Bevezető tanfolyamaim

Szerző: | jan 14, 2021

Kuponkód
2021 Március 31-ig 10% kedvezmény mindenből

202103

2021 Március 6-ig -3000 Ft minden HangDala  - Teljes - Énektanfolyam (Kezdő és Gyakorló) árából

202103-3000

Ingyenes tagság

 

A HangDala ingyenes tagságával máris elkezdheted énektanulmányaidat! Cikkek, videók, hanganyagok, énekleckék, sok hasznos dolog, amivel azonnal képes leszel a hangodat magasabb szinten használni. Figyelem, haladóknak is vannak itt érdekes dolgok!

Ahhoz, hogy ezekhez az anyagokhoz hozzájuthass, készíts magadnak egy ingyenes tagsági fiókot!

Ennek előnyei:

 • 6+ ingyenes éneklecke hangoskönnyvvel, gyakorlatokkal
 • Hasznos hangképzés cikkek, videók
 • Egy 10 részes motiváló sorozat (“10 Legnagyobb Tévedés az Énektanulásban”)
 • Az ingyenes tagsággal 20-30% kedvezménnyel vehetsz meg minden HangDala szolgáltatást!
 • Az ingyenes tagság Hírlevelének is tagjává válsz, így első kézből értesülsz a legújabb akciók, kuponokról, újdonságokról, új tanfolyamokról, eseményekről, koncertekről!

HangDala Webinár

Hamarosan egy nagyon olcsó Hangképzés Webináriummal fogunk gazdagodni, aminek címe ez lesz:

Miért nem megy az éneklés, vagy miért megy?

Okok és módszerek kezdőknek, vagy haladóknak az énekhang drámai megjavításához

Hamarosan jelentkezem az új tanfolyammal!

Belépés/Kilépés

Van már HangDala tagságod? Itt is beléphetsz!

Elfelejtetted a jelszavadat?
Csatlakozz hozzánk!

Megvásárolt tanfolyamaim / Tagságaim

Kérjük a tartalom megnézéséhez. (Még nem vagy tag? Csatlakozz most!)

Mit hol találok?

Szeretnék segítséget nyújtani abban, hogy hogyan tudod használni a HangDala Tagságodat. Amikor a Tagság területen vagy, a harmadik menü (ld fent) lila. A lenyíló menük mutatják meg hozzáférésedet a különböző megvásárolt tagságaidhoz.

Fontos! Amikor belépsz az oldalra A Tagságom Menüpont alatt (sok helyen helyeztem el Belépés/Kilépés modult), a weboldal a "Primary" (azaz Elsődleges, más szóval az időben először megszerzett) Tagságodnak megfelelő üdvözlő oldalra fog vinni.

Ha az Ingyenes Tagság volt az első, amit megszereztél, akkor a "Primary" Tagságod az ingyenes lesz. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet még másik 5 vagy 9 tagságod, amik sokkal fontosabbak "elsődlegesebbek", mint az Ingyenes Tagságod, sajnos a szoftverben nem tudjuk módosítani, hogy egy másik tagság legyen a "Primary". Hát ez van, a szoftvereknek erősen megvannak a a korlátaik, még ennek a nagyon jó Tagsági szoftvernek is, amit ezen az oldalon használok (WP eMember, és WooCommerce). Sze-Lá-Ví! 🙂

A Bevezető tanfolyamaim Menü vezet az Ingyenes Tagság anyagaihoz, és a HangDala Webinárokat is itt fogod megtalálni, ha Webinár tagságod is van (lesz).

A Weboldalt úgy programoztam, hogy bármilyen HangDala szolgáltatást (tagságot) veszel meg, minden Tagsági szint hozzáfér az Ingyenes Tagság tartalmaihoz is. Ezt fontosnak éreztem, mert rengeteg fantasztikus dolog van az Ingyenes részlegben, és nem akarom, hogy lemaradj róla azért, mert mondjuk az Énektanfolyamra jelentkezel.

A Videó Tanfolyamaim Menü alatt találod meg a HangDala Videó Énektanfolyam, és a HangDala Videó Hangképzés Tanfolyam hatalmas audiovizuális tanfolyamát! Itt tudod őket megvenni!

Az Élő Tanfolyamaim Menü vezet el az Élő (azaz nem Online) Tanfolyamok anyagaihoz. Ezek a híres HangDala Énektanfolyam, a Magánének, a HangDala Éneklő Klub (együtt éneklés Okleveles HangDalásoknak), és a HangDala Ének Stúdió (Csoportos és Magánének foglalkozások Mesterkurzus jelleggel).

A Magánének Tagsághoz bónuszként hozzáadtam a HangDala Videó Hangképzés Tanfolyamot is, otthoni gyakorláshoz! ❤️

Az Online Élő tanfolyamaim Menü alatt találod meg az Online HangDala Klub (a HangDala Éneklő Klub Online változata) illetve a 100 Napos Kihívás (a HangDala Ének Stúdió Online Párja) videóit, illetve élő adásait. Ezek hibrid tanfolyamok, azaz online részvételt tesznek lehetővé, de nem kizárólag előre felvett videók vannak benne, hanem interaktív élő Livestreamek is részeit képezik

Boldog HangDalázást kívánok! A Zene legyen Veled mindenkor!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

 

A HangDala Énektanulási lehetőségei

A tagsági területek menüi

Támogatás, kérések, kérdések

Érdeklődnél? Óhajod, sóhajod van? Valami nem úgy működik, mint kéne? Kérdésre szeretnél választ kapni? Esetleg visszajelzést szeretnél adni, elismerést, vagy építő kritikát?

Használd az alábbi Kontakt Formot, igyekszem mihamarább válaszolni! (Legkésőbb 48 órán belül, de azért általában hamarabb, ez attól is függ, hogy mennyire vagyok elfoglalt, mennyi tanítvánnyal dolgozom épp).

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Támogatás

6 + 13 =

A weboldal, regisztráció, vásárlás, stb. titkai

Regisztráció Ingyenes Tagság

Regisztráció folyamata

Figyelem! Csak akkor tudsz hozzáférni a tagságaidhoz, ha a regisztrációs folyamatot a 10. pontig végigviszed!

 1. Kitöltöd az előregisztrációs űrlapot
 2. A "hagyd üresen mezőt" hagyd üresen, ez egy spam-bot csapda
 3. Kapsz egy E-malt, kattints a benne talált linkre. visszajutsz a weboldalra: most lesz teljes a regisztrációd.
 4. A regisztrációd befejezéséhez add meg felhasználóneved (egy szó, de kötőjel használható) Használj sima angol (latin) betűket, számokat. NE HASZNÁLJ MAGYAR ÉKEZETES BETŰKET, (Ú Ű Ó Ő Ü Ö É Á), sem különleges karaktereket, MERT NEM FOGJA ENGEDNI. 
 5. Add meg jelszavadat (2X) Itt bármilyen karaktert használhatsz.
 6. Előfordul, hogy mindenféle figyelmeztetés jelenik meg (piros, zöld), amit nem nagyon lehet elolvasni, ne akadj bele, csináld végig az adatok megadását, minden működni fog!
 7. Írd fel egy biztos helyre a felhasználónevedet, jelszavadat, emailcímedet, hogy bármikor megtaláld (vagy mentsd le a jól a regisztráció végén kapott emlékeztető levelet).
 8. Pipáld be a Tudomásulvételt
 9. Megint hagyd üresen a Spam csapda mezőt!
 10. Nyomd meg a Regisztráció gombot alatta - elég egyszer - utána türelmesen várj kb 10-20 másodpercet...) egyszer csak beszürkül, akkor már dolgozik.
 11. Türelem, a fiókod mindjárt kész lesz, és be is leszel léptetve.
Ez egy előregisztrációs űrlap. Töltsd ki a következő adatokat az emailed ellenőrzéséhez először. Az ellenőrzést követően fogod elérni a teljes regsiztrációs űrlapot.
Hagyd üresen következő mezőket
0

0 hozzászólás

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!