Twist Olivér Orosz Kamillával, a HangDala legfiatalabb énekesével

Szerző: | febr 2, 2011 | Ének Stúdió élmények | 0 hozzászólás

Orosz Kamilla Twitst Olivér

Orosz Kamilla Twitst Olivér

Orosz Kamilla az egyik… (sőt mondhatni) legifjabb dalos társunk. Édesanyjával Katával együtt járt / jár énekelni az Énekstúdióba. Sándor tanítgatta őt, csiszolgatta hangjait, s Kamilla szívesen tanult…és persze sok közös élménnyel gazdagodtak… Sándor így írt egy koncert után róla…
”Orosz Kamilla (10 éves) 3 számot énekelt elképesztő szépséggel. és sikerrel. Nagy tehetség. Például az Over The Rainbow-t tökéletes angol kiejtéssel énekelte úgy, mint egy varázsló. Együtt lélegeztünk a tempókban, minden hangot átéltünk, olyan volt, mint egy profi.”

Történt egyszer, hogy a gitárórára menet megpillantottak édesanyjával egy kiírást, melyben gyerekeket hívtak, kerestek egy fantasztikus énekes előadásra. Nosza, felkerekedtek, tartottak egy kis felkészülést Sándorral, és elindultak szerencsét próbálni, megmutatni, mi is rejlik a kicsi lány torkában…

Sándor módszerei újfent beváltak. Kamilla kitett magáért és gyönyörű hangjával és előadásával beénekelte magát az Olivér című musicalbe; egyenes Twist Olivér szerepébe!

„A kis Olivér alakjában az emberi JÓ örökérvényű elvét kívántam megformálni, mely minden gonosszal szembeszáll és a végén teljes diadalt arat.” (Dickens)

A Dickens Twist Olivér című regényéből készült színdarab a 19. századi Londonba kalauzolja a nézőt, és Olivér, a kis árva hányattatott sorsát meséli el. A fiúnak veszélyes kalandokban van része, de sorsa végül jóra fordul. Az árvaházból megveszi egy temetkezési vállalkozó, majd innen megszökve Faginhez és az általa pártfogolt, hasonló sorsú gyerekekhez kerül. Itt kap végre némi törődést a titokzatos öregúrtól és csapatától, amelyről kiderül, valójában jól szervezett tolvajbandaként működik, Fagin pedig a tolvajiskola vezetője. Ártatlanságával Olivér hamar ellenségeket szerez, és bár legkevésbé sem ő irányítja a történéseket, megjelenésével az egész banda élete tragikus fordulat vesz.

Szereplők:

Fagin – Kósa Zsolt
Olivér- Takács Dorina / Orosz Kamilla (tanulók)
Svindli – Kovács Benedek / Benedek Bálint (tanulók)
Nancy – Ujszigeti Anna
Mr. Bumble – Solti Ádám
Mrs. Corney — Kárpáti Barbara
Bill Sykes – Szinovál Gyula
Mr. Brownlow – Farkas Tamás
Dr. Grimwig – Hegedűs Péter
Mr. Sowerberry – Boros Ádám
Mrs. Sowerberry – Müller Zsófia
Noah – Steiner Imre Manó (tanuló)
Beth – Szeleczki Bernadett / Czifra Eszter (tanulók)
Mrs. Bedwin – Manyasz Erika
Charlie – Endrédi Nóra / Gereczi Veronika Hanna (tanulók)
Pipi – Kiss Virág / Matusz Mirtill Anna (tanulók)

Kamillánk 2011. febr. 25-én 11.00 -kor és márc. 11-én 15.00 -kor játszik.

A cím: Gózon Gyula Kamaraszínház 1172 .Bp. XV. utca 23.

Jegyek 06-1-253-0380 és 06/20 2464571 számokon rendelhetők,
vagy a www.jegy.hu honlapon.

Szeretettel ajánlom mindannyiunknak! …:)

A Zene legyen velünk! :) Bajkó Ági

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest