Élő HangDala adások Facebookon, Youtubeon

Szerző: | ápr 29, 2020 | Egyéb | 0 hozzászólás

Tegnap 2020. 04. 28-án egy nagyon remek élő adást csináltunk 20-25 résztvevővel a Facebook HangDala oldalán. Kísérleti adás volt, de azt kell mondanom, hoigy nagyon remekül sikerült, utána, amikor a videófelvételt publikááltam, visszanéztem az adást, és még rám is elbűvölő hatással volt!

Az élő adáshoz a Streamyard szoftvert használtam. A hangminőség jobb volt, mint a ZOOM adásoknál, ezt állapítottam meg, amikor utólag visszahallgattam az eredményt. A képminőség is nagyon tetszett. Az adás rendkívül szórakoztató volt, mert a résztvevők kommentjeit meg tudtam jeleníteni a képernyőn, esztétikus, szép formában, és ez nagyon megemelte az adás színvonalát. Jó nagyot énekeltünk együtt, és nagyon jól éreztük magunkat.

Itt a videó az adásról! Írd meg kommentben, hogy hogyan tetszett!

Videó Tartalomjegyzék
0:00 gyülekezés, üdvözlés
8 Beéneklés
19 Oroszlánkirály gyakorlat
34 Elfelejtett dal
43 Ó ne vidd el
51 Valaki mondja meg
57 A fák is siratják
1:02 Hogyan mondjam el neked
1:10 Jöjj kedvesem
1:16 Improvizáció
1:25 A jelenlegi helyzetről (COVID és társai)
1:37 Krisztus feltámadt (húsévti himnusz 3 nyelven)

Mára is meghirdettem az Élő Online HangDala Együtt Éneklést! Itt a Facebook esemény hozzá, (érdemes a Facebook oldalamra is, és a Youtube Csatornámra is feliratkoznod, hogy mindig könnyen megtaláld az élő adásokat, videókat, zenei eseményeket!)

Facebook esemény 2020. 04. 29. szerda este 7-re!

Ma a Youtube Live-ot próbáljuk ki. Ebben ma is a Streamyard lesz segítségünkre. A mai adás is kísérleti adás, türelmedet kérjük! De ígérem, hogy jó lesz, a tegnapi egészen elbűvölő lett, utólag is visszanéztem, és nem bírtam abbahagyni, annyira jó műsor lett.

Az adás linkje, ahol megtalálod:

https://www.youtube.com/watch?v=RPwWqq9x8ac

Kérlek, lépj be a Google Emailcímeddel (Gmail), mert azzal remekül tudod használni a Youtubeot is (ami Google tulajdon).

Ha beléptél a Google-be a Gmail címeddel, érdemes valamilyen fényképet raknod profil kép gyanánt. Akár meg is alapozhatod a Gmail címeddel a Youtube csatornádat, amivel a Youtubera belépve commentelhetsz, videókat rakhatsz a kedvenceid közé, vagy lejátszási listákat készíthetsz, sőt, magad is videó készítővé válhatsz.

Szokás szerint megint commentelj sokat, ezzel az egész adást szórakoztatóbbá tesszük.

Szólj a barátaidnak, akik szeretik az együtt éneklős műfajt.

Még egy fontos: szeretnék a mai alkalommal rögtönzött hangképzés órát is tartani veled, az adás közben meg fogok adni linket, amivel te is az adás részévé válhatsz. Rákattintasz, és be e tudlak venni az adásba. Szívesen tanítanálak egy kis hangképzésre, előadóművészetre az élő adás közben.

A Zene legyen Veled! ❤️

Az esti adás linkje:

https://www.youtube.com/watch?v=RPwWqq9x8ac

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Várlak szeretettel az esti HangDalázáson!

A Zene legyen Veled, velünk!

Sándor

0

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Share This

Megosztasz?

Osszál meg barátaiddal!