Fekete-Kiss Sándor énektanár

A Zene Ünnepe – ingyenes ünnepi foglalkozás a HangDalában

A Zene Ünnepe – ingyenes ünnepi foglalkozás a HangDalában

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutube

Bár rengeteg videót lehet megnézni, hogy hogyan is néz ki egy HangDala együtt éneklős foglalkozás, azért az élő élményt semmi sem helyettesítheti.

Ezért minden hónap utolsó vasárnapján (hacsak nincs valami változás, koncert, fellépés, ami időpont változtatást kíván) meghívlak a Zene Ünnepére, amin Te is együtt énekelhetsz a Hang-Varázs énektanfolyamok résztvevőivel, és megízlelheted, hogy milyen is a HangDala élőben! A HangDalásokkal fogsz együtt énekelni, zongorán pedig én kísérlek benneteket. A belépés ingyenes, és mindenkit szeretettel várunk!

A következő Zene Ünnepe – HangDala Karácsonyi Buli – időpontja:

  • 2018. december 21. 17:30

Helyszín: 1085 Budapest Pál u. 2. fszt. 2. (A HangDala Helyszíne)

A részvétel a HangDala Karácsonyi Bulin ingyenes, de itt kell beregisztrálni! A Karácsonyi Bulink “Batyus Buli” jellegű, azaz valamit hozhatsz, pici süti, pici ital, de ne túl sokat, csak ami jól esik!

Jelentkezés a HangDala Karácsonyi Bulira

HangDala Karácsonyi Buli - jelentkezés

Jelentkezésedhez töltsd ki az alábbi lapot! A weblap egy válaszlevelet küld Neked a részvételedhez szükséges tudnivalókkal!
Ha valami miatt nem kapnád meg a visszaigazoló és tájékoztató levelet, azonnal jelezd nekem a Kapcsolat oldalon!

Adatvédelmi GDPR Hozzájárulásod: Hozzájárulok, hogy a HangDala felvegye velem a kapcsolatot a megadott adataid alapján, kizárólag a tanfolyam szervezése, vagy a megrendelésed teljesítése céljából. Ami elvárható: A megadott adatokat bármikor bemutatjuk kívánságodra. Ha töröltetni szeretnéd magad, vedd fel velünk a kapcsolatot E-mailben, vagy a Kapcsolat oldalon. Tiszteletben tartjuk megadott személyes adataidat, és kizárólag arra célra használjuk, amire Te megadtad. Ld. a weboldal Jogi nyilatkozatait! A feliratkozási űrlap elküldésével elfogadod a fentieket! A Zene legyen Veled!

* Kötelező mező

Várlak szeretettel a HangDala Karácsonyi Bulin!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala énektanára

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail