HangDala Énektanfolyamok

Szerző: | dec 11, 2020 | 0 hozzászólás

Énektanulási lehetőségek a HangDalában

HangDala Énektanfolyam (Élő)

🎶HangDala Magánének

Bármilyen művészeti ág rendszeres tanulása nagyon mélyre ható terápiás hatással van gyakorlójára. Talán a legmélyebb hatással a zene, az ének gyakorlása van az emberre. Egy igazi transzformáció vár rád, a hangodon keresztül.

Itt minden rólad szól, teljesen személyre szabott úton fogunk haladni, pontosan a neked megfelelő módon. A zenei világot is veled együtt alakítjuk ki, ahogy azt kell. (Tovább...)

🎵HangDala Kezdő és Beavatás

Neked is lehet gyönyörű az éneked?
Ha erre a kérdésre IGEN a válaszod, akkor azt kell mondanom, hogy ez csodálatos, és így is van. Minél többet gyakorlod az éneklést és az előadást, annál gyönyörűbb lesz az éneked. A HangDalában eléred a célodat! 

Ha erre a kérdésre NEM, vagy NEM TUDOM a válasz, akkor nagyon sok mondanivalóm van a számodra, és csak annyit mondok, hogy olvass tovább...(Tovább)

A HangDala Zene Ünnepén

🥳Okleveles HangDalások tanfolyamai

Ha Okleveles HangDalás vagy,

  • Akkor már ismered a Zene csodáját
  • Tudod, mekkora erőforás az éneklés
  • Tudod, mennyire megemel, ha ezt másokkal együtt teszed
  • Tudod, hogy egyaránt táplálja a testedet, lelkedet
  • És hangod egyre csengőbb, szárnyalóbb lesz.

Elérkezett az idő, hogy a HangDala régi hagyományának megfelelően újra legyenek rendszeres együtt éneklő Klubfoglalkozások. (Tovább...)

🎵A HangDala Énektanfolyam (Beavatás és Kezdetek) következő időpontja

  • 2023. május 27. szombat 10:00-16:00

Helyszín: 1075 Budapest Holló u. 15. 2/8 (23  🗝 0996)

Énektanulás otthon (Videó/Online)

Hamarosan...

Bevezető/Ingyenes

🥁Ingyenes Énekleckék

Rengeteg HangDalás meséli el, hogy milyen sokat köszönhet az ingyenes énekleckéknek! Én meghatottan és hálásan hallgatom beszámolóikat, és rengetegszer idéznek az ingyenes leckék anyagából, amin mindig nagyon meglepődök!

Most rajtad a sor, próbáld ki ezeket az énekleckéket, az ingyenes tanító, magyarázó cikkeket, és alig várom, hogy Te is beszámolj nekem ezeknek a hatásairól!

HangDala Események

Támogatás, kérések, kérdések

Érdeklődnél? Kívánságod van? Valami nem úgy működik, mint kéne? Kérdésre szeretnél választ kapni? Esetleg visszajelzést szeretnél adni, elismerést, vagy építő kritikát?

Használd az alábbi Kapcsolatfelvételi lapot, igyekszem mihamarább válaszolni! (Legkésőbb 48 órán belül, de azért általában hamarabb, ez attól is függ, hogy mennyire vagyok elfoglalt, mennyi tanítvánnyal dolgozom épp).

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Kapcsolatfelvétel

4 + 15 =

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest