglepődtem, milyen szép hangok jönnek ki – mindenfajta erőlködés nélkül – a torkomon. 🙂

Olyannyira meghatódtam, hogy meg is könnyeztem. Hú, milyen felszabadító, tisztító erejű volt ez!

Jó volt egy hétvégét énekelve, csodálatos dallamokban tölteni – és ez most még jobban megerősített abban, hogy ezt tovább kell folytatnom, erősítenem magamban, a zene annyira fontos dolog az életben!!

Hazaérve egyébként a “miért hagytuk hogy így legyen?” c. számot énekeltem, és az éneklés öröméhez pluszban még az is mosolyra fakasztott, hogy az asztalra pillantva megláttam azt a rózsacsokrot, amit a férjemtől kaptam a héten.. mit gondoltok, milyen színű rózsák voltak? :)) Hát, naná, hogy sárgák! 🙂

Sárga rózsák

És arról még nem is meséltem, hogy a tanfolyam után hazafele jövet rendőrmotoros kíséretben volt részem egy darabig – lezárták még a Ferenc körutat is a forgalom elől és integettek, hogy menjek utánuk :))

Szóval, ilyen élményekkel zárult ez a hangdala tanfolyam, köszönöm még egyszer a jó hangulatot, a tanítást, a bátorítást, Neked és Mindannyiótoknak!

Csodaszép napot Mindannyiótoknak!

Szilvi

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

468 ad